MarketRobo -kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera MarketRobo -mäklaren (även kallad marketrobo.net), är en kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas MarketRobo verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på MarketRobo. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Marketrobo Ltd.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: förmodligen Storbritannien, om sant MarketRobo bör regleras av den brittiska regulatorn, vilket inte är fallet. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: det nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av MarketRobo noterar vi att de inte riktigt ger information om att äga olika planer eller kontotyper.

Plattformarna att fungera som MarketRobo erbjuder är: vi tror att MarketRobos egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som MarketRobo tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

MarketRobos webbplats
MarketRobos webbplats

MarketRobo tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: några förklaringar av de finansiella produkter som MarketRobo erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om MarketRobo |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: marketrobo.net

Telefonnummer: + 442038563153

E-post: nämner det inte

>>> Bedömning på MarketRobo <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att MarketRobo -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var den är baserad, när vi letar efter andra värderingar på MarketRobo kunde vi inte hitta någon, vilket får oss att tro att det är ett företag "nytt". Vi föreslår att du är försiktig. 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Uppmärksamhet: i mars 2020 utfärdade CNMV en varning mot MarketRobo

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om MarketRobo? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «MarketRobo: Betyg och kommentarer»

 1. Thiago svar

  Detta företag kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag försäkrar dig, de lät mig inte dra mig tillbaka, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Thiago, tack för att du skrev om MarketRobo. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.