Kommentarer om MIDO Finance

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera MIDO Finance (även kallad med namnet: mido-finance.com), är en investeringsplattform i Kryptovalutor och informationsteknologi. Rekommenderas MIDO Finance verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om MIDO Finance ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är MIDO Finance ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

MIDO Finans nämner att vara en del av: MIDO Finance Limited (befintlig).

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Nya Zeeland enligt hemsidan, men det finns inget giltig information för att bekräfta detta tror vi det det är falsk information.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att MIDO Finance den har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: MIDO Finance är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder MIDO Finans, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 9 olika typer av planer. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

BAS plan: varaktighet 27 dagar, ger 27 % av det som angavs.

Minsta plan: varaktighet 7 dagar, ger 4.9 % av det som angavs.

Avancerad plan: varaktighet 37 dagar, ger 40.7 % av det som angavs.

Affärs plan: varaktighet 47 dagar, ger 65.8 % av det som angavs.

Maximal plan: varaktighet 67 dagar, ger 134 % av det som angavs.

Vit plan: varaktighet 80 dagar, ger 92 % av det som angavs.

Bronsplan: varaktighet 90 dagar, ger 161 % av det som angavs.

Platina Plan: varaktighet 120 dagar, ger 356 % av det som angavs.

Guldplan: varaktighet 110 dagar, ger 285 % av det som angavs.

 

La plattform att fungera som MIDO Finance erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som MIDO Finans tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

MIDO Finance hemsida
MIDO Finance hemsida

MIDO Finans ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring om de tjänster den erbjuder, livediagram, nyheter, FAQ-sektion, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information MIDO Finans

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: mido-finance.com

📞 Telefonnummer: + 64 9886 9964

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade MIDO Finance. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på MIDO Finans

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att MIDO Finance företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2021 ⭐

Efter att ha granskat det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, visa inte korrekta uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

UPPMÄRKSAMHET ⛔: i november 2021 FMA (Nya Zeeland) lagt till MIDO Finance till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till FMA:s november 2021 ⚠️ varning


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om MIDO Finance? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «MIDO Finance: Betyg och kommentarer»

 1. Burke svar

  Det är ett företag som har lurat mycket här omkring, och som nu utreds

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Burke, tack för din kommentar om MIDO Finance. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka aldrig pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden och sedan berättar de att du har förlorat och de behåller dem.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Miguel Montes svar

  Jag blev lurad för lite över en månad sedan, är jag fortfarande i tid för att få tillbaka den?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Miguel Montes, tack för att du kommenterar MIDO Finance. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *