Merkell Group kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Merkell Group (även kallad merkellgroup.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas Merkell Group verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar Merkell Group. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för investering med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Merkell Tras Group LTD.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Genève.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Merkell Group, vi noterar att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Baskonto, bronskonto, silverkonto, guldkonto och platinkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: 24/6 support, 20% välkomstbonus, daglig marknadsöversikt, träningscenter, livewebinarier, daglig analysvideo, prisvarningar

Bronskonto: 24/6 support, 40% välkomstbonus, daglig marknadsöversikt, träningscenter, livewebinarier, daglig analysvideo, prisvarningar, Junior Account Manager.

Silverkonto: 24/6 support, 60% välkomstbonus, Silver Spreads, daglig marknadsöversikt, träningscenter, livewebinarier, daglig analysvideo, prisvarningar, Senior Account Manager.

Guldkonto: 24/6 support, 80% välkomstbonus, guldspridningar, daglig marknadsöversikt, träningscenter, livewebinarier, daglig analysvideo, prisvarningar, VIP-kontoansvarig, anpassad handelsstrategi, signalsguld.

Platinakonto: 24/6 support, 100% välkomstbonus, guldspridningar, daglig marknadsöversikt, träningscenter, livewebinarier, daglig analysvideo, prisvarningar, VIP-kontoansvarig, anpassad handelsstrategi, platinsignaler.

Merkell Group kontotyper
Merkell Group kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Merkell Group erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Merkell Group tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Merkell Groups webbplats
Merkell Groups webbplats

Merkell Group tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, information om de tjänster den erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Merkell Group |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: merkellgroup.com

Telefonnummer: + 44 238 2280515

E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Merkell Group <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Merkell Group är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är en oreglerad mäklare och ligger i ett mycket farligt område (Genève). Dessutom letade vi efter recensioner om Merkell Group flera som är negativa och varnar för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 tillkom CNMV Merkell Group till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV-varningen för januari 2021

⛔ Uppdatering mars 2022 ⛔: enligt kommentarer och e-postmeddelanden från klienter noterar vi att Merkell Group är kopplad till en grupp mäklare, med ett mycket dåligt rykte, ett stort antal klagomål och många klagomål i olika europeiska tillsynsmyndigheter. I gruppen ingår mäklare som: btcbrokerz, Bitcoinie, Brittiskt pris, btcswing, Capital 245, CapitalPro Investeringar, carterfs, ciscotrades, executiveprofx, EverestBTC, Fly Financial Group, Jbcapital, Lockwood investeringar, MMFINANSIELLA EXPERTER, redfordfx, richmondfg, Stanfordfinansgrupp, stanleyscapital, T Digitalmynt, tradeprofitweb, Toppmarknad, Wellington Investments, WTC-investering y xcoinbroker. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Merkell Group? Vad har varit din erfarenhet?

LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

17 kommentarer om «Merkell Group: Betyg och kommentarer»

 1. JACINTO FORNS BERENGUER svar

  . Barcelona, ​​Spanien. Två karaktärer vid namn Santiago Ximun Amorabieta och Xavier Arteaga lurade 12.000 50 månader. Euro, två månader efter att ha kontaktat dem, eftersom den spanska polisen letar efter dessa namn, senare. National Securities Market Commission har tillsammans med det spanska rättsväsendet rådet oss att bilda en kommitté med brottsadvokater för att försvara mer än 8 bedragna. Operativsystemet de använde var följande, för att skicka pengarna i euro till Schweiz före klockan 2021 på morgonen och detta gjordes i februari 6, BINANCE agerade som en mellanhand, via Schweiz, senare, efter XNUMX månader, utan någon kontakt , några okänd FINANCEDEP, sa att de skulle överta debiteringen, allt var en bluff. KRAV från WWW .merkellgroup .com DE SVARAR INTE …… Här i Spanien verkar det som att de har stängt “CHIRINGUITO” .

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej JACINTO, tack för att du delar din erfarenhet med Merkell Group. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den i början eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök göra anspråk via vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. Caro svar

  Hej alla, det är en uppmaning till MERKELL-gruppen, de kommer att lova dig att du kommer att göra dig rik och att de är experter på investeringar och ekonomi, och allt är en lögn

  MOMENTET DU VILL TA BORT DEM BLOCKAR DIN TELEFON, SÅ DE GÖR MIG TILL MIG. DE SVAR INTE MIN TELEFON ELLER MEDDELANDEN, JAG GJORDE MIN NIECE RINGAR DEM, REGISTRERAR MED DEM OCH BERÄTTAR ATT HAN VILL INVESTERA, OCH DE KALLADE HAN INSTANT

  DET ANMÄRKES ATT DE ÄR BEDRÄGARE, MEN JAG KOMMER INTE TYST, JAG ÄR PÅ VÄGEN TILL POLITINEN ATT RAPPORTERA ALLA HÄNDELSER. VI BÖR ALLA DE PÅVERKADE AV MERKELL GROUP GÅ MED OCH RAPPORERA DEM FÖR ATT SE OM DE FÅR TILL DENNA GRUPP AV BEDRÄGARE

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Caro, tack för att du delar din erfarenhet med Merkell Group. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 3. Beto svar

  Hej god morgon, dessa killar från Merkell Group är tjuvar, de ber dig om pengar och de frågar och de frågar och de frågar, det enda de gör är att be dig om pengar, jag var misstänksam att de skulle ringa mig så många gånger ber om pengar, det är därför jag började leta efter åsikter om dem, och tack och lov, jag fick alla dessa kommentarer och analyser om företaget

  tack vänner, du räddade mig från att förlora 250 dollar som jag skulle skicka dig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Andy, tack för att du delar din erfarenhet med Merkell Group. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 4. andy svar

  Om du är intresserad fungerar de fortfarande, de ringer till mig för en registrering på en skitsida med bedrägerier

  Jag registrerade mig för att jag var intresserad av kryptovalutor och nu slutar de inte ringa mig från Merkell-gruppen att 250 för att generera vinster

  Jag misstänkte redan att det var en bluff de kallar dig non-stop och också insisterande sååå insisterande med insättningen hela samtalet ber om pengar

  du kan se bluff en mil bort

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Andy, tack för att du delar din erfarenhet med Merkell Group. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 5. Tacksam svar

  Jag kontaktade dem för att kunna handla den digitala yuanen och föredrog att söka information innan jag investerade.
  Så trevligt att det finns sidor som denna.
  Vi måste lokalisera och eliminera bedragarna !!!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Tacksamma, vi är glada att få e-postmeddelanden som din, som ger oss styrka att fortsätta i kampen mot bedrägerier.

   Hälsningar och lycka till.

 6. lurad svar

  de är tjuvjävlar

  de ringer dig bara för att be om pengar och lovar dig orimliga vinster

  när du vill ta ut de stora stora vinsterna som dessa finansiella "genier" har gjort att du tjänar, eftersom det visar sig att vinsten bara är att se dem

  eftersom de aldrig låter dig ta ut ett öre

  bedragare

  Jag kommer inte tröttna på att upprepa den merkell-gruppen är blufftjuvar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej lurad, du kan få tillbaka det, jag försäkrar dig, tack för att du delar din erfarenhet med Merkell Group. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 7. Mariela svar

  De har ringt mig från denna plats och de har varit mycket respektlöst och noll professionella. Jag skulle aldrig lita på en sådan plats.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mariela, tack för att du delar din erfarenhet med Merkell Group. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • lurad svar

   Hej, mariela, jag har också blivit lurad av dem, varför inte rapportera dem?

   gäller

 8. Nancy svar

  VÄNLIGEN HJÄLP MIG JAG MÅSTE FÅ MINE PENGAR TILLBAKA, DET ÄR MYCKET OCH DETTA VILL INTE GE DET TILL MIG, DE SVAR INTE Mina samtal JAG VET INTE VAD HÄR

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Nancy, tack för att du delar din erfarenhet med Merkell Group. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.