Kommentarer om INVERTEN

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren INVERTEN (även kallad inverten.com), är en Forex -mäklare. Rekommenderas INVESTERING verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på INVERTEN. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att ha bas i: nämner inte det. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vi tror att det är en OREGULERAD mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av INVERTEN noterar vi att de erbjuder 3 olika typer av konton / planer: startkontot, standardkontot och expertkontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Startkonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 3.000.

Expertkonto- Minsta initiala insättning på $ 5.000.

 

INVERTEN kontotyper
INVERTEN kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera att INVERTEN erbjudanden är: Inverten plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som INVERTEN tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

INVERTEN webbplats
INVERTEN webbplats

INVERTEN ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: några förklaringar till de finansiella produkter som INVERTEN erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om INVESTERA |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: inverten.com

Telefonnummer: omnämnt

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på INVESTERA <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att INVERTEN -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det nämner inte vilket företag det tillhör, det nämner inte var det är baserat när man letar efter recensioner om INVESTERA vi hittade verkligen inga andra recensioner, vilket får oss att tro att det är en mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Uppmärksamhet: i juni 2020 lCNMV (spanska finansregulator) har lagt till INVERTEN till sin svarta lista över obehöriga mäklare.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om INVEST? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *