Annonsera med oss

LINCOLNFX.CAPITAL Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren LINCOLNFX.CAPITAL (även kallad LINCOLNFX.CAPITAL), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas LINCOLNFX.CAPITAL verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskade LINCOLNFX.CAPITAL. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör känna till innan de lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Lincolnfx.capital LTD.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att vara baserad i: Dubai, Storbritannien, Schweiz och Singapore. 

 

Om vi ​​analyserar mäklarens regler: den nämner att vara en reglerad mäklare men ger inte information för att verifiera nämnda förordning, inte heller i vilket land den är reglerad, så vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av LINCOLNFX.CAPITAL, noterar vi att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Mikrokontot, Standardkontot, Premiumkontot och VIP-kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: $ 250 minsta insättning.

Standardkonto: minsta insättning på $ 1.000, telefonhandel, fondförvaltning.

Premiumkonto: minsta insättning på $ 25.000, telefonhandel, fondförvaltning.

VIP-konto: minsta insättning på $ 100.000, telefonhandel, fondförvaltning.

LINCOLNFX.CAPITAL kontotyper
LINCOLNFX.CAPITAL kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som LINCOLNFX.CAPITAL erbjuder är: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som LINCOLNFX.CAPITAL tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

LINCOLNFX.CAPITAL webbplats
LINCOLNFX.CAPITAL webbplats

LINCOLNFX.CAPITAL tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av LINCOLNFX.CAPITAL finansiella produkter, ekonomisk kalender, inte mycket mer än detta.

 

| Annan information om LINCOLNFX.KAPITAL |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: lincolnfx.capital

Telefonnummer: + 442038685253

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på LINCOLNFX.KAPITAL <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget LINCOLNFX.CAPITAL är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi anser att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är oklart var den verkligen har en bas, det spanska regelverket CNMV har markerat LINCOLNFX.CAPITAL som en finansiell chiringuito, liksom den engelska tillsynsmyndigheten FCA. Vi rekommenderar att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om LINCOLNFX.CAPITAL? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *