I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i LegacyFX. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om LegacyFX och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatslegacyfx.com
???? företagetEN ALL NYA INVESTERINGAR (VA) BEGRÄNSAD
⚖️ regleringFCA, BaFin, CySEC, NBRB, VFSC
📧 E-mail address[e-postskyddad] | [e-postskyddad] 
📈 PlattformMeta 5
📌 AdressCypern och Vanuatu

⚠️ LegacyFX ägs av AN ALL NEW INVESTMENTS (VA) LIMITED, företaget ligger på Cypern och Vanuatu, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi vidare för att analysera vilka typer av konton som LegacyFX erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 7 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Standard$250
Silver$1.000
Bronze$3.000
Gold$5.000
Platina$10.000
Premium$25.000
VIP$50.000

Information på webben

LegacyFX webbplats

LegacyFX ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkterna den erbjuder, en förklaring av de olika instrument som är möjliga att handla, videolektioner om olika ämnen relaterade till investeringsvärlden, några e-böcker (även om böckerna och videorna är på engelska), nyheter om marknaden (även på engelska, inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • +41315087455

???? LegacyFX slutbetyg ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED LegacyFX.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om LegacyFX:

datumUppdatering – nyheter
September 2022Vi får många meddelanden från LegacyFX-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

Vad tycker du om LegacyFx? Vad har du haft för erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med LegacyFX.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av LegacyFX

Hur man rapporterar LegacyFX

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera LegacyFX?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är LegacyFX en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att LegacyFX är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är LegacyFX pålitlig?

Nej. LegacyFX är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från LegacyFX?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till LegacyFX?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Är LegacyFX en bluff? 2023 recensioner»

 1. lola svar

  För 1 vecka sedan började jag med dem, än så länge fungerar de bra.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lola, tack för att du kommenterar LegacyFX. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

 2. Oliver svar

  DE LÅT DIG ALDRIG DRA UT, DE ÄR BEDRAGARE. MIN ERFARENHET AV LEGACYFX ÄR VERKLIGEN MYCKET DÅLIG

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Oliver, tack för din kommentar om LegacyFx. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.