MarketCFD -kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Marknad CFD (kallas Ă€ven marketcfd.com), Ă€r en Forex- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen MarketCFD att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ MarketCFD. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Plus One Ltd.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att den bygger pĂ„: Estland.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av MarketCFD noterar vi att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Grönt konto, Silverkonto, Guldkonto, Platinumkonto, VIP -konto och Svart konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grönt konto: minsta initiala insÀttning $250, 24/6 support, utbildningscenter, demo -konto, daglig marknadsgranskning, Pro -webinarier, prisvarning, marknadshÀndelseuppdateringar, 30% vÀlkomstbonus.

Silverkonto: minsta initiala insÀttning $2.500, 24/6 support, utbildningscenter, demo-konto, daglig marknadsgranskning, Pro-webinarier, prisvarning, marknadshÀndelseuppdateringar, upp till 10 handelssignaler, 10 1-till-1-sessioner med experter, 40 vÀlkomstbonus %.

Guldkonto: minsta initiala insÀttning $5.000, 24/6 support, utbildningscenter, demo-konto, daglig marknadsgranskning, Pro-webinarier, prisvarning, marknadshÀndelseuppdateringar, upp till 15 handelssignaler, 20 1-till-1-sessioner med experter, 60 vÀlkomstbonus %.

Platinakonto: minsta initiala insÀttning $10.000, 24/6 support, utbildningscenter, demo-konto, daglig marknadsgranskning, Pro-webinarier, prisvarning, marknadshÀndelseuppdateringar, upp till 20 handelssignaler, obegrÀnsade 1-till-1-sessioner med experter, 80 vÀlkomstbonus %.

VIP-konto: minsta initiala insÀttning $20.000, 24/6 support, utbildningscenter, demo-konto, daglig marknadsgranskning, Pro-webinarier, prisvarning, marknadshÀndelseuppdateringar, upp till 30 handelssignaler, obegrÀnsade 1-till-1-sessioner med experter, 100 vÀlkomstbonus %.

Svart konto: kontakta chefen för mer information, 24/6 support, utbildningscenter, demo-konto, daglig marknadsgranskning, Pro-webinarier, prisvarning, marknadshÀndelseuppdateringar, obegrÀnsade handelssignaler, obegrÀnsade 1-till-1-sessioner med experter.

MarketCFD -kontotyper
MarketCFD -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som MarketCFD erbjuder Àr: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlare som MarketCFD tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

MarketCFD-webbplats
MarketCFD-webbplats

MarketCFD tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: live -diagram, information om de tjÀnster som erbjuds, förklaring av nÄgra viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Marknad CFD |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: marketcfd.com

📞 Telefonnummer: Sydafrika: +27871951243 | Schweiziska: +41555087259

📧 E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Marknad CFD <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Marknad CFD Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det Àr en mÀklare som inte Àr reglerad och ligger i ett mycket osÀkert land för denna typ av ÄtgÀrder, dessutom hittar vi mÄnga som Àr negativa och underhÄllande nÀr vi letar efter recensioner om MarketCFD om det mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i februari 2021 tillade CONSOB Marknad CFD till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
âžĄïž LĂ€nk till CONSOBs varning frĂ„n februari 2021 ⚠

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om MarketCFD? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «MarketCFD: Betyg och kommentarer»

 1. Grace svar

  De vill inte lÀmna tillbaka mina pengar, hur kan jag fÄ tillbaka dem? jag tackar dig

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Grace, tack för att du delar din erfarenhet med MarketCFD. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *