Att börja handla är inte lika enkelt som att registrera sig på en plattform och nu är det nödvändigt att känna till mäklaren noggrant för att dra full nytta av all sin kraft. Om du är nybörjare kommer vi här att berätta vilka som är de bästa mäklarna att börja med. Kom ihåg att också besöka vårt avsnitt med rankningen av mest rekommenderade mäklare 2020.

Plus500 kr

✅ Plus500, mest känd för att sponsra Atlético de Madrid, den här mäklaren utmärker sig också för att ha en av de enklaste plattformarna att använda. Dess version för både PC och mobilapplikation är mycket enkel att använda, eftersom den har en intuitiv design.

Bland fördelarna med denna mäklare är dess breda katalog över tillgångar och möjligheten att göra olika typer av investeringar. Uppgifterna, statistiken och verktygen som de erbjuder är mycket fullständiga, i den mån många kanske kommer att överväga Plus500 som mäklare endast för experter eller personer med erfarenhet.

Lyckligtvis finns det många handledning och kurser som gör detta till en av de bästa mäklarna för nybörjare, de ger verkligen många olika resurser. Dessutom erbjuder denna mäklare möjligheten att skapa ett demokonto, som gör att du kan bekanta dig med alla funktioner och verktyg som den erbjuder utan att sätta dina pengar eller investeringar på spel. I allmänhet är det en mycket bra idé varifrån du tittar.

Jag vänder 💸

En av anledningarna till att Degiro har blivit en av de bästa och mest populära mäklarna är kostnaden för dess instrument. Till exempel är deras ETF: er mycket billigare än på andra plattformar, det stämmer, här kan du hitta ETF: er nästan 80% billigare än hos någon annan mäklare.

Bästa mäklare
Bästa mäklare

En annan stor anledning till att Degiro har blivit så populär är det faktum att den tar ut få provisioner, så du slipper spendera mycket pengar på att betala provision. Som om det inte vore nog har det ett stort utbud av instrument och tillgångar för dig att investera.

Dessutom är Degiro specialiserat på utveckling av interna verktyg, vilket förbättrar upplevelsen och precisionen i dess funktioner. Även om det inte har ett gratis eller demo -driftsätt kan du öppna ett konto för mindre än 1 euro och därmed känna till sin mycket enkla och intuitiva handelsplattform. Degiro är ett utmärkt alternativ.

eToro 

✅ Vi har alla någonsin sett en eToro -annons på Facebook, detta är ett faktum. Och det är ingen slump eftersom eToros tillväxt är praktiskt taget exponentiell, tack vare att dess design anses vara mycket enkel, idealisk för nybörjare, vilket gör att du får tillgång till alla typer av investeringstillgångar.

Med mer än 4 miljoner verksamheter i 140 länder, eToro arbetar genom ett system som kallas Copy Trading (eller kopieringssystem) som gör det möjligt att arbeta på ett enkelt sätt och gör det möjligt att se och följa handlare med framgång på marknaderna. Det vill säga att du kan kopiera affärer till handlare som är framgångsrika.

Reglerna från olika finansinstitut gör det möjligt att garantera denna mäklares säkerhet som helt uppfyller alla krav för att fungera och ge förtroende. Utan tvekan är det ett utmärkt alternativ för både nybörjare och experter.

OurDitt demokonto låter dig börja bekanta dig med plattformen, vilket är en stor fördel särskilt för nybörjare. Tänk på att den första insättningen måste vara $ 200 för att kunna handla, vilket kan vara lite högt för vissa användare. 📌

XTB 💸

✅ Om vi ​​pratar om denna mäklare finns det tre egenskaper som gör XTB till en av de bästa mäklarna för nybörjare. Den första är den stora mängden information som den ger till hands, eftersom XTB har många kurser, en riktigt omfattande blogg och virtuella evenemang för sin marknad i Spanien och Latinamerika. När det gäller utbildningsresurser och hjälpmedel för handlare är det en av de mest kompletta mäklarna på marknaden.

Den enkla och lättförståliga designen av plattformen är en annan anledning till att XTB har positionerat sig bland de mest använda av nybörjare inom handel. Dess gränssnitt är inte bara vänligt, nästan lika enkelt som Instagram, verktygen är också mycket lätta att förstå, liksom dess data och statistik är idealiska för oerfarna människor.

Slutligen borde du veta det XTB har regler i olika länder i världen som Frankrike, Spanien eller Tyskland, vilket ger dig mycket säkerhet. Dessutom är den första insättningen mycket låg och det ger dig fördelen att du kan skapa ett gratis demokonto.

Bankinter 💸

✅ Även om detta är en av de bästa mäklarna som inte erbjuder ett demokonto, sticker Bankinter ut för sin portfölj av investeringsinstrument. Här är de mest populära alternativen på marknaden grupperade, liksom de säkraste så att vi kan hitta ETF: er, terminer, aktier med mera.

Den egna plattformen och stödet från Bank of Spain i dess bestämmelser ger dig det förtroende du behöver för att öppna ett konto hos Bankinter. En annan anledning till varför du bör överväga denna plattform är att dess lägsta insättning är mycket låg, så att du kan ha nästan vilket kapital du vill.

Bästa mäklare 2020
Bästa mäklare 2020

📌 Även om dess provisioner kan vara höga, motiverar Bankinter det väl med investeringsavkastning. Dessutom har den ett brett utbud av information, kurser och ordlistor så att du kan lära dig mer om handel. Detta hjälper dig att förbättra din verksamhet och tjäna mer pengar. 📌

Några punkter att tänka på när 🔍 letar efter en mäklare:

  • ✅ Reglering och säkerhet ✅ : Handel med en oreglerad mäklare kan vara mycket farlig, eftersom du sätter dina pengar och information i fara. Det bästa är att samarbeta med en mäklare som regleras av finansinstitut och med de bästa skyddsåtgärderna.
  • 📊 Plattformen: Du måste ta hänsyn till hur intuitiv mäklaren är om plattformen är enkel eller medelstor. Utvärdera också de verktyg den erbjuder, svårigheten med att presentera data och om du kan använda den i en mobilapplikation eller bara från dess webbplats.
  • Demokonto: Är det möjligt att öppna ett demokonto? Detta är en mycket bra idé att testa mäklaren, deras plattform, deras kundservice INNAN du sätter in pengar.
  • tekniska egenskaper: En annan mycket viktig punkt är mäklarens tekniska egenskaper, det vill säga dess provision, minsta insättningsbelopp, uttagstider, portfölj av instrument eller investeringar, etc. Allt detta kommer att ha en direkt inverkan på både din upplevelse och dina investeringar och deras resultat.
  • Andra användares erfarenheter - Mäklares rykte: De säger att en recension säger mer än tusen inlägg, det är därför vi rekommenderar dig att lära dig mer om andra användares erfarenhet av mäklaren. På så sätt kommer du att kunna veta om det är pålitligt, om det erbjuder bra driftförhållanden, om det uppfyller alla de fördelar det lovar, etc. En oerhört viktig och ofta förbisedd punkt.
  • 🔍Din egen forskning: Vi rekommenderar dessa mäklare, liksom de från listan över bästa mäklare, men det är bara en rekommendation, läs olika recensioner, gör din egen forskning, välj dig själv efter dina behov som näringsidkare.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

En kommentar till «Topp 5 mäklare för nybörjare»

  1. Manuel svar

    Mycket bra förklaring, det har klargjort mina tvivel och jag har förstått det perfekt! Tack!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.