Kommentarer till Intermarket System

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Intermarketsystem (kallas även intermarketsystem.com), är en Forex-, kryptovaluta-, ETF- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Intermarket System för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Intermarket System. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: INTERMARKET SYSTEMS LIMITED.

✅ När det gäller din läge, Mäklaren nämner att de är baserade i: Storbritannien, även om de inte avslöjar viktiga detaljer som registrerings- och regleringsnummer, är det troligaste att uppgifterna är falska.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Intermarket System noterar vi att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Nykomlingsportfölj, Silverportfölj, Investerarportfölj, Premiumportfölj, Golden Portfolio och Black VIP Portfolio. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Nykomling Portfölj: minsta initiala insättning på € 250, personlig kontohanterare, 3 säkrade affärer, handel med mikropartier, fasta och flytande spreads.

Silverportfölj: minsta initiala insättning på € 2.000, personlig kontoansvarig, 4 säkrade verksamheter, handel med mikropartier, fasta och flytande spreads, företagslån.

Investerarportföljen: minsta initiala insättning på € 5.000, personlig kontoansvarig, 5 säkrade verksamheter, handel med mikropartier, fasta och flytande spreads, företagslån, kontoförsäkring.

Premiumportfölj: minsta initiala insättning på € 10.000, personlig kontoansvarig, 10 försäkrade verksamheter, handel med mikropartier, fasta och flytande spreads, företagslån, kontoförsäkring, utbildningskurs, 50% bonus.

Gyllene portfölj: minsta initiala insättning på € 50.000, personlig kontoansvarig, 15 säkrade affärer, handel med mikropartier, fasta och flytande spreads, företagslån, kontoförsäkring, utbildningskurs, 70% bonus, personlig analytiker, signalgrupp för säker handel, tillgång till företagets medel.

Svart VIP-portfölj: minsta initiala insättning på € 100.000, personlig kontoansvarig, 15 säkrade affärer, handel med mikropartier, fasta och flytande spreadar, företagslån, kontoförsäkring, utbildningskurs, 70% bonus, personlig analytiker, signalgrupp för säker handel, tillgång till företagsmedel, obegränsad tillgång till marknadsanalys .

Intermarket System -kontotyper
Intermarket -systemkontotyper (1)
Intermarket System -kontotyper
Intermarket -systemkontotyper (2)

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek y Klicka här för att se bild 2 i full storlek.

La plattform att fungera som Intermarket System erbjuder är: en egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Intermarket System tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Intermarket System webbplats
Intermarket System webbplats

Intermarket System tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: vissa utbildningsavsnitt, information om företaget, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Intermarketsystem |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: intermarketsystems.com

Telefonnummer: +442080970770 | +74950490727

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Intermarketsystem <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Intermarketsystem är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom: det är en oreglerad mäklare, vi vet inte dess sanna plats eftersom den inte är registrerad i Storbritannien. Letar du efter fler recensioner och information om Intermarketsystem Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Intermarket System? Vad har du haft för erfarenhet?
 • Lägg till ditt svar


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

3 kommentarer om «Intermarket System: Betyg och kommentarer»

 1. roman svar

  Bedragare, de har rånat mig, de ringer bara för att få dina pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Roman, tack för att du frågade om Intermarket System. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Stulen av intermarketsystem svar

  De ljuger, manipulerar och stjäl dessa olyckliga hundar lyssnar inte på något de säger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.