Invesco -gruppens kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Invesco Group (kallas även med namnet: invesco.group), ett investeringsbolag specialiserat på fastigheter och innovativ teknik. Rekommenderas verkligen Invesco Group för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Invesco Group ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Invesco Group ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

❌ Invesco Group nämner att vara en del av: Invesco Holding Company Limited.

 

❌ När det gäller din läge, mäklaren Han nämner att han är baserad i Frankrike, men i verkligheten är han inte registrerad i det landet eller i någon av dem som nämner att ha registrering.

 

❌ Om vi ​​analyserar reglering av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ Uppmärksamhet: Invesco Group är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton ger Invesco Group, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

 

La plattform att fungera som Invesco Group erbjuder är: ingen information om detta.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Invesco Group tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Invesco Groups webbplats
Invesco Groups webbplats

Invesco Group ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de produkter du erbjuder, avsnittet FAQ, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Invesco Group 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: invesco.group

📞 Telefonnummer: +33754539601 (Frankrike) - (+44) 7309 276393 (Storbritannien)

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Invesco Group. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Invesco Group ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Invesco Group är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" väldigt lite transparent, erbjuder lite juridisk information, inte är registrerat i något av de nämnda länderna och inte heller har någon typ av reglering (oreglerat företag). ❌

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 AMF (Frankrike) tillagd Invesco Group till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till AMFs varning June️ från juni 2021

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Invesco Group? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Invesco Group: Betyg och kommentarer»

 1. Richard svar

  Jag har blivit lurad av den här mäklaren och det har lämnat mig utan pengar, jag började undersöka mer och jag fann att det har fördömts av AMF i Frankrike sedan tusentals fransmän också har lurats, VAR MYCKET FÖRSIKTIG

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Richard, tack för din kommentar till Invesco Group. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *