I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i InvestMarkets. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om InvestMarkets och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsinvestmarkets.com
???? företaget*Arvis Capital Ltd och Toumpaka Ltd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-posthar inte
📈 PlattformInvesteringsmarknader
📌 AdressInformación recibida por parte de un extrabajador: Plaza Catalunya nº 20, piso 7, Barcelona, España. Google Maps länk.

*Hemos recibido información de extrabajadores, mencionando que las empresas reales desde donde opera InvestMarkets son Ugel Invest Sl y Tianguis SL o TIANGUIS CONSULTING SL. Ägare eller ansvariga personer skulle vara: Jhonatan Enciso Lopez (MULTISERVICIOS MBRIEFE SL), före de ansvariga var Jean Pierre Zannotti, och Shay Keinan, Paulo Bandeira (portugisiska), Sabrina Clemente, Leonardo Branco, José Enciso Lopez, Ricardo Rubio, Maria Pulido, Jean Pierre Zannotti och Gorgues Rosset Rosa Maria.

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som InvestMarkets erbjuder, i det här fallet ser vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Basico$250
Guld$25000
Platina$100000
VIP$250.000

Information på webben

InvestMarkets webbplats

InvestMarkets ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? InvestMarkets slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED InvestMarkets.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om InvestMarkets:

datumUppdatering – nyheter
Mars 2022Klagomål mot InvestMarkets av Spanska finanstillsynsmyndigheten CNMV
April 2022Klagomål mot InvestMarkets av Chilenska finanstillsynsmyndigheten CMF
Según mensajes recibidos de extrabajadores; Shay Keinan, sería una de las personas a cargo de InvestMarkets, es administrador de las empresas RIMINEX TRADE SL, GRUFIUM INFORMATICA SL, ELLIPTIC CURVE SL, XPANTEX INVEST SL, ELLIPTIC CURVE AI SL, NUPTAR TRADE SL, CITY ESPRESSO BAR BCN SL, ARGENTUMONLINE SL, MINMAR TRADE SL y UGEL INVEST S

Användarrecensioner

Vad tycker du om Invest Markets? Vad har varit din erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av InvestMarkets.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av InvestMarkets

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar InvestMarkets

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera InvestMarkets?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är InvestMarkets en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att InvestMarkets är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är InvestMarkets pålitliga?

Nej. InvestMarkets är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från InvestMarkets?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till InvestMarkets?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

511 kommentarer om «InvestMarkets: Betyg och kommentarer»

 1. Upprörd svar

  Synd att vi alla har varit tvungna att gå igenom denna situation på grund av BEDRAGARE!! Jag ville inte ge dem nöjet att behålla mina pengar, jag kontaktade företaget och kunde få tillbaka pengarna, tack för att du rekommenderade det. Välsignelser

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej INDIGNERAD, FANTASTISK!!!, vilken glädje du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du passerar kortet, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recensionen och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. Wendy Adriana Aguilar svar

  Investeringsmarknader Det är en bluff. Jag förlorade mina pengar och jag kan inte hitta ett sätt att få tillbaka dem eftersom beloppet 1600 $ inte är giltigt för att få hjälp.
  I Honduras är den summan mycket pengar, men det var min önskan att skaffa pengar som inte fick mig att se risken, jag tänkte bara på en extra inkomst.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Wendy, tack för att du lämnade information om din upplevelse, du bör veta att vi nu har adressen till dessa bedragare som finns på denna adress: Plaza Catalunya nº 20, piso 7, Barcelona, ​​​​Spain (Se kontor i staden Barcelona, ​​​​Spanien). Dessa bedragare borde sluta med sina ben i fängelse för all skada de gör.

   Tack för din kommentar om InvestMarkets. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Patricia svar

  Utan tvekan, SCAM, jag föll nästan för deras lögner, jag höll på att sätta in, de har experter på betalningar, när jag försökte göra betalningen sa de till mig att CLABE inte existerade, i det ögonblicket kände jag misstroende och det var att jag kom till den här sidan där jag kollade om det är en lögn

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Patricia, tur att du hittade oss och blev av med att bli lurad, tack för att du lämnade information, du bör veta att vi nu har adressen till dessa bedragare som finns på denna adress: Plaza Catalunya nº 20, piso 7, Barcelona, ​​​​Spain (Se kontor i staden Barcelona, ​​​​Spanien). Dessa bedragare borde sluta med sina ben i fängelse för all skada de gör.

   Tack för din kommentar om InvestMarkets. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Stephanie Germanotta svar

  Investmarkets är en bluff, jag ser många kommentarer från folk som vill veta var de är, de är i Barcelona på nummer 20 på Plaza Catalunya på 7:e våningen, Sabrina är ansvarig för att hantera allt, de är ansvarig för en kille som Han heter José Enciso, är ägare och företaget heter Tianguis Consulting.Du kan titta på all information på Internet. Om de söker efter företaget kommer de att få uppgifter från de ansvariga. Detta är inte en mäklare, det är en bluff. LÄGG INTE DINA PENGAR HÄR

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Estefani, tack för att du tillhandahåller all denna relevanta information, nu har vi adressen till dessa bedragare som finns på denna adress: Plaza Catalunya nº 20, piso 7, Barcelona, ​​​​Spanien (Se kontor i staden Barcelona, ​​​​Spanien). Dessa bedragare borde sluta med sina ben i fängelse för all skada de gör.

   Tack för din kommentar om InvestMarkets. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Anonym svar

   Jag är en anställd i företaget, jag bekräftar att adressen till Plaza Catalunya i Barcelona är där basen för verksamheten är, där det ringer, etc. Jag kan också ett par namn till: Sabrina Clemente (hon är golvchef) är en venezuelan som tar hand om arbetarna, som en försäljningschef. Hans insta är @sabricl. Sedan vet jag namnet på en annan person som enligt mig verkar vara företagets advokat, han heter Antonio, han är galicisk och de berättade lite annat för mig.

 5. RICARDO svar

  Invet Markets är en bluff!! ÖGA

  I likhet med fallet ovan litade jag på och investerade 2.200 7.800 USD, som med förmodad hjälp av en expert steg till XNUMX XNUMX USD.
  Vem bad mig att öka insättningen eller förlora allt.

  Jag vann äntligen bluffen och förlorade allt på 15 min.

  RÖTA INTE MED DEM, INGEN CHANS ATT VINNA $$$

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej RICARDO, nu har vi adressen till dessa bedragare som finns på denna adress: Plaza Catalunya nº 20, piso 7, Barcelona, ​​​​Spain (Se kontor i staden Barcelona, ​​​​Spanien). Dessa bedragare borde sluta med sina ben i fängelse för all skada de gör.

   Tack för din kommentar om InvestMarkets. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Wake svar

  Fullständigt bedrägeri, de slår in dig, de hanterar allt baserat på lögner, de visar dig ett elitkonto där de förmodligen tjänar varje sekund och de talar om för dig vad du ska investera i och när de inser att du inte längre planerar att sätta in gör de dig förlora allt du investerat, jag hade en person som heter Schneider González som rådgivare, han kommunicerade nästan dagligen och missade inte möjligheten att pressa mig att investera mer, informerade sin handledare att han precis kommit från ett seminarium där de hade fått veta vad de borde investera i och sa till honom att de pressade dig att göra det, för utmattande, den värsta upplevelsen jag någonsin har haft i mitt liv

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Estela, nu har vi adressen till dessa bedragare som finns på denna adress: Plaza Catalunya nº 20, piso 7, Barcelona, ​​​​Spanien (Se kontor i staden Barcelona, ​​​​Spanien). Dessa bedragare borde sluta med sina ben i fängelse för all skada de gör.

   Tack för din kommentar om InvestMarkets. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Lourdes svar

  De lurade mig, efter deras instruktioner till punkt och pricka, på mindre än 15 dagar stängdes mitt konto på $6,750 XNUMX dls och förlorade allt investerat.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lourdes, nu har vi adressen till dessa bedragare som finns på denna adress: Plaza Catalunya nº 20, piso 7, Barcelona, ​​​​Spanien (Se kontor i staden Barcelona, ​​​​Spanien). Dessa bedragare borde sluta med sina ben i fängelse för all skada de gör.

   Tack för din kommentar om InvestMarkets. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.