Annonsera med oss

Invexeo kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Invexeo (kallas även invexeo.com), är en Forex-, kryptovaluta-, ETF- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Invexeo att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Invexeo ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Invexeo ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: London (förmodligen falskt).

 

✅ Om vi ​​analyserar mäklarens reglering: sägs regleras av GFA.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Invexeo noterar vi att det erbjuder 7 olika typer av konton / planer: Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinumkonto, Diamantkonto, Premiumkonto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto: minsta initiala insättning på 10.000 XNUMX €, tillgång till webbseminarier, e-bok, marknadsrecensioner.

Silverkonto: minsta initiala insättning på 25.000 XNUMX €, tillgång till webbseminarier, e-bok, marknadsrecensioner.

Guldkonto: minsta initiala insättning på 50.000 1 euro, tillgång till webbseminarier, e-bok, marknadsrecensioner, personlig assistent, XNUMX investering utan risk.

Platinakonto: minsta initiala insättning på 100.000 3 euro, tillgång till webbseminarier, e-bok, marknadsrecensioner, XNUMX riskfria investeringar, personlig assistent, personligt konto.

Diamantkonto: 250.000 3 € minsta initiala insättning, tillgång till webbseminarier, e-bok, marknadsrecensioner, XNUMX riskfria investeringar, personlig assistent, personligt konto, specialerbjudanden, investeringsspecialist.

Premiumkonto: 500.000 3 € lägsta initiala insättning, tillgång till webbseminarier, e-bok, marknadsrecensioner, XNUMX riskfria investeringar, personlig assistent, personligt konto, specialerbjudanden, investeringsspecialist, förstklassigt utbildningspaket.

VIP-konto: 1.000.000 3 € lägsta initiala insättning, tillgång till webbseminarier, e-bok, marknadsrecensioner, XNUMX riskfria investeringar, personlig assistent, personligt konto, specialerbjudanden, investeringsspecialist, förstklassigt utbildningspaket.

Invexeo -kontotyper
Invexeo -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Invexeo erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Invexeo tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Invexeo webbplats
Invexeo webbplats

Invexeo ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av några grundläggande begrepp i handelsvärlden, information om de produkter de erbjuder, e-böcker, webinarier, seminarier, ekonomiska kalendrar, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Invexeo 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: invexeo.com

📞 Telefonnummer: + 44 2039877634

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Invexeo. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Invexeo <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Invexeo är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

Efter en analys rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är ett oregistrerat företag med misstänkt reglering, och vi letade efter mer information om Invexeo mycket negativa recensioner. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 tillsattes FCA Invexeo till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ FCA -varningen i augusti 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Invexeo? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

6 kommentarer om «Invexeo: Betyg och kommentarer»

 1. Richard svar

  Jag håller med ovanstående. Invexeo är en bluffoperation.
  Leta upp deras IP -adress. Rapportera dem till AWS eftersom det är där deras servrar finns. De är registrerade från St. Kitts & Nevis.
  Om du vill ha tillbaka dina pengar föreslår jag att du jagar dem via MedGadg, där banköverföringar tas emot. Detta företag är registrerat i Quebec och har en namngiven direktör:
  https://www.can1business.com/company/Active/Med-Gadg-Ltd

  Ett annat förslag är att leta upp bitcoin -plånbokadresserna de tillhandahåller via http://www.bitcoinabuse.com och rapportera ägaren till den plånboken till sin lokala brottsbekämpande myndighet.

  Lycka till och rapportera mer information om Invexeo.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Richard, tack för att du kommenterar Invexeo. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. George Martin svar

  God eftermiddag, jag ville låta alla veta att denna mäklare har fördömts av FCA, de begår bedrägerier i hela Europa, du måste låta dem veta

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej George Martin, tack för att du kommenterar Invexeo. Denna mäklare är en SCAM. FCA (UK Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (Se FCA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Lurad svar

  Hej, jag investerade med detta investeringsbolag och nu svarar ingen på mina meddelanden, vad gör jag?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej lurad, tack för att du kommenterar Invexeo. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *