Annonsera med oss

Kommentarer till Marketrip

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Marknadsresa (även kallad marketrip.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas Marketrip verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Marketrip ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Marketrip ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner baserat på: nämns inte.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Marketrip märkte vi att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Baskonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto, Diamond-konto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $250, daglig marknadsöversikt, videohandledning och e-böcker, handelssignaler, standardspreadar, hävstång upp till 1: 100.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $5.000, daglig marknadsöversikt, videohandledning och e-böcker, handelssignaler, handelsbonus upp till 25%, hanterat konto, månatliga seminarier och webbseminarier, standardspridningar, hävstång upp till 1: 200.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $15.000, daglig marknadsöversyn, videohandledning och e-böcker, handelssignaler, handelsbonus upp till 50%, hanterat konto, månatliga seminarier och webbseminarier, månadsvis privatanalytiker, ekonomisk plan, riskhanteringsplan, grundläggande diversifiering, standardspridningar, hävstång till 1: 300.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $50.000, daglig marknadsöversikt, videohandledning och e-böcker, handelssignaler, handelsbonus upp till 100%, hanterat konto, premiumhandelsevenemang, veckoseminarier och webbseminarier, månatlig privatanalytiker, uttagsprioritet, swappfritt konto, ekonomisk plan, riskhanteringsplan, nyhetsprioritet, full diversifiering, låga spridningar, hävstång upp till 1: 300.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på $100.000, daglig marknadsöversyn, videohandledning och e-böcker, handelssignaler, handelsbonus upp till 100%, hanterat konto, premiumhandelsevenemang, seminarier och webbseminarier, veckovis privatanalytiker, uttagsprioritet, swappfritt konto, ekonomisk plan, risk förvaltningsplan, nyhetsprioritet, full diversifiering, låga spridningar, hävstång upp till 1: 400.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $250.000, daglig marknadsöversikt, videohandledning och e-böcker, handelssignaler, handelsbonus upp till 200%, hanterat konto, premiumhandelshändelser, seminarier och webinarier, privatanalytiker, uttagsprioritet, swappfritt konto, planeringsfinansiering, riskhantering plan, banbrytande nyhetsprioritet, full diversifiering, minsta spridning, hävstång upp till 1: 400

 

Marketrip-kontotyper
Marketrip-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Marketrip erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Marketrip tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Marketrip webbplats
Marketrip webbplats

Marketrip tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information och handledning, FAQ-avsnitt, ordlista, e-böcker, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Marknadsresa |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: marketrip.co

📞 Telefonnummer: + 442038079032

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Marketrip. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Marknadsresa <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Marknadsresa är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte ens nämner var den är registrerad, den är inte reglerad av någon myndighet, och när vi letar efter recensioner om Marketrip hittar vi bara recensioner som är negativ och underhålla om det. mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Enligt kundmeddelanden fungerar Marketrip tillsammans med Tradefm, en olaglig mäklare som har lurat många människor.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillades CBI (Irland) Marknadsresa till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ varningen från maj 2021 från CBI

 

Uppmärksamhet: ⛔ Enligt meddelanden från kunder är Marketrip nära kopplat till Fackföreningar, en disputabel mäklare anklagad för att ha lurat många människor.

 

Uppmärksamhet: ⛔ Enligt meddelanden från kunder är Marketrip nära kopplat till Brokerz.com, en disputabel mäklare anklagad för att ha lurat många människor.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Marketrip? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

43 kommentarer om «Marketrip: Betyg och kommentarer»

 1. Frank svar

  Hej, god natt, den här mäklaren Marketrip kallar sig också tradefm .co eftersom de använder samma telefonnummer för att fortsätta lura folk. De stal 11000 XNUMX usd från mig. Vi skapar en grupp människor som påverkas för att arrestera dessa brottslingar. Kontoren som dyker upp i chatten är där Mäklaren jobbar?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Frank, för tillfället är detta den enda adressen vi har där de kommenterar bedrägerierna. Du har den riktiga adressen nedan. De lämnar inte tillbaka pengarna och de uppfinner skatter för att få ännu mer pengar från dig, de som blivit lurade av den här mäklaren vet redan var de kan gå för att kräva sina pengar och polisen kan gå för att arrestera hela den här kriminella gruppen, inklusive säljare eftersom de är medbrottslingarna till SCAM och de vet mycket väl att de rånar investerare (Se kontor).

   Tack för att du rapporterar om Marketrip. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. hector svar

  alla till facebookgruppen för att gå med oss ​​med tester och hitta dem och lägga deras data i detta forum för större säkerhet

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Oscar, du har den riktiga adressen nedan. De returnerar inte pengarna och de hittar på skatter för att få ännu mer pengar från dig, de som lurats av den här mäklaren vet redan vart de kan gå för att ta ut sina pengar och polisen kan gå för att arrestera hela denna kriminella grupp, inklusive säljare eftersom de är medhjälpare till SCAM och de vet mycket väl att de rånar investerare (Se kontor).

   Tack för att du rapporterar om Marketrip. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. oscar svar

  Tja, jag vill säga att för att dessa näringslivsföretag ska veta att de läser alla dessa kommentarer och så kan du inte längre lita på någon eftersom de kan vara sig själva men ändå ger jag dem en marketrip -data de är desamma som brokerZ eftersom de erbjöd mig båda plattformarna Om du har mer data skulle vi behöva gå ihop för att samla bevis och allt för att kunna hitta dem kontakta mig så hör vi av oss

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Oscar, vi kommer att granska och uppdatera recensioner av de 2 mäklarna, tack för informationen !!!. De returnerar inte pengarna och de hittar på skatter för att få ännu mer pengar från dig, de som lurats av den här mäklaren vet redan vart de kan gå för att ta ut sina pengar och polisen kan gå för att arrestera hela denna kriminella grupp, inklusive säljare eftersom de är medhjälpare till SCAM och de vet mycket väl att de rånar investerare (Se kontor).

   Tack för att du rapporterar om Marketrip. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. ROCHY svar

  HEJ MARIA .... VI ÄR SÅ MYCKET ATT VI SKA ställa krav på dem för att få dem att återvända till oss VAD DE GJORDE OSS INSATS HUR VI GÖR ???????? GÅ MED I OSS …….

  • cristina svar

   Hej Rochy, jag påverkas också av detta företag, varje gång med fler lögner för att få mer pengar, först skattebetalningen, sedan försäkringsbetalningen och därmed har jag blivit lurad av mer än 20.000 dollar, om jag visste hur jag skulle göra reparation Jag skulle redan ha tjänat mina pengar men dessa människor vet det från böcker, varje gång en ny person ringer för att hjälpa mig få mina pengar har jag försökt sedan december 2020 att skicka mina pengar till mig och varje gång jag faller med hopp om att det kommer fram mina pengar, men de kommer inte att lura mig igen, om jag måste förlora de pengarna, så var det ...

  • hector svar

   en grupp på facebook är tanken att samla alla lurade och lägga sina uppgifter i detta forum för större säkerhet

  • Yomaira svar

   God eftermiddag
   Jag är Yomaira, jag blev lurad av Marketrip. co
   Jag kom in på den här mäklaren, men inte i augusti 2020. Jag opererades i magen för cancer, och jag hade många utgifter för behandlingar, kemikalier etc. Jag var desperat efter att engagera mig för att tjäna pengar och återhämta mig ekonomiskt, svep kort sedan fick jag betala för vissa skatter och jag föll igen med dessa bedragare, jag är väldigt dålig.
   men enat kan vi uppnå att de faller fångar.
   Jag behandlades av Leandro Martinez
   och Jorge Galez

  • Tatiana Masses svar

   God eftermiddag, jag blev också lurad av MARKETRIP, bara lögner säger till dig att för att ansluta ditt konto för att göra betalningar måste du betala 1000 euro, att om du betalar de pengarna kan du inte ansluta kontot, jag har skickat e -postmeddelanden och ingen svarar, försök stänga kontot och be om mina pengar utan vinst, och allt är lögn, låt oss göra något för att sluta lura människor

   Hälsningar från Colombia

   Tatiana Masses

 5. Maria Rodriguez svar

  Jag behöver hjälp; sedan Marketrip -företaget har lurat mig; Jag investerade, sedan ringde de mig för att investera i en annan plan som enligt dem täckte försäkring och efter att jag redan hade investerat en månad ringde en viss Tania Baens mig och begärde att jag skulle sätta in 1000.00 för att använda en plånbok som de skulle sätta in mig med det och aldrig Det var sant, de har ätit mig 2,500.00 och de har fortfarande modet att ringa att jag måste sätta in ytterligare 1000.00 till för att betala skatt, de är professionella bedragare, detta företag måste falla under lagens vikt och få varje person som har råkat ut för det här med dem de returnerar pengarna. De vill bara bli deponerade och du får inte något som har deponerats, de är OTROLIGA. Jag behöver hjälp för att få tillbaka mina pengar. De är dåliga matcher.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria, de lämnar inte tillbaka pengarna och de hittar på skatter för att få ännu mer pengar från dig, de som lurats av denna mäklare vet redan vart de kan gå för att hämta sina pengar och polisen kan gå för att arrestera hela denna kriminella grupp, inklusive säljare eftersom de är medhjälpare till SCAM och de vet mycket väl att de rånar investerare (Se kontor).

   Tack för att du rapporterar om Marketrip. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 6. oscar svar

  Mitt huvudkapital jag investerade var 1.750 250 k, jag insåg i tre en av 750 ytterligare 750 och den andra 2020 auros. Och de fortsätter att be mig att sätta in, vilket jag inte gör för att jag ser att de inte skickar något. nu ringer jag till dem och skickade mail och de svarar inte, från vad jag har läst från andra människor finns det ingen kommentar om att de har skickats tillbaka alls. Det vore väldigt dumt att fortsätta skicka pengar. Men k utanför per person som lurats k har satt in minst tusen dollar. Hur mycket pengar har du stulit från dessa Sons of Bitch ... detta var i oktober XNUMX. och jag väntar kanske till döden. Jag tror att det är bättre att glömma det. Hälsningar. Om någon hittar ett sätt att få tillbaka pengarna, låt mig veta att hoppet aldrig ska gå förlorat alls.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Oscar, med en advokat kan du återhämta dig men du kommer att tillbringa 2 eller 3 år i rättegångar och ingen garanterar resultatet. De returnerar inte pengarna och de uppfinner skatter för att få ännu mer pengar från dig, de som lurats av denna mäklare vet redan vart de kan gå för att hämta sina pengar och polisen kan gå för att arrestera hela denna kriminella grupp, inklusive säljare eftersom de är medspelarna till SCAM och de vet mycket väl att de rånar investerare (Se kontor). Tack för att du rapporterar om Marketrip. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 7. John svar

  Hej, jag är en av dem som lurats av marketrip, de tillåter mig inte att ta ut mina pengar, de begär mer än 12 tusen dollar, för att ta ut dem, rådgivaren som deltog i mig kallades leandro martines. [e-postskyddad] [e-postskyddad] MARKNADSRAPP.COM [e-postskyddad] [e-postskyddad] TELEFONER +16474244723 `` +16474244722 CELLULAR + 647-4244723 CELLULAR + 1647-797-1427 ,, Jag hoppas att vi kan återfå våra pengar, vi är redan många lurade, vi bör göra ett klagomål via en advokat, alla tillsammans och om vi kan återfå våra pengar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, med en advokat kan du återhämta dig men du kommer att tillbringa 2 eller 3 år i rättegångar och ingen garanterar resultatet. De returnerar inte pengarna och de uppfinner skatter för att få ännu mer pengar från dig, de som lurats av denna mäklare vet redan vart de kan gå för att hämta sina pengar och polisen kan gå för att arrestera hela denna kriminella grupp, inklusive säljare eftersom de är medspelarna till SCAM och de vet mycket väl att de rånar investerare (Se kontor). Tack för att du rapporterar om Marketrip. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • ROSALIND svar

   Hej Juan, vi skriver i samma forum till detta forum?

 8. Manuel svar

  dessa människor från Marketrip som förser plattformen för investeringsråvaror och världsvalutor från olika länder att investera i enlighet med deras beteende i deras investeringsplattform är pålitliga, de kallar sig Marketrip, Way2finance .com +440238077674 GBR och School4Broker .com Så 1606 GBR och de har lurade mig med 3020.05 dollar och nu när jag bad om mitt uttag returnerar de det inte till mig och de är bara hinder och de ber om mer skattepengar för att återlämna det. Hälsningar, jag väntar på ditt svar. Välsignelser.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Manuel, tack för förhållandet, de returnerar inte pengarna och de uppfinner skatter för att få ännu mer pengar från dig, de som luras av denna mäklare vet redan vart de kan gå för att hämta sina pengar och polisen kan gå för att arrestera hela detta kriminell grupp, inklusive säljare eftersom de är medarbetare i SCAM och vet perfekt att de stjäl från investerare (Se kontor). Tack för att du rapporterar om Marketrip. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 9. Manuel svar

  Dessa människor från Marketrip deponerade dem 3020.05 dollar. Jag bad om mitt uttag och betalade dem 1,221.33 dollar i skatt så att de skickade mig min investering plus min vinst och de ber mig om mer pengar, säger de än att betala och täcka skatterna för att skicka mig mina pengar för att de säger vad jag betalade innan Det täcker inte de totala pengarna som de måste skicka mig för att de först berättade för mig om $ 3,830.00 12,000.00 och nu säger de att det fanns ett fel att vad de har att skicka mig är som $ 2412 12,000.00 så jag måste sätta in dem XNUMX dollar mer för att täcka min skatt och skicka mig de $ XNUMX XNUMX

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Manuel, de returnerar inte pengarna och de uppfinner skatter för att få ännu mer pengar från dig, de som lurats av denna mäklare vet redan vart de kan gå för att kräva sina pengar och polisen kan gå för att arrestera hela denna kriminella grupp, inklusive säljare eftersom de är medarbetarna till SCAM och de vet mycket väl att de rånar investerare (Se kontor). Tack för att du rapporterar om Marketrip. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 10. Manuel Guzman svar

  Hej Mitt namn är Manuel De Jesus Guzman Saavedra Jag är från Honduras och jag gick till Google en dag för att undersöka kryptovalutor Plötsligt nästa dag kontaktades jag av en flicka av Dominikanskt ursprung som jag inte kommer ihåg hennes namn och som ringde från en mäklare som heter Marketrip vem De är i London England och de är ett lagligt och ansvarsfullt företag och att vi kan börja med ett kapital på 200 euro varav jag gick med på mitt kreditkort nästa dag ringde han mig igen för att erbjuda mig att investera i råvaror till tjäna mer för det med dessa 200 euro skulle jag inte tjäna mycket, inte heller hon, så en mer aggressiv och insisterande investeringsrådgivare satte genast mig i telefon som var tvungen att investera 1,200 euro för att vinna större och de erbjöd henne många lögner men Jag hade haft de närmaste dagarna min familjs hälsoproblem på grund av konsekvenserna av Covid-19 och jag begärde min pensionering och att de skulle returnera investeringen plus mina inkomster för r vad från och med nu börjar prövningen av lögner och hinder och protokoll som uppfunnits av dem att jag var tvungen att betala 1,221.33 dollar (dollar) från skatter till Storbritanniens statskassa så att de kunde skicka mig min investering och min vinst som tillförde cirka 3,860.00 4 dollar varav de berättade för mig att det skulle ta tre till fyra dagar för banköverföringen och att de skulle göra det direkt till mitt kreditkortskonto på Mi Banco som en månad gick och de svarade inte på mig efter så många e-postmeddelanden att bombardera dem. En viss Mariela Encarnación kontaktade mig att hon är från finansavdelningen och att de inte hade kunnat skicka mina pengar för att den finansiella rådgivaren som deltog i mig en viss Natalia Jiménez för att skicka mina pengar hade gjort ett misstag och att min pengar Real av min investering och mina inkomster var mer och det uppgick till 12,400.00 1,421.00 dollar och jag var tvungen att skicka dem XNUMX XNUMX dollar mer i skatt för att täcka pengarna med mina skatter och så skicka dem till mig fortfarande via banköverföring för att jag sa till dem att jag inte längre hade pengar som de skulle ta ut av de pengar som de förmodligen måste skicka, mina skatter och deras provisioner och att de skulle skicka mig skillnaden och berätta för mig att företaget och abnco gör det inte tillåta vad det är förbjudet och att detta måste betalas kontant separat så att de kan skicka mig de pengarna och där är jag fast med dessa människor och bravo med mig så att jag skickar dem pengarna för annars skulle jag ha problem med dem och med statskassan från England och mitt land som hotar för mig att gå med på att skicka dem pengarna.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Manuel, de returnerar inte pengarna och de uppfinner skatter för att få ännu mer pengar från dig, de som lurats av denna mäklare vet redan vart de kan gå för att kräva sina pengar och polisen kan gå för att arrestera hela denna kriminella grupp, inklusive säljare eftersom de är medarbetarna till SCAM och de vet mycket väl att de rånar investerare (Se kontor). Tack för att du rapporterar om Marketrip. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 11. ANA svar

  JAG KÄNNER OCH BEDRÄVADE 3 MÅNADER BARA SKICKA PENGAR OCH I DAG SÄGER DE OM VINSTEN DE BEDRAR MIG OM MER PENGAR FÖR ATT BETALA SKATTER OCH ATT DE INTE KAN Hämta det från samma pengar från en. ATT BANKARNA GÖR MYCKET PROBLEM ATT JAG SÄNDER DIG 1,600 XNUMX USD MER FÖR ATT KAN FRIGÖRA PENGARNA FRÅN DE PÅSTÅENDA RESULTATEN. DET ÄR DEFINITIVT EN LUR. JAG ÄR DEPRIMERAD. BESVIKEN.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ANA, de som lurats av den här mäklaren vet redan vart de kan gå för att kräva sina pengar och polisen kommer att kunna gripa hela denna kriminella grupp, inklusive säljare, eftersom de är medbrottslingar för SCAM och de vet mycket väl att de rånar investerare (Se kontor). Tack för att du rapporterar om Marketrip. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • ROSALIND svar

   Hej Ana ,,, jag är ledsen, så är jag, sanningen gör väldigt ont att de har gjort detta mot oss ... men gå med oss, skriv till det här forumet

 12. juli svar

  MARKNADSRIFT .CO marketrip .co / Jag har haft en upplevelse och jag hoppas kunna bidra så att ingen annan händer honom, granskning på YouTube finns en video av Yuan Pay Group, och det är här de ger dig en länk till kunna köpa kinesisk yuan, den här länken Det tar dig till Marketrip-plattformen, det börjar med 250 euro och när du är inne i mobilen börjar trakasserier, trycket, lögnerna; Tricket är att få dig att tro och övertyga dig själv om att du tappar möjligheter om du inte sätter in mer pengar, med de samtal de profilerar dig, märker de om du känner dig bekväm med en formell rådgivare, en sexig tjej eller en gayrådgivare, då de ingå förtroende och fortsätta med deras telefontrycksförfarande. Jag tror att det är omöjligt att returnera pengarna, eftersom de inte svarar på e-postmeddelandena och samtalen bara är att fortsätta att pressa dig att sätta in mer pengar. Det är värt att betona att det är samma procedur som GO4REX go4rex .com / es /

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Julio, de som lurats av den här mäklaren vet redan vart de kan gå för att kräva sina pengar och polisen kommer att kunna gå för att arrestera hela denna kriminella grupp, inklusive säljare eftersom de är medbrottslingar för SCAM och de vet mycket väl att de rånar investerare (Se kontor). Tack för att du rapporterar om Marketrip. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 13. Patricia mujica svar

  Jag har försökt få mina pengar men de ber mig sätta in skatterna som är mycket höga.
  Jag bad dem minska mina inkomster och de svarade att det inte kan vara

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Patricia, de som lurats av den här mäklaren vet redan vart de kan gå för att kräva sina pengar och polisen kommer att kunna gripa hela denna kriminella grupp, inklusive säljare, eftersom de är medbrottslingar för SCAM och de vet mycket väl att de rånar investerare (Se kontor). Tack för att du rapporterar om Marketrip. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • ROSALIND svar

   Hej Patricia, jag är i samma position, vi måste förena oss ... facket är styrka ... skriv till detta forum

 14. jaquelin svar

  Samma sak hände mig, de ger mig inte tillbaka pengarna.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej jaquelin, de som luras av den här mäklaren vet redan vart de kan gå för att kräva sina pengar och polisen kan gå för att arrestera hela denna kriminella grupp, inklusive säljare eftersom de är medbrottslingar för SCAM och de vet mycket väl att de rånar investerare (Se kontor). Tack för att du rapporterar om Marketrip. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 15. medarbetare svar

  För alla som lurats av Marketrip har jag information som kan hjälpa dig att få tillbaka dina pengar, jag arbetade några dagar i det här företaget tills jag märkte att det var en bluff, att något inte stämde:

  När de anställer dig från Marketrip gör de det i form av ett callcenter på spanska som heter Wedgsport som för närvarande finns i Dominikanska republiken, de säger att det är ett lite annorlunda callcenter och att det är för försäljning, de säljer eller hjälper att investera på aktiemarknaden från USA.

  Det började verka konstigt för mig när de berättade för oss att "erbjuda vad du vill till klienten", så vissa kollegor erbjöd till och med en resa för att se anläggningarna när de gick in för att investera hos oss (för vi är förment i London).

  Så de berättar för oss att Marketrip är plattformen som vi arbetar för i London, de ger oss provision för varje kund som går in i verksamheten.

  De erbjuder tre planer för kunderna:
  250 intäkter från 40 till 60 dollar per dag
  500 vinster från $ 60 till $ 140
  1000 vinster från $ 100 till $ 200 och uppåt

  Så vi erbjöd en hel del pods till kunder så att de kunde komma in men jag såg aldrig hur vi lyckades plattformen eller någonting och bra, då undersökte jag och jag såg att förutom det faktum att Marketrip är en icke-godkänd plattform såg jag att det INTE var tillgängligt på spanska. Efter några dagar slutade jag arbeta där för att jag märkte att något konstigt gjordes, att det inte var korrekt.

  Det här är meddelandet de skickade mig till anställningsintervjun:

  Intervju.

  I morgon den XNUMX mars.
  Haim López Penha Street, Prieto Nouel-byggnaden, andra våningen.

  Ta med ett tryckt CV och identitetshandling.

  Callcenterets namn är Wedgsport, jag försökte också Google det men ingenting kom ut, och när jag undersökte Marketrip fick jag den här informationen.

  I själva verket brukar de inte använda sina riktiga namn i callcentret men chefen heter Alejandro Torres om jag inte är dålig, och personalresursen Teresa (jag kommer inte ihåg efternamnet).

  Med detta hoppas jag kunna hjälpa vänner, till de många som har blivit lurade av dessa skurkar, det är synd att detta görs i Dominikanska republiken, att det finns alla dessa bedrägerier i vårt land.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Collaborator, TACK så mycket för den här informationen, så de som lurats av den här mäklaren vet redan vart de kan gå för att hämta sina pengar och polisen kan gå för att arrestera hela denna kriminella grupp, inklusive säljare eftersom de är medbrottslingar för SCAM och de vet mycket väl att de rånar investerare (Se kontor). Tack för att du rapporterar om Marketrip. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 16. Noel svar

  God eftermiddag, jag får inte ta ut mitt kapital. Finns det ett sätt att dra tillbaka det?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Noel, tack för att du frågade om Marketrip. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *