Bux mäklare

Investera AM -kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Investera AM (kallas även Investingam.com), är en Forex-, kryptovaluta-, ETF- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Investing AM för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Investing AM ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det att investera AM ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att de är baserade i USA och Storbritannien, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Investing AM noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Discovery -konto, Silver -konto och Guldkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Discovery-konto: minsta initiala insättning på $200, Theintroduktion till plattformen ochRiskhanteringsapplikation, gframför personkontot,miner och webbseminarier, dvs.Introduktion till finansmarknaden, dvs.daglig marknadsinformation, tEn-till-ett-verktyg för grundläggande och teknisk analys.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $500, Theintroduktion till plattformen ochRiskhanteringsapplikation, gframför personkontot,miner och webbseminarier, dvs.Introduktion till finansmarknaden, dvs.daglig marknadsinformation, tEn-till-ett-verktyg för grundläggande och teknisk analys, kort, medellång och lång sikt förklaring av handelsstrategier.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $1.000, Theintroduktion till plattformen ochRiskhanteringsapplikation, gframför personkontot,miner och webbseminarier, dvs.Introduktion till finansmarknaden, dvs.daglig marknadsinformation, tEn-till-ett-verktyg för grundläggande och teknisk analys, kort, medellång och lång sikt förklaring av handelsstrategier, si rörelsekostnader, lmaximal ote, rJag lämnar fri, tilltotal tillgång.

 

Investera AM -kontotyper
Investera AM -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Investing AM erbjuder är: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Investing AM tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Investing AM webbplats
Investing AM webbplats

Investering AM ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: bara lite information om de produkter du erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Investera AM 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: investingam.com

📞 Telefonnummer: + 1 (346) 361 5544

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Investing AM. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Investera AM <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Investera AM är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 


Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet, inte visar juridisk information. Dessutom, när vi letar efter recensioner om Investing AM hittar vi bara recensioner som är negativa och varnar om denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Investing AM? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Investering AM: Betyg och kommentarer»

 1. MICHAEL ANTONY svar

  Jag förlorade mer än 8700 XNUMX euro med dessa bedrägerier ...

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej MIGUEL, tack för din kommentar om Investing AM. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan de berättar att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Aldana svar

  Jag blev lurad och nu letar jag efter ett sätt att få tillbaka mina pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Aldana, tack för att du kommenterar Investing AM. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.