Kommentarer om LegacyFx

I denna avdelning vi analyserar mäklaren LegacyFx, är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas LegacyFx verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med företaget? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på LegacyFX. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Mäklaren nämner att vara en del av: AN ALL NEW INVESTMENTS LTD och UN. Alla nya investeringar Ltd.

 

❌ När det gäller din läge, mäklaren nämner att de är baserade i: Vanuatu och Cypern.

 

❌ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av VFSC och CySEC, den nämner också bestämmelserna i BaFin (Tyskland) och FCA (Storbritannien), men detta är falskt, eftersom det inte är registrerat i något av de två länderna .

 

UPPMÄRKSAMHET: LegacyFX har en reglering av DÅLIG KVALITET. ⛔

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av LegacyFx noterar vi att den erbjuder Fyra typer av konton: Silverkontot, Guldkontot, ECN -kontot och Platinumkontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $250, rekommenderas för nybörjare, 50: 1 hävstång, spridningar så låga som 2,5 pips, tekniska analysrapporter, utbildningsbonus.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $10.000, rekommenderas för avancerade handlare, 50: 1 hävstångseffekt, spridningar så låga som 1,5 punkter, tekniska analysrapporter, utbildningsbonus, insiktsanalys, 1 till 1 support.

ECN-konto: minsta initiala insättning på $50.000, rekommenderas för erfarna och professionella handlare, 50: 1 hävstångseffekt, rå från 0,04 pips, tekniska analysrapporter, utbildningsbonus, insiktsanalys, 1 till 1 support, direktlinje till ledningsrummet.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $100.000, rekommenderas för professionella investerare, 50: 1 hävstångseffekt, spreads, tekniska analysrapporter, utbildningsbonus, uppfattningsanalys, 1 till 1 support, direktlinje till ledningsrummet.

LegacyFx -kontotyper
LegacyFx -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som LegacyFx erbjuder är: MT5-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som LegacyFx tillhandahåller på sin webbplats.

LegacyFx webbplats
LegacyFx webbplats

LegacyFx tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: de har förklaringar om Sirix -plattformen och grundläggande handledning, förklaring om de olika instrument som är möjliga att handla, videolektioner om olika ämnen relaterade till investeringsvärlden, några e -böcker ( även om böckerna och videoklippen är på engelska), marknadsnyheter (även på engelska), inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om LegacyFx |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.legacyfx.com/es | int.legacyfx.com | eu.legacyfx.com

Telefonnummer: + 41-315087455 | + 44-2039293848 (Whatsapp)

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på LegacyFX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget LegacyFX är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är en mäklare som, trots att den är reglerad, ligger i mycket osäkra länder för dessa aktiviteter, dessutom hittar vi många som är negativa och underhållande om detta när vi letar efter recensioner om LegacyFX mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om LegacyFx? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *