Kommentarer om Market Ltd

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera Market Ltd (även kallad med namnet: marketltd.co), är en mäklare av Forex och CFD. Rekommenderas Market Ltd verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Market Ltd ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Market Ltd ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Market Ltd. nämner att vara en del av: Propinquity Group LTD.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Dominikanska.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Market Ltd den har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Market Ltd är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Market Ltd., I detta fall, vi observerar att det erbjuder 3 olika typer av planer. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Cent-konto: minsta initiala insättning $250, flytande spreadar från 0 pips, 500 tillgångar, insättningsbonus.

Pro-konto: minsta initiala insättning $2.500, flytande spreadar från 0.1 punkter, 700 tillgångar, tillgängliga bonusar.

Pro + -konto: minsta initiala insättning $25.000, flytande spreadar från 1.3 punkter, 1000 tillgångar, tillgängliga bonusar.

Market Ltd kontotyper
Market Ltd kontotyper

I nästa bild Du kommer att kunna få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Market Ltd erbjuder är: MetaTrader 5 -plattformen.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Market Ltd. tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Market Ltd webbplats
Market Ltd webbplats

Market Ltd. ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av de tjänster den erbjuder och de marknader där den är verksam, miniräknare, ekonomisk kalender, valutaomvandlare, analys, bland annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Market Ltd.

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: marketltd.co

📞 Telefonnummer: + 441932500368

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade Market Ltd. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på Market Ltd.

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tycker vi att Market Ltd-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerat och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder, dessutom, när vi letade efter recensioner om Market Ltd fann vi många som är negativa och varna för denna mäklare.


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

UPPMÄRKSAMHET ⛔: i oktober 2021 BaFin tillade Market Ltd till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till BAFINs ⚠️ Varning för augusti 2021

UPPMÄRKSAMHET ⛔: i februari 2022 CNMV tillade Market Ltd till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV-varningen från februari 2022

UPPMÄRKSAMHET ⛔: i juni 2022 CONSOB tillade Market Ltd till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CONSOBs varning från juni 2022 ⚠️


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Market Ltd? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

46 kommentarer om «Market LTD: Betyg och kommentarer»

 1. Lukas Thomas svar

  CONSOB HAR RAPPORTERAT DEM, var försiktig...

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luke, tack för att du skrev om MarketLTD. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och för att vilseleda deras kunder (Se CONSOB -länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   ---
   Hej Luke, tack för att du skrev om MarketLTD. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och för att vilseleda deras kunder (Se CONSOB länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller klicka på denna länk: KRAV DIN PENGAR

   Hälsningar.

  • gabriel ramirez svar

   Hej alla, angående market ltd. De är bedragare och jag skapade mitt konto för ett tag sedan jag öppnade ett konto, jag började generera vinster men i tre veckor har jag inte haft några rörelser och ingen kommunicerade dessutom varken sidan eller mejlen svarar. Det finns inget sätt att kommunicera och inte heller tillåter de att pengarna tas ut, det vill säga att pengarna som fanns på kontot gick förlorade. Använd inte berätta för oss, de är BEDRAGARE

 2. mario castro svar

  Market ldt är ett bedrägeri, de säljer dig att de kan generera pengar på sitt konto, du investerar och sedan är det lögn och fiktivt, även det där kontot som tydligen växer är en lögn. Allt är en lögn. Betala inte någonting, jag var en idiot som trodde på att de kunde få 4 tusen dollar av mig. När kontot tydligen var $30 2 bad jag om $XNUMX XNUMX och jag hörde aldrig från dem igen.
  hälsningar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mario, tack för din kommentar om Market LTD. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Issac svar

  Snälla hjälp mig att få tillbaka mina pengar Även om jag sa till min rådgivare på marketltd.co att jag ska sätta in pengar från mitt rörelsekapital. Hon hade ingen nåd och lämnade mig i skuld eftersom hon aldrig skickade mig pengarna jag betalade för provisioner. Snälla jag ber om hjälp.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Issac, de använder falska namn, de använder dessa namn för att de vet att de kommer att lura dig och det är därför de inte uppger sina riktiga namn. Tack för att du kommenterar Market LTD. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Chabuca Candia svar

  Hej, jag är Chabuca från Peru, jag investerade en initial på $250 och nu säger de till mig att öka mer, nu med alla kommentarer som jag redan tvivlar på, vänligen ditt råd

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Chabuca, de använder falska namn, de använder dessa namn för att de vet att de kommer att lura dig och det är därför de inte uppger sina riktiga namn. Tack för att du kommenterar Market LTD. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Ricardo Fernandes Moreira Marques svar

  Jag investerade lite pengar att spendera nu och sedan den 13 april som jag inte kan prata med någon, har jag två namn som jag föll med och respektive kontakter:

  sebastian heinick
  [e-postskyddad]
  Telefon +442038073409
  VIBER +35796849108

  Månen Amos
  [e-postskyddad]

  Sarah Miller
  [e-postskyddad]

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ricardo, de är falska namn, de använder dessa namn för att de vet att de kommer att lura dig och det är därför de inte uppger sina riktiga namn. Tack för att du kommenterar Market LTD. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Fernanda svar

  ADAM VIS UPPMÄRKSAMHET... I TIDEN AV RITIRARE I MIEI SOLDI, MI HA CHIESTO ALTRI 3000€ MA DOPO CHE HO VISTO TUTTI GLI ALTRI COMMENTI, HO DECISO DI TAGLIARE TUTTI I CONTATTI. VISST IL HANS PERSONAL E' UN'ASSOCIAZIONE A DELINQUERE. NON FIDATEVI, STATLIG UPPMÄRKSAMHET. KOMMUNIKERA ATT PERSONALEN FÖRTJÄNSTER SEVERE DI ESSERE FÖRKLADE ALLA FORZE DELL'ORDINE.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Fernanda, tack för din kommentar om Market LTD. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Ana svar

  Jag har också blivit lurad. Hur får jag tillbaka mina pengar? tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ana, tack för din kommentar om Market LTD. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. paco svar

  sahara ramos en bedragare ber dig att gå in och sedan kan du inte få ut den.
  Var kan jag registrera mig för en plattform och rapportera?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Paco, tack för din kommentar om Market LTD. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. Maria Tetesa Jimenez svar

  Jag känner mig lurad och lurad, fröken Sahara Ramos lovade mig allt jag litade på henne och det var bara lögner igår jag satte in 1300 euro som jag bad mina föräldrar att betala skatt och ta ut kapital och hon berättar att de av misstag gick till en annan konto som jag satte in igen, jag har skickat obesvarade meddelanden, allt är lögn, bedragare. Jag berättade för honom alla negativa kommentarer och han sa till mig att inte vara uppmärksam, jag bad honom om pengar min son behöver en dator till skolan sa han till mig att allt skulle bli bra, och en lögn jag är förstörd och orolig

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maria, tyvärr har du varit för förtroendefull, tack för din kommentar om Market LTD. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.