Bux mäklare

marketrip kommentarer

Analys på Marketrip

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Marknadsresa (kallas även med namnet: marketrip.com), Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas Marketrip verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Marketrip ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Marketrip en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ❌ Marketrip nämner inte företagets juridiska namn.
 • ❌ Beträffande din plats ger sajten ingen information om detta.
 • ❌ Om vi ​​analyserar dess säkerhet, noterar vi att Marketrip inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Marketrip är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av MarketripI det här fallet ser vi att det erbjuder två olika typer av konton:

 • Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $250, daglig marknadsöversikt, videohandledning och e-böcker, handelssignaler, standardspreadar, hävstång upp till 1: 100.
 • Silverkonto: minsta initiala insättning på $5.000, daglig marknadsöversikt, videohandledning och e-böcker, handelssignaler, handelsbonus upp till 25%, hanterat konto, månatliga seminarier och webbseminarier, standardspridningar, hävstång upp till 1: 200.
 • Guldkonto: minsta initiala insättning på $15.000, daglig marknadsöversyn, videohandledning och e-böcker, handelssignaler, handelsbonus upp till 50%, hanterat konto, månatliga seminarier och webbseminarier, månadsvis privatanalytiker, ekonomisk plan, riskhanteringsplan, grundläggande diversifiering, standardspridningar, hävstång till 1: 300.
 • Platinakonto: minsta initiala insättning på $50.000, daglig marknadsöversikt, videohandledning och e-böcker, handelssignaler, handelsbonus upp till 100%, hanterat konto, premiumhandelsevenemang, veckoseminarier och webbseminarier, månatlig privatanalytiker, uttagsprioritet, swappfritt konto, ekonomisk plan, riskhanteringsplan, nyhetsprioritet, full diversifiering, låga spridningar, hävstång upp till 1: 300.
 • Diamantkonto: minsta initiala insättning på $100.000, daglig marknadsöversyn, videohandledning och e-böcker, handelssignaler, handelsbonus upp till 100%, hanterat konto, premiumhandelsevenemang, seminarier och webbseminarier, veckovis privatanalytiker, uttagsprioritet, swappfritt konto, ekonomisk plan, risk förvaltningsplan, nyhetsprioritet, full diversifiering, låga spridningar, hävstång upp till 1: 400.
 • VIP-konto: minsta initiala insättning på $250.000, daglig marknadsöversikt, videohandledning och e-böcker, handelssignaler, handelsbonus upp till 200%, hanterat konto, premiumhandelshändelser, seminarier och webinarier, privatanalytiker, uttagsprioritet, swappfritt konto, planeringsfinansiering, riskhantering plan, banbrytande nyhetsprioritet, full diversifiering, minsta spridning, hävstång upp till 1: 400

La plattform att fungera som Marketrip använder är: sin egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Marketrip tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Marketrip hemsida
Marketrip webbplats

Marketrip tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information och handledning, FAQ-avsnitt, ordlista, e-böcker, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Marknadsresa

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: marketrip.com
 • 📞 Telefonnummer: + 442038079032
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar Marketrip. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Marknadsresa

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att Marketrip-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt det, vi råder dig att vara försiktig, eftersom det är ett illegalt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom knep och fällor. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i juni 2021 CBI (Irland) lagt till Marketrip till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till warning️ juni 2021 -varningen från CBI

UPPMÄRKSAMHET: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det Marketrip har en nära relation med tradefm, Fackligt lager, brokerz.com y finansiera, mäklare med dåligt rykte och klagomål mot honom, anklagade för att ha lurat sina användare. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Marketrip? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

55 kommentarer om «Marketrip: Betyg och kommentarer»

 1. Pablo A Taborda O. svar

  Marketrip är en bluff hittills 07.07.2022 de 6.000 XNUMX USD som jag investerade gick förlorade och de har ett komplext system där de försöker få dig att överföra mer och mer pengar, de är bedragare och tjuvar, akta dig för dessa skrupelfria människor, det är Det värsta finansiella och investeringsbeslut jag någonsin tagit. LÅS INTE LURAS AV DESSA AMPONNER.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Pablo, vi har adressen varifrån bedrägerierna kommenteras. Den riktiga adressen finns nedan. Dessa ger inte tillbaka pengarna och uppfinner skatter för att få ännu mer pengar från dig, de som blivit lurade av den här mäklaren vet redan var de kan gå för att kräva sina pengar och polisen kan gå för att arrestera hela den här kriminella gruppen, inklusive säljarna eftersom de är medbrottslingarna till SCAM och de vet mycket väl att de stjäl från investerare (Se kontor).

   Tack för att du rapporterar om Marketrip. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Liam Ava svar

  Jag investerade totalt $75,000.00 25 USD i Bitcoin med ett onlineföretag som bedriver handel och var garanterad en utbetalning på 179,000 % i veckan. Det slutade med att de stängde ner sin företagswebbplats men deras hemsida var fortfarande igång. Så jag kunde fortfarande se min instrumentpanel vid den tiden och istället för att betala varje vecka slutade de med att de förvärrade mina pengar. Det slutade med att det ökade till XNUMX XNUMX USD så jag begärde ett uttag som avslogs innan de stängde deras webbplats, jag klagade till min kollega på jobbet som vägledde mig om den här återhämtningsexperten, som hjälpte honom, jag kontaktade honom omedelbart, det som förvånade mig mest att jag fick tillbaka mina pengar efter några månader. Du kan kontakta honom via denna webbplats CHAT så hjälper han dig med stegen för att återvinna dina investerade medel. Lycka till när du kontaktar honom för hjälp..

 3. udda inge svar

  är detta in ren svindel? vad betyder det för 1000000 euro lot och 113500 dollar. går det inte an å få pratat me dem der=? eller är det bara att stänga dörren och blockera sidan?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej udda, för tillfället har vi bara adressen varifrån bedrägerierna kommenteras. Den riktiga adressen finns nedan. Dessa ger inte tillbaka pengarna och uppfinner skatter för att få ännu mer pengar från dig, de som blivit lurade av denna mäklare vet redan var de kan gå för att kräva sina pengar och polisen kan gå för att arrestera hela denna kriminella grupp, inklusive säljarna eftersom de är medbrottslingarna till SCAM och de vet mycket väl att de stjäl från investerare (Se kontor).

   Tack för att du rapporterar om Marketrip. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Jorge Tascon svar

  De är ett gäng bedragare och i slutändan är de ursäkter varje dag för att sedan be dig om pengar för att betala skatt för att kunna skicka dina pengar och de svarar aldrig med någonting..

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jorge, för tillfället har vi bara adressen från vilken bedrägerierna kommenteras. Den riktiga adressen finns nedan. De lämnar inte tillbaka pengarna och de uppfinner skatter för att få ännu mer pengar från dig, de som blivit lurade av den här mäklaren vet redan var de kan gå för att kräva sina pengar och polisen kan gå för att arrestera hela den här kriminella gruppen, inklusive säljare eftersom de är medbrottslingarna till SCAM och de vet mycket väl att de rånar investerare (Se kontor).

   Tack för att du rapporterar om Marketrip. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.