Kommentarer om KryptoHaus

I denna avdelning vi analyserar mäklaren KryptoHaus (kallas även kryptohaus.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen KryptoHaus för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på KryptoHaus. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren Nämnen som ingår i: Ej nämnt.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den är baserad i: Storbritannien, men för att detta ska vara sant bör det regleras där.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av KryptoHaus, märkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Minikonto, Standardkonto, Bronskonto och Silverkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Minikonto: minsta initiala insättning på $250, fast spread, 1.5% provision, Apprentice account manager, hävstångseffekt upp till 1: 100, social trading mini grupper.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $5.000, fast / variabel spridning, valfri provision, 15% försäkring, Juniorkontoansvarig, exklusiv positionstillträde (Standard), hävstång upp till 1: 200, standard sociala handelsgrupper, automatiserad handel.

Bronskonto: minsta initiala insättning på $25.000, variabel spridning, valfri provision, 25% försäkring, Mittkontoförvaltare, exklusiv positionstillgång (brons), hävstångseffekt upp till 1: 350, social trading bronsgrupper, automatiserad handel.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $50.000, Silverdifferens, valfri provision, 35% försäkring, Senior account manager, exklusiv tillgång till position (Silver), hävstångseffekt upp till 1: 500, social trading silvergrupper, automatiserad handel.

KryptoHaus kontotyper
KryptoHaus kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som KryptoHaus erbjuder är: plattformar MT4 y Aktiv8.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som KryptoHaus tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

KryptoHaus webbplats
KryptoHaus webbplats

KryptoHaus tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: ordlista, ekonomisk kalender, kampanjer, nyheter, information om företaget, vanliga frågor, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om KryptoHaus |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: kryptohaus.com

Telefonnummer: 442038073532

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på KryptoHaus <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget KryptoHaus är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

När vi ser allt detta rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom: denna mäklare inte är registrerad någonstans och det är inte heller reglerat, det är därför vi inte vet varifrån den verkligen fungerar. När man letar efter recensioner om KryptoHaus Vi hittade många negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillkom CNMV KryptoHaus till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från februari 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om KryptoHaus? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *