Kommentarer om Master Trade International

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Master Trade International (även kallad mastertradeinternational.com), är en fondförvaltning / Forex -mäklare. Rekommenderas verkligen Master Trade International att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Master Trade International ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Master Trade International ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: Uruguay.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

Kom ihåg att det bästa alternativet (och det säkraste) är att göra en säker investering reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Istället när du arbetar med en oreglerad mäklare, finns det en mycket större risk att förlora det investerade kapitalet, i händelse av att företaget går i konkurs eller motstår för att returnera pengarna som det vanligtvis händer.

För att lära dig mer om regler, inbjuder vi dig att komma åt nästa länk.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Master Trade International noterar vi att det inte finns någon information om innehav av olika typer av konton.

Las plattformar att fungera som Master Trade International erbjuder är: en plattform egen Master Trade International.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Master Trade International tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Master Trade International webbplats
Master Trade International webbplats

Master Trade International tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara en FAQ -sektion, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Master Trade International |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: mastertradeinternationalcorporation.com

Telefonnummer: + 598 95 815 200

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Master Trade International. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Master Trade International <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Master Trade International -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktiga, eftersom: det är en oreglerad mäklare och den presenterar inte viktiga detaljer om företaget som gör att vi kan lära känna det bättre, det visar väldigt lite transparens; när man letar efter recensioner om Master Trade International Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny och okänd mäklare, utan meritlista. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 tillkom CNMV Master Trade International till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV-varningen för januari 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Master Trade International? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

18 kommentarer om «Master Trade International: Betyg och kommentarer»

 1. Diego d svar

  Har någon kunnat gå till deras kontor eller något på den adressen som de lade i Montevideo - Uruguay? för att kontrollera att de är lagliga ...

  Tack

 2. dan svar

  God middag.
  Det är uppenbarligen inte lagligt, det är inte en bluff ännu. Eftersom de ger mig pengarna och i juni kommer jag att kunna ta ut helt

  Det kan vara lönsamt på kort sikt, men om många väljer att ta ut pengar samtidigt kommer många att stå som standard eller vara kvar.

  Jag vet inte.

  I juni kommer jag in här igen och ger min erfarenhet.

  Jag rekommenderar inte till någon men om du inte är rädd för att förlora ditt kapital och multiplicera det med 3 på 6 månader ... Gör det.

  - FALSK KOMMENTAR SKRIVEN AV MÄKLARENS ARBETARE FÖR ATT LADDA -

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Dan, tack för att du delar din FALSK experiencia con Master Trade International. Este broker es una ESTAFA, no tiene REGULACIÓN de ningún tipo, eso no nos da ninguna seguridad a la hora de invertir, en su web no se especifica de que país son, no es una empresa transparente. ⛔ Atención ⛔: en enero de 2021 la CNMV (Regulador Español),ha añadido a Master Trade International a su lista de empresas financieras fraudulentas, por actuar sin autorización. ⛔ SUGERIMOS EXTREMA PRECAUCIÓN ⛔
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 3. Jorge g svar

  Det är mer än klart att de är en bluff, men jag tar risken eftersom jag tror att det är lönsamt i cirka 6 månader till, jag kommer att försöka återställa min investering och sedan går jag i pension.

  Tack för ditt bidrag till samhället, jag hoppas att inga fler människor luras.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hola Jorge, tu idea es bastante absurda si me permites que te lo diga, ¿COMO VA A SER RENTABLE SI SE VAN A QUEDAR TU DINERO?, NO TE LO VAN A DEVOLVER!!!, NO ACEPTAN RETIROS, ¿EN QUE PLANETA VIVES?, para eso ayuda a personas que pasan hambre en esta época de pandemia. Gracias por compartir tu experiencia con Master Trade International. Este broker es una ESTAFA, no tiene REGULACIÓN de ningún tipo, eso no nos da ninguna seguridad a la hora de invertir, en su web no se especifica de que país son, no es una empresa transparente. ⛔ Atención ⛔: en enero de 2021 la CNMV (Regulador Español),ha añadido a Master Trade International a su lista de empresas financieras fraudulentas, por actuar sin autorización (se CNMV-länk). ⛔ SUGERIMOS EXTREMA PRECAUCIÓN ⛔
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 4. jesus lopez svar

  hola buenas tardes soy de México y acá llevo dos meses y sin ningún problema, el amigo que me invito a ser parte de este nuevo proyecto lleva tres meses y el a retirado sin ningún problema su dinero, la empresa esta fuerte y no a fallado solo tienen una opción para saber si es verdad o no tomen 25 usd de su cartera y hagan una inversión para que se den cuenta de su veracidad, no creo que esa cantidad les de problema si la pierden. la unica manera de que lo descubran es entrando al negocio

  ****** OBS! DENNA KOMMENTAR GÖRS AV NÅGON ARBETSTAGARE FÖR MÄLKARE, DE VILL FÖRLEGA INVESTERARE *******

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, tack för att du delar din FALSK experiencia con Master Trade International. Este broker es una ESTAFA, no tiene REGULACIÓN de ningún tipo, eso no nos da ninguna seguridad a la hora de invertir, en su web no se especifica de que país son, no es una empresa transparente. ⛔ Atención ⛔: en enero de 2021 la CNMV (Regulador Español),ha añadido a Master Trade International a su lista de empresas financieras fraudulentas, por actuar sin autorización. ⛔ SUGERIMOS EXTREMA PRECAUCIÓN ⛔
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 5. PAUL svar

  DET GÖR MIG ATT DET ÄR EN SCAM, VARNING FÖR DENNA TYP FÖRETAG, DE GÖR DEM SOM REGLERADE BOLAG OCH SLUTAR MED ÄGARNA SOM SKAPAR EN DAG MED PENGARNA FRÅN ALLA INVESTERARNA

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hola PABLO, gracias por compartir tu experiencia con Master Trade International. Este broker es una ESTAFA, no tiene REGULACIÓN de ningún tipo, eso no nos da ninguna seguridad a la hora de invertir, en su web no se especifica de que país son, no es una empresa transparente. ⛔ Atención ⛔: en enero de 2021 la CNMV (Regulador Español),ha añadido a Master Trade International a su lista de empresas financieras fraudulentas, por actuar sin autorización. ⛔ SUGERIMOS EXTREMA PRECAUCIÓN ⛔
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 6. Xavier svar

  Utmärkt sällskap! Punktliga betalningar allt som Felipe säger är verkligt! Hälsningar från Ecuador

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Xavier, tack för att du delar din erfarenhet med Master Trade International. Denna mäklare är en SCAM, den har ingen REGLERING av något slag, som inte ger oss någon säkerhet vid investeringar, dess webbplats anger inte vilket land de kommer från, det är inte ett transparent företag. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 7. Jairo svar

  För närvarande har MTI fullgjort alla sina betalningar, jag behöver bara 1 delbetalning för att återställa min initiala investering, jag gillar din uppmärksamhet 🙂

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jairo, tack för att du delar din erfarenhet med Master Trade International. Denna mäklare har ingen REGLERING av något slag, som inte ger oss någon säkerhet vid investeringar, dess webbplats anger inte vilket land de kommer från, det är inte ett transparent företag. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 8. Camilo Castilian svar

  Sanningen, även om den ännu inte är laglig, kommer dess legalisering ... den har redan meddelats och hittills personligen verkar den mycket bättre än till och med många lagliga. bra procentsatser, de betalar i förskott och med betalningsbevis i bulk, sanningen utan några klagomål, jag rekommenderar det starkt!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Camilo, tack för att du delar din erfarenhet med Master Trade International. Den här mäklaren har ingen REGLERING av något slag, som inte ger oss någon säkerhet vid investering, dess webbplats anger inte vilket land de kommer från, det är inte ett transparent företag. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 9. Felipe svar

  Utmärkt plattform !!

  Jag tror att de måste kontakta sin kundtjänst och få lite råd.

  Stark MTI kommer !!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Felipe, tack för att du delar din erfarenhet med Master Trade International. Denna mäklare har ingen REGLERING av något slag, som inte ger oss någon säkerhet vid investeringar, dess webbplats anger inte vilket land de kommer från, det är inte ett transparent företag. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

   • Felipe svar

    Hej bra!! Jag har redan tillhandahållit denna länk i WP -gruppen där vi är många som delar din recension.

    Jag kommer att göra en kort sammanfattning så att du kan bli mer informerad.

    Jag började på MTI i mitten av april och maj på rekommendation av vänner osv.

    realice una prueba con el plan de 25 USD que en ese entonces daba una rentabilidad mas alta, a lo que comencé a ver resultados de inmediato comencé a escalar y luego crearon la red de promotores y decidí crear mi propio grupo en facebook (ayude y asesore a muchas personas) gracias a dios todo bien.

    För närvarande går jag till Platinum och jag känner många människor både här i Uruguay och i andra länder som är guld- och platinumrank och de har aldrig missat en betalning.

    Jag har personligen sålt mer än 100 planer till andra människor bland vänner, familj etc.

    Jag har fått mycket bra resultat och mitt team också.

    svarar nu på frågorna.

    De har en fysisk plats i Montevideo Uruguay och styrs för närvarande av en SRL som är ett finansiellt insamlingsnätverk Red Pago och är också ett apotek, men MTI har redan startat processen för sin lagstiftning i Uruguay för att inte styras av ett annat företag etc. .

    De meddelade redan att dess sjätte säsong och utvecklingen av dess plattform kommer i november månad och kommer att regleras av BCU och DGI, uppenbarligen redan konstituerade.

    De ligger i Montevideo Uruguay.

    Jag har namnen på dina kundtjänstoperatörer

    adriana gonzalez
    eduardo garcia

    ditt kontaktnummer +598 95 815 200

    post [e-postskyddad]

    De deltar dygnet runt med WhatsApp

    VD: Humberto Fernandez.

    Jag har redan varit på din plats som många andra människor ... ge länken så att alla kan ge sin åsikt.

    hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *