Kommentarer om Javius
I denna avdelning vi kommer att analysera javius (kallas även av namnet: javius.com)Är en fondförvaltning och rådgivande plattform. Rekommenderas Javius ​​verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Javius Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det javius ⚠️ en säker webbplats? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Javius ​​nämner vara del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Kina.

 

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Javius den har ingen typ av reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Javius ​​är ett företag INTE REGLERAD. ⚠

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu kommer vi att se vilka typer av konton det erbjuder javius, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som Javius ​​erbjuder är: plattform egen.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Javius ​​tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Javius ​​webbplats
Javius ​​webbplats

javius ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring om marknaderna där den verkar, analys, FAQ-sektion, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om javius 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: javius.com

📞 Telefonnummer: 86 512 8518 6784 | 86 512 8916 5294

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Javius. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Javius ​​⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget javius är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

 

❌ Efter att ha granskat det, råder vi dig att vara försiktig, eftersom detta är ett klart etablerat företag för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är mycket otydligt, eftersom det ger nästan ingen juridisk information, inte visar data om dess registrering och saknar reglering (icke-reglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 tillkom AMF (Frankrike) javius till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till AMF: s varning från september 2021 ⚠️

 


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Javius? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Javius: Betyg och kommentarer»

 1. Calvin svar

  Från hovmannen till mis sur la list noire de l'AMF, escroqué beaucoup de gens, ce sont d'enorme voleurs.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Salut Calvin, merci d'avoir kommenterade Javius. Ce courtier est un arnaque. L'AMF a déjà mis en garde contre eux, pour fraude et non régulés (Se FMA -länk). Ne leur envoyez pas d'argent, ils veulent för att få mest d'argent möjliga avec des mensonges, les operations ne sont pas réelles, ils ne mettent pas l'argent sur le marché, ils ne font que le montrer et à la fin ils Du håller inte med om att du har förlorat och ils le gardent.

   Om du vill dra tillbaka din röst i Argentina, om du är en krävande plus kan du betala för skatter, avgifter, legaliseringar etc. C'est un signe clair qu'ils veulent voler votre argent et qu'ils ne vous rendront rien même si vous payez.

   Om du har mer information om företaget, tyvärr du kräver av parterna med företaget, om du har mer information än företaget, kommer du att vara en ledare för de andra människorna att investera i företaget.

   Avez-vous des noms de conseillers, des numbers, des e-mail from which ils you contacted? Vous souvenez-vous de la façon dont vous avez trouvé ce courtier en premier lieu?

   Pour récupérer votre argent, essayez notre chat ou ce lien: RECLAMEZ VOTRE ARGENT, NOUS VOUS AIDONS

   Les hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.