Annonsera med oss

Investpromax kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Investpromax (kallas även av namnet: investpromax.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas Investpromax verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Investpromax ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Investpromax ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

❌ Investpromax nämner att vara en del av: Investpromax Limited. (inga registreringsuppgifter)

 

❌ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att det är baserat i Storbritannien, men det är inte reglerat i det landet, så vi tror att det är falsk information.

 

❌ Om vi ​​analyserar förordning, noterar vi att de nämner regleringen av BaFin (tyska organ), men detta är inte sant. ⛔ Uppmärksamhet: Investpromax är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Investpromax noterar vi att det erbjuder 8 olika typer av paket: Minikonto, Standardkonto, Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinumkonto, Svartkonto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Minikonto: minsta initiala insättning på $250, 24/5 support, 1.5% provision, Apprentice account manager, hävstångseffekt upp till 1: 100, minihandelstrategi.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $5.000, 24/5 support, fasta / variabla spreadar, valfri provision, Juniorkontohanterare, hävstångseffekt upp till 1: 200, standardhandelsstrategi.

Bronskonto: minsta initiala insättning på $25.000, 24/5 support, variabla spreadar, valfri provision, Medium Account Manager, hävstångseffekt upp till 1: 350, bronshandelsstrategi.

Silverpärla: minsta initiala insättning på $50.000, 24/5 support, Silver spreads, valfri provision, Senior account manager, 35% försäkring, hävstång upp till 1: 500, Silver trading strategi.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $100.000, 24/5 support, Guldspreadar, ingen provision, Senior account manager, 50% försäkring, hävstångseffekt upp till 1: 750, Guldhandelsstrategi.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $250.000, 24/7 support, Platinum spreads, ingen provision, Senior account manager, 60% försäkring, hävstång upp till 1: 1000, Platinum trading strategi.

Svart konto: minsta initiala insättning på $500.000, 24/7 support, Platinum spreads, ingen provision, Senior account manager, 70% försäkring, hävstång upp till 1: 1000, Platinum trading strategi.

Svart konto: endast på inbjudan, 24/7 support, Platinum spreads, ingen provision, Senior account manager, 80% försäkring, hävstång upp till 1: 1000, VIP -handelsstrategi.

Investpromax kontotyper
Investpromax kontotyper (1)
Investpromax kontotyper
Investpromax kontotyper (2)
Investpromax kontotyper
Investpromax kontotyper (3)

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek, klicka här för att se bild 2 i full storlek y klicka här för att se bilden i 3 i full storlek.

La plattform att fungera som Investpromax erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Investpromax tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Investpromax webbplats
Investpromax webbplats

Investpromax ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: ekonomisk kalender, ordlista, information om de produkter den erbjuder, vanliga frågor, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Investpromax 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: investpromax.com

📞 Telefonnummer: 442039897857

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Investpromax. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar i ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Investpromax ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Investpromax är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore", inte särskilt transparent, inte erbjuder juridisk information, det är inte känt var det är registrerat och också, i motsats till vad de försök få tro, saknar reglering (oreglerat företag). ❌

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillagt BaFin Investpromax till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BaFins varning 2021 från juni XNUMX

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Investpromax? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Investpromax: Betyg och kommentarer»

 1. Juan Alberto svar

  De har behållit alla mina pengar, de lurade mig, jag vet inte vad jag ska göra, vem kan jag göra anspråk på

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan Alberto, tack för att du kommenterar Investpromax. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *