Bux mäklare

MaxFxFinPro comentarios

Análisis sobre MaxFxFinPro

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera MaxFxFinPro (kallas även med namnet: maxfxfinpro.com), Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. ¿Es MaxFxFinPro realmente recomendado para realizar una inversión? ¿Es mejor no invertir con esta empresa? ¿Es un broker seguro? ¿Es una estafa? Te ayudaremos a determinarlo.

sedan hittar du följande: opiniones sobre MaxFxFinPro ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: ¿es MaxFxFinPro un sitio seguro? ⛔ ¿Podemos confiar en esta empresa? ✅ ¿Podremos retirar nuestro dinero? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ❌ MaxFxFinPro menciona ser parte de MaxFxFinPro LLC
 • ❌ När det gäller sin placering är företaget baserat i Saint Vincent och Grenadinerna.
 • ❌ Om vi ​​analyserar dess säkerhet, observerar vi det MaxFxFinPro no menciona ninguna regulación.

UPPMÄRKSAMHET: MaxFxFinPro es un broker INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera tipos de cuenta que ofrece MaxFxFinPro, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

 • Cuenta Micro: depósito inicial mínimo $30, spread desde 0.4 pips, apalancamiento hasta 1:1000.
 • Cuenta ECN: depósito inicial mínimo $200, spread desde 0.4 pips, apalancamiento hasta 1:2000.
 • Cuenta Rental: depósito inicial mínimo $250, spread desde 0.4 pips, apalancamiento hasta 1:2000.

La plataforma para operar que MaxFxFinPro utiliza es: MetaTrader 4 och MetaTrader 5.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel para el trader que MaxFxFinPro proporciona en su página web. Nosotros creemos que los recursos y ayudas provistas en la página web, pueden ser un gran punto a favor del broker.

Página Web MaxFxFinPro
Página web de MaxFxFinPro

MaxFxFinPro proporciona las siguientes ayudas o recursos a los traders o interesados: una explicación sobre los servicios que ofrece, gráficos en vivo, no mucho más.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information MaxFxFinPro

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: maxfxfinpro.com
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar por qué realizamos una reseña sobre MaxFxFinPro. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på MaxFxFinPro

Finalizando con este apartado, en nuestra opinión: ¿creemos que la empresa MaxFxFinPro es confiable? ¿Deberías invertir tu dinero con la empresa? ¿Son una empresa recomendada? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha granskat företaget rekommenderar vi försiktighet. Det är ett olagligt företag, det vill säga att det inte har de nödvändiga behörigheterna för att verka som ett företag. Vi misstänker att det kan vara ett företag som du kommer få problem med att kunna ta ut dina pengar, de verkar vara opålitliga.

Utöver detta är det ett mycket otransparent företag, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det inte visar data om dess registrering och det saknar även reglering (oreglerat företag).

Alla dessa egenskaper får oss att tro att de är ett väldigt oseriöst och farligt företag att skicka pengar. ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i juni 2022 FCA añadió a MaxFxFinPro till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till FCA-varningen ⚠️ juni 2022


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

¿Que piensas de MaxFxFinPro? ¿Cuál ha sido tu experiencia?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «MaxFxFinPro: Betyg och recensioner»

 1. Vanesa Jara svar

  ESTA EMPRESA FUE DENUNCIADA POR FCA DEBIDO A TODAS LAS ESTAFAS COMETIDAS

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Vanesa Jara, gracias por escribir sobre MaxFxPro. Este broker es considerado una ESTAFA. La FCA (Regulador Financiero de United Kingdom) ha puesto un aviso sobre ellos, por falta de regulación y por engañar a sus clientes (Se FCA -länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.