Kommentarer till MIBTrades

I denna avdelning vi kommer att analysera MIBTrades-mäklaren (även kallad mibtrades.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen MIBTrades för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar MIBTrades. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Det är värt att nämna att MIBTrades webbplats inte har en spansk version, men på grund av meddelanden från spansktalande kunder har vi också beslutat att granska MIBTrades.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: NOTERADE.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att den bygger på: UNIONERAD

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som MIBTrades erbjuder, noterar vi att de inte riktigt ger information om att äga olika planer eller kontotyper.

Plattformarna att fungera som MIBTrades erbjuder är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som MIBTrades tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

MIBTrades webbplats
MIBTrades webbplats

MIBTrades tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, förklaring av finansiella produkter som MIBTrades erbjuder, FAQ-avsnitt, ordlista, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om MIBTrades |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: mibtrades.com

Telefonnummer: + 442031908719

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på MIBTrades <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att MIBTrades-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den nämner inte var den är baserad, den nämner inte vilket företag den tillhör när man letar efter recensioner om MIBTrades Vi hittade inga andra recensioner, vilket får oss att tro att det är ett nytt företag utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig. 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 CONSOB tillagd MIBTrades till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning för annonsering i november 2020

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om MIBTrades? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

En kommentar till «MIBTrades: Betyg och kommentarer»

  1. Phillipe svar

    Det är en bluff, de har inte tillstånd från DFSA, de säger att de är i Förenade Arabemiraten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.