Annonsera med oss

InvestGreen kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren InvestGreen (kallas även investgreen.ltd), är en kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas InvestGreen verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om InvestGreen ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är InvestGreen ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Invest Green LTD.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Schweiz (förmodligen falskt).

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av InvestGreen, märkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Brons -konto, Silver -konto, Golden -konto och Platinum -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto- Minsta insättning på $ 30, 20% vinst efter 2 dagar.

Silverkonto- Minsta insättning på $ 6000, 45% vinst efter 4 dagar.

Gyllene konto- Minsta insättning på $ 11,000, 70% vinst efter 10 dagar.

Platinakonto- Minsta insättning på $ 60,000, 100% vinst efter 90 dagar.

InvestGreen -kontotyper
InvestGreen -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som InvestGreen erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som InvestGreen tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

InvestGreen webbplats
InvestGreen webbplats

InvestGreen ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: vanliga frågor, information om de produkter de erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om InvestGreen 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: investgreen.ltd

📞 Telefonnummer: + 41 798075482

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar InvestGreen. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på InvestGreen <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget InvestGreen är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

Efter en analys rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är ett oregistrerat och oreglerat företag, det visar inte någon form av juridisk information på sin webbplats, dessutom letade vi efter mer information om InvestGreen och vi hittade ett stort antal negativa recensioner. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillsattes FINMA (österrikisk tillsynsmyndighet) till InvestGreen till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ -varningen från FINMA i maj 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om InvestGreen? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «InvestGreen: Betyg och kommentarer»

 1. Valeria svar

  Hej, jag investerade i detta investeringsföretag och nu svarar ingen på mina meddelanden

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Valeria, tack för din kommentar om InvestGreen. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *