InvestActive kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera InvestActive -mĂ€klaren (Ă€ven kallad investactive.io), Ă€r en Forex- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas InvestActive verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ InvestActive. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Hanabishi Partners Ltd.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av InvestActive, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Easy Start -konto, Trader -konto och Pro Trader -konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Easy Start-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 250, insÀttningsbonus upp till 25%, gratissignaler i 1 vecka, 1 handelssignal per dag, mikropartihandel, algoritmhandel, 24/5 personlig kontoansvarig, grundlÀggande utbildning.

Handelskonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 500, fast och flytande spread pÄ 15%, tillgÄng till alla verktyg, insÀttningsbonus upp till 50%, hÀvstÄngsreglering, 3 handelssignaler per dag, mikrolotthandel, 24 / personlig kontoansvarig 5, avancerad utbildning, 15% kontoförsÀkring.

Pro Trader-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 1000, fast och flytande spread pÄ 30%, tillgÄng till alla verktyg, insÀttningsbonus upp till 75%, hÀvstÄngsreglering, 5 handelssignaler per dag, mikropartihandel, 24 / personlig kontoansvarig 7, riskhanteringswebinar, 30% kontoförsÀkring.

 

InvestActive -kontotyper
InvestActive -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som InvestActive erbjuder Àr: MT4 -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som InvestActive tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

InvestActive webbplats
InvestActive webbplats

InvestActive tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: nÄgra live -diagram, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

| Annan information om InvestActive |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: investactive.io

Telefonnummer: + 390294751956

E-post: [e-postskyddad] - [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pĂ„ InvestActive <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tycker vi att InvestActive -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi rekommenderar försiktighet, eftersom: det Ă€r en oreglerad mĂ€klare, den Ă€r baserad i osĂ€kra lĂ€nder (Saint Vincent och Grenadinerna), nĂ€r vi letar efter recensioner om InvestActive hittade vi ingen annan recension, vi tror att det Ă€r en ny mĂ€klare, ingen bana. Vi föreslĂ„r att du Ă€r försiktig. 

 

UppmÀrksamhet: i september 2020 lade CNMV (spansk finansiell tillsynsmyndighet) till en InvestActive till din lista över bedrÀgliga finansiella företag för att agera utan tillstÄnd.

 

UppmÀrksamhet: i oktober 2020 CONSOB (italiensk finansiell tillsynsmyndighet) har lagt till InvestActive till din lista över bedrÀgliga finansiella företag för att agera utan tillstÄnd.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : BĂ„de InvestActive och Terra Finance y Glad2Trade tillhör de ökĂ€nda Hanabishi Partners, ett företag som Ă€r klart etablerat för att begĂ„ bedrĂ€gerier (olika finansiella myndigheter har varnat för detta). ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om InvestActive? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

10 kommentarer om «InvestActive: Betyg och kommentarer»

 1. dani svar

  för nÀr du vill ta ut sÀger de till dig att du mÄste betala lite skatt. De Àr professionella tjuvar.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Dani, tack för att du skrev och gav oss informationen om InvestActive. Det Àr en SCAM, InvestActive Capital -mÀklaren Àr en oreglerad, opÄlitlig mÀklare, den ligger i Saint Vincent och Grenadinerna, skicka aldrig pengar till dem annars förlorar du dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.
   CNMV, som Àr tillsynsmyndighet i Spanien, har meddelat investerare om detta företag för bedrÀglig verksamhet och agerat utan reglering.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r CHAT eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Du har tid att ÄterstÀlla dina pengar, vÀnta inte, ju tidigare du börjar, desto fler möjligheter har du.

   HĂ€lsningar.

 2. Loris felisatti svar

  io sono i kontakt med en certa caterina
 nummer 02 82950681 wahtsapp nummer 357 95 931884 chiede always soldi per poter sbloccare i miei fondi

  ——————————————————————————————–

  Jag har kontakt med en viss restaurang
 nummer 02 82950681 wahtsapp nummer 357 95 931884 ber alltid om pengar för att kunna lĂ„sa upp mina medel

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Ciao Loris. InvestActive-kapitalmÀklare Àr en icke-reglerad, icke-affidabel mÀklare, om du hittar Saint Vincent och Grenadinen skickar jag inte pengar till dig eller förlorar dem. Det finns maggiori informazioni sull'azienda, du mÄste dela det med noi, soprattutto om det handlar om informazioni att ritieni har aiutare altre person som undersöker med denna azienda.
   CNMV, som Àr regleringsenhet i Spanien, har rapporterat om undersökningen av företaget för bedrÀglig verksamhet och har upprörd senza regolamentazione.

   Hai nomi di consulenti, numeri, e-mail da cui ti hanno contattato? Ti ricordi kommer hai trovato questo mÀklare i primo luogo?

   Per riavere i tuoi soldi, prova la nostra CHAT eller med questo -lĂ€nk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Sei in tempo per recuperare i tuoi soldi, non aspettare, prima inizi, piĂč possibilitĂ  avrai.

   Saluti.
   ------------------------------
   Hej Loris, tack för att du skrev och gav oss informationen om InvestActive. InvestActive Capital -mÀklaren Àr en oreglerad mÀklare, inte pÄlitlig, den ligger i Saint Vincent och Grenadinerna, skicka aldrig pengar till dem annars förlorar du dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.
   CNMV, som Àr tillsynsmyndighet i Spanien, har meddelat investerare om detta företag för bedrÀglig verksamhet och agerat utan reglering.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r CHAT eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Du har tid att ÄterstÀlla dina pengar, vÀnta inte, ju tidigare du börjar, desto fler möjligheter har du.

   HĂ€lsningar.

 3. luras av investeringsaktiva svar

  God morgon alla genom detta meddelande. Jag skulle vilja varna er för bedrÀgliga metoder för dessa förmodade ekonomiska experter som kallas "investeringsaktiva", Àven om namnet "INVEST SCAM" skulle vara bÀttre eftersom det Àr otroligt hur de lurar.

  De ringer dig och de kommer att ge dig en bra affÀr, de kommer att förklara hur du tjÀnar mycket pengar med dem, och hur du inte fÄr missa denna otroliga möjlighet att tjÀna mycket pengar. Lite efter lite ber de dig om mer och mer pengar tills de tar dig in i den finansiella avgrunden. Vad de verkligen vill Àr att fÄ dig i skuld och förstöra dig för livet.

  I mitt fall Àr den person som för nÀrvarande rÄnar mig en man som kallar sig Enrique Soler med whashap +357 95 931883 och han anvÀnder ocksÄ detta nummer +44 1252954117 hans mejl Àr följande [e-postskyddad]

  Den dĂ€r. Jag hoppas att jag kan dra mig tillbaka men jag ser det omöjligt. Jag Ă„terkommer om jag har nĂ„gra framsteg. Än sĂ„ lĂ€nge Ă€r det jag sĂ€ger dig att du inte tror pĂ„ detta tjuvgĂ€ng. Varenda krona kommer att bli stulen frĂ„n dig. Enrique, du Ă€r den vĂ€rsta person jag nĂ„gonsin stött pĂ„ i mitt liv.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej lurad, tack för att du skrev och gav oss informationen om InvestActive. InvestActive Capital -mÀklaren Àr en oreglerad mÀklare, inte pÄlitlig, den ligger i Saint Vincent och Grenadinerna, skicka aldrig pengar till dem annars förlorar du dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.
   CNMV, som Àr tillsynsmyndighet i Spanien, har meddelat investerare om detta företag för bedrÀglig verksamhet och agerat utan reglering.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r CHAT eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Du har tid att ÄterstÀlla dina pengar, vÀnta inte, ju tidigare du börjar, desto fler möjligheter har du.

   HĂ€lsningar.

 4. Penka Georgieva svar

  Daniel Herrera. Roberto Martínez och Dany Clos har lurat och lurat mig med 14050 euro och utöver det ber de mig om mer Àn 1500 euro, jag Àr funktionshindrad och min stackars 70-Äriga pappa tog ut 2400 euro i kredit för att betala utlÀndsk valuta kommissionen och Àn sÄ lÀnge har jag inte fÄtt mina 14050 euro Jag har lÀmnat in klagomÄl frÄn Interpol och EU, imorgon Àr min sista dag att betala och avbryta min fars kredit, som Àr blind och pÄ grund av min mycket osÀkra situation mÄste jag avbryta min fars kreditera. AKTUELLT, om du kan berÀtta för mig nÄgon annan, borde jag lÄta dig skriva till mig.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Penka, tack för att du skrev och gav oss informationen om InvestActive. InvestActive Capital -mÀklaren Àr en oreglerad mÀklare, inte pÄlitlig, den ligger i Saint Vincent och Grenadinerna, skicka aldrig pengar till dem annars förlorar du dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.
   CNMV, som Àr tillsynsmyndighet i Spanien, har meddelat investerare om detta företag för bedrÀglig verksamhet och agerat utan reglering.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r CHAT eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Du har tid att ÄterstÀlla dina pengar, vÀnta inte, ju tidigare du börjar, desto fler möjligheter har du.

   HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Isabel, tack för att du skrev och gav oss informationen om InvestActive. InvestActive Capital -mÀklaren Àr en oreglerad mÀklare, inte pÄlitlig, den ligger i Saint Vincent och Grenadinerna, skicka aldrig pengar till dem annars förlorar du dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.
   CNMV, som Àr tillsynsmyndighet i Spanien, har meddelat investerare om detta företag för bedrÀglig verksamhet och agerat utan reglering.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r CHAT eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *