Micappital kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Micappital (även kallad micappital.com), är en finansiell rådgivare / investeringsfondsmäklare. Rekommenderas Micappital verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar Micappital. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Micappital 2017 EAFI SL

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Spanien.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, nämner den att regleras av National Securities Market Commission (CNMV).


Kom ihåg att det bästa alternativet (och det säkraste) är att göra en säker investering reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Istället när du arbetar med en oreglerad mäklare, finns det en mycket större risk att förlora det investerade kapitalet, i händelse av att företaget går i konkurs eller motstår för att returnera pengarna som det vanligtvis händer.

För att lära dig mer om regler, inbjuder vi dig att komma åt nästa länk.

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton som erbjuds av Micappital, i detta fall erbjuder mäklaren inte information om förekomsten av olika typer av konton.

Las plattformar att fungera som Micappital erbjuder är: en plattform eget Micappital.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som Micappital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Micappitals webbplats
Micappitals webbplats

Micappital tillhandahåller inte hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om mitt kapital |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: micappital.com

Telefonnummer: + 34 693039289 (Whatsapp)

E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

 

>>> Bedömning på mitt kapital <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Micappital -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha sett allt detta kan vi säga att vi står inför en mycket rekommenderad mäklare, eftersom: det är en mäklare som är ordentligt reglerad, har ett enkelt och intuitivt gränssnitt, när vi letar efter mer information på internet om Micappital har vi sett en stor antal recensioner och positiva kommentarer som rekommenderar användningen, de enda klagomål vi har läst beror på de höga provisionerna som måste betalas.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Micappital? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *