Bux mäklare

parallella kommentarer

Analys på Inparallel

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Parallellt (kallas även med namnet: inparallel.com), A CFD-mäklare. Rekommenderas Inparallel verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Inparallel ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Inparallel en säker webbplats? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Inparallella nämner att vara en del av Porter Logistics SL
 • Angående din plats, enligt webbplatsen företaget är baserat i Spanien, men vi hittade inte giltig information som bekräftar det, allt tyder på att det är en falsk data.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Inparallel inte har någon typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Inparallel är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper att Inparallel erbjuder, i det här fallet hittade vi inte information som tyder på att de finns.

La plattform att fungera som Inparallel erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Inparallel tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Inparallell webbplats
Inparallell webbplats

Inparallel tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, välkomstbonus, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Parallellt

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: inparallel.es
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: kontakt från formuläret på hemsidan

Du kanske undrar varför vi recenserar Inparallel. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Parallellt

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Inparallel-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att ha undersökt det råder vi dig att iaktta försiktighet, eftersom det är ett olagligt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i juni 2022 CNMV läggs till Inparallel till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

UPPMÄRKSAMHET!: företaget Parallellt är kopplat till GPP y Master's Replica, företag med mycket dåligt rykte och varnade av tillsynsmyndigheter.⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Inparallel? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

15 kommentarer om «Inparallell: Betyg och kommentarer»

 1. jorge svar

  Hej, för ett par veckor sedan la jag min kommentar på denna sida men den har försvunnit.
  Jag vill spela in att jag är ytterligare en som berörs av nätverket Inparallel och jag vill uppmuntra alla som har haft samma problem att kontakta oss här, de av oss som går samman för att lämna in ett gemensamt klagomål. E-postmeddelandet som Joaquín har tillhandahållit är bra, jag har verifierat det personligen.
  Det är viktigt att vi är snabba för säkert om max ett par månader kommer de att byta namn igen och vi måste hitta dem igen.
  Investera inte en enda euro med Inparallel. Pengarna går direkt ner i deras fickor och de gör inga investeringar till din fördel.
  hälsningar,

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jorge, ibland raderas en dubblettkommentar.

   Hälsningar.

 2. Daniel svar

  Jag skriver den här bloggen för att berätta om upplevelsen med företaget Inparallel, som är dedikerat till att uppmana människor att investera genom det.

  Först och främst anställer de folk för att ringa folk för att se om de bestämmer sig för att investera med dem. Dessa personer som anställer erbjuds en inte särskilt bra affär. Till en början ger de dig inga krav eller mål, men det de gör är att om du efter en kort tid inte lyckas "lura någon" att investera med dem, så sparkar de dig, trots att det i kontraktet står att de måste säga upp dig efter 1 månad i förväg.

  I mitt fall fick jag sparken från den ena dagen till den andra, och rackarna hävdade att det var en disciplinär uppsägning, när de inte hade någon anledning att sparka mig. Men det här slutar inte här, men när jag sa adjö hade jag rätt till ett värde på 500 €, vilket efter att ha gått två och en halv månad, jag fortsätter att göra anspråk på dem och det enda jag får är att de lägger på luren och de svara mig inte ens.

  Å andra sidan råder jag ingen att gå in med dem, eftersom det enda de letar efter är personlig nytta, och när en person går med på att investera med dem, fraser som "en annan som har bitit", "en annan" som går in och han ger mig uppdrag”.

  Dessutom är det ett väldigt riskabelt sätt att investera, och de berättar bara den fina delen, så att den fångar din uppmärksamhet, men det som händer är att genom att ha multiplikatorn är det väldigt lätt att förlora det som investeras.

  Här lämnar jag min erfarenhet av detta företag, och du är fri att välja om du vill arbeta med dem eller inte.

  En hälsning.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Daniel, det är synd att de fortsätter att bluffa. Tack för att du kommenterar Inparallel. Den här mäklaren är en SCAM (de är samma Master Replica-svindlare). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. JOAQUIN svar

  Hallå. Jag är Joaquín och jag har blivit utsatt för bedrägeri av företaget Inparallel, som förmodligen var en mästerreplika tidigare. Jag skulle vilja kontakta några av de kommentatorer som har skrivit, som också har blivit offer för bedrägerier av detta företag. Båda kommentatorerna har uttryckt sin önskan att kontakta andra personer för att gå samman. Jag förmedlar min e-post så att dessa personer kan kontakta mig, min e-post är [e-postskyddad]
  Tack och hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej JOAQUÍN, vi uppmuntrar alla berörda att ta kontakt för att ge information eller gå med i rättegången, om du kan ge detaljer om rättegången vid domstol och i vilken stad som kan hjälpa. Tack för att du kommenterar Inparallel. Den här mäklaren är en SCAM (de är samma Master Replica-svindlare). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Sebas svar

    Polisen var tvungen att agera direkt. De stjäl fräckt pengarna genom att utge sig för att vara ett investeringsbolag. Sergio Muñoz Melo är den som är ansvarig för dessa bedrägerier och att veta om vinföretaget han driver är också ett bedrägeri. Varför förenas inte de drabbade och en del av kraven går vi till media? Säkert kommer fler drabbade att dyka upp och om vi inte får tillbaka våra pengar kommer vi åtminstone att sätta den här tjuven i fängelse.

    • Rekommenderademaklare.com svar

     Hej Sebas, Du måste sätta dessa bedragare i fängelse. Tack för att du kommenterar Inparallel. Den här mäklaren är en SCAM (de är samma Master Replica-svindlare). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

    • JOAQUIN svar

     Hej Sebas. Jag är Joaquín och jag har blivit utsatt för bedrägeri av företaget INPARALLEL, som förmodligen var en mästerreplika tidigare. Jag skulle vilja kontakta några av de kommentatorer som har skrivit, som också har blivit offer för bedrägerier av detta företag. Jag ger dig min e-post så att du kan kontakta mig, min e-post är [e-postskyddad] .Jag har lämnat in ett brottsanmälan i Madrid och min advokat säger till mig att ju fler vi är desto bättre.
     Tack och hälsningar.

  • Thomas svar

   Hallå. Jag går med. Hur kan jag komma i kontakt med dig?

   • JOAQUIN svar

    Hej Tomas, jag heter Joaquín och jag har blivit utsatt för bedrägeri av företaget Inparallel, som förmodligen var en mästerreplika tidigare. Jag har publicerat min e-post så att vi kan kontakta andra bedrägerioffer från detta företag. Min mail är [e-postskyddad]
    Tack och hälsningar.

 4. Thomas svar

  Investera inte i det här företaget eftersom det behåller dina pengar. De investerar det inte och för att behålla det berättar de för kunder att de har förlorat det i en handel. Först var de Asintia, sedan Replica Master och nu Inparallel ledda av Sergio Muñoz Melo som vägrar att betala investerare och förföljs av Securities Commission för bedräglig verksamhet. De som drabbas fördömer låter dem inte behålla dina pengar, gå till polisen och anmäl den här mannen som inte har några skrupler när det gäller att lura folk. Om du precis har investerat i inparallel kommer du säkert att inse att något inte är rätt för dig, anmäl det. Nog med bedragare som leker med människors liv för att leva på dem eller skapa andra företag med sina pengar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Tomás, tack så mycket för informationen, vi vet redan hur dessa brottslingar fungerar. Tack för att du kommenterar Inparallel. Den här mäklaren är en BUFFARE (de är samma Master Replica-svindlare). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Ricardo svar

  Inparallel hette tidigare Replica Master. De investerar aldrig pengarna, de behåller dem som om de stulit dem från din plånbok. De som drabbas och det är jag också, du kan kontakta mig så berättar jag vem du ska anmäla och alla uppgifter om den personen så att polisen har dem när du lämnar in klagomålet och även dina advokater. Jag har fördömt det på ett kriminellt sätt men du måste veta vem du ska stämma. Jag kan inte säga mer här för även ovanför att stjäla hotar de. De leker och tänker att de inte kan fördömas eftersom det inte finns några uppgifter om dem. Jag har dem till alla drabbade, jag ställer dem privat till ditt förfogande. Var försiktig med vissa människor som skriver och påstår sig vara advokater etc för att de inte är det och du kan föreställa dig...
  Anmäl för att du får tillbaka pengarna.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ricardo, tack så mycket för informationen, vi vet redan hur dessa brottslingar fungerar. Tack för att du kommenterar Inparallel. Den här mäklaren är en BUFFARE (de är samma Master Replica-svindlare). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.