Kommentarer om INERTIAFINANCE

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera TRÖGHETSFINANS (kallas även med namnet: inertiafinance.com), är mäklare av Forex och CFD. Rekommenderas INERTIAFINANCE verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om TRÖGHETSFINANS ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är INERTIAFINANCE ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

TRÖGHETSFINANS nämner att vara en del av: Tryst Consulting LLC.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i St. Vincent och Grenadinerna enligt hemsidan, men det finns ingen giltig information som bekräftar detta, vi tror att det är falsk information.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att TRÖGHETSFINANS har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: INERTIAFINANCE är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder TRÖGHETSFINANS, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 3 olika typer av planer.

Klassiskt konto: minsta initiala insättning $5000.

VIP-konto: minsta initiala insättning $10000.

Professionellt konto: minsta initiala insättning $50000.

La plattform att fungera som INERTIAFINANCE erbjuder är: Meta Trader.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som TRÖGHETSFINANS tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

INERTIAFINANCE webbplats
INERTIAFINANCE webbplats

TRÖGHETSFINANS ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, livediagram och marknadsanalys, FAQ-sektion, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information TRÖGHETSFINANS

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: inertiafinance.co

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar TRÖGHETSFINANS. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på TRÖGHETSFINANS

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att företaget INERTIAFINANCE är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2021 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

⛔ Observera ⛔ : i februari 2022 har CONSOB lagt till TRÖGHETSFINANS till din lista över bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning från februari 2022 ⚠️

⛔ Observera ⛔ : i juni 2022 har FCA lagt till TRÖGHETSFINANS till din lista över bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET ⛔

➡️ Länk till FCA februari 2022 varning ⚠️

UPPMÄRKSAMHET!: i oktober 2022 BCSC läggs till INERTIAFINANCE till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till BCSC: s varning från oktober 2022 ⚠️


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om INERTIAFINANCE? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

8 kommentarer om «TRÖGHETSFINANS: bedömning och kommentarer»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej DUSTIN, tack för din kommentar om INERTIAFINANCE. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Federick, tack för din kommentar om INTERTIAFINANCE. Det betraktas för närvarande som en BLEDRIGER. FCA (The Financial Regulator of the United Kingdom) har larmat dem för att de inte har reglerna för att utföra sin verksamhet (Se FCA -länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 1. Thl svar

  Varning från Tröghetsekonomi!!! Laut dem Anruf von Intertia Finance sind auf mein Konto 45'000 Euro vorhanden. Laut dem Broker wo sich IF nennt, muss mann nun auf das Gemini Konto 6'500 Euro Einzahlen, damit man dass Geld vom Intertia Konto aufs Gemini Konto auszahlen kann. Sollte man dies nicht machen, dann hätte man keine andere Möglichkeit die Summe sich auszahlen zu lassen. Das heist im Klartext, dass mein Konto auf Intertia Finance geschlossen würde, und ich alles Geld verlieren werde. Ein besseren Druck aus zu üben als mit dieser Aussage, geht wohl kaum mehr. Tonen ska vara sträng, och gegenüber früheren Kontakten var att skriva om med 10 minuter sehr kurz gehalten. Auf meine Frage hin, ob man nicht von Intertia Konto die 6'500 Euro aufs Gemini Konto ein zu zahlen könnte, wurde dies verneint dass es nicht möglich sei dies so zu machen. Die verlangen immer mehr Geld für diverses (Gebühren, Kontobestädigung usw.) Auch kam die Ausrede, dass diese Summe müsste so hoch sein, damit die Einzahlung aufs das Gemini Konto als normal Legales Konto von den Aufsichtsämter angesehen wird. Nach Recherchen im Web, zeigt es eigentlich nur, dass die Inertia Finance die Investoren Betrügen will, um dann mit diesem Geld selber Gewinne an sich auszahlen zu lassen. Daher, FINGER WEG VON TRÖGHETSFINANS & Tvillingarna !!!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Thl, tack för din kommentar om INERTIAFINANCE. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Evelyn Ledesma svar

  CONSOB har redan fördömt dem, jag är rädd att jag inte kommer att kunna få mina pengar, vad gör jag?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Evelyn Ledesma, tack för att du kommenterar INTERTIANFINANCE. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte är reglerade (Se CONSOB -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.