TOLTECHFX Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren JP Finance (även kallad jp.finance), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen JP Finance att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om JP Finance. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Jean Pierre Technologies Ltd.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av JP Finance noterar vi att de erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Grundkonto, Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto och Platinumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Grundläggande konto- Minsta initiala insättning på 250 $, support 24/5, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, PRO-webinarier, prisvarning, daglig analysvideo.

Bronskonto- Minsta inledande insättning på $ 1.000, support 24/5, utbildningscenter, daglig marknadsgranskning, PRO-webinarier, prisvarning, dagligen granskningsvideo av juniortyp.

Silverkonto- $ 2.500 Minsta initial insättning, 24/5 support, Silver Spreads, Education Center, Daily Market Review, PRO Webinars, Price Alert, Senior Daily Analysis Video.

Guldkonto- Minsta insättning på $ 10.000 24, 5/XNUMX support, guldspridning, utbildningscenter, daglig marknadsgranskning, PRO -webinarier, prisvarning, daglig VIP -analysvideo, guldsignaler, kontohanterare.

Platinakonto: $ 25.000 24 minsta initial insättning, 5/1 support, Platinum spreads, utbildningscenter, daglig marknadsgranskning, PRO -webbinarier, prisvarning, VIP -typ daglig analysvideo, Guldsignaler, kontohanterare, anpassad marknadsstrategi, 1 till XNUMX utbildning, tillgång till exklusiv position.

TOLTECHFX kontotyper
JP Finance -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som JP Finance erbjuder är: JP Finance egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som JP Finance tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

TOLTECHFX webbplats
JP Finance webbplats

JP Finance tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara några live -diagram, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om JP Finans |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: jp.finansiering

Telefonnummer: (RU) +442039616508 / (AUS) +61283176225

E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

 

>>> Bedömning på JP Finans <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att JP Finance är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi rekommenderar försiktighet, eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Marshallöarna), när vi letade efter recensioner om JP Finance fann vi ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare, ingen bana. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

Uppmärksamhet: i september 2020 läggs CONSOB till JP Finans till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.
Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om JP Finance? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *