I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Millennium Operations. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Millennium Operations och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsmilleniumoperations.com
???? företagetMILLENNIUM OPERATIONS PAYMENT LTD
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-post[e-postskyddad]
📈 PlattformOkänd
📌 PlatsSaint Vincent och Grenadinerna

⚠️ Millennium Operations ägs av OPERACIONES DEL MILENIO PAYMENT LTD, företaget ligger i Saint Vincent och Grenadinerna, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som Millennium Operations erbjuder, i det här fallet ser vi att det erbjuder 5 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Bronze$500
silver$1.500
Guld$5.000
Platina$50.000
Diamante$100.000

Information på webben

Millennium Operations webbplats

Millennium Operations ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter de erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än så.

Lista över telefonnummer

+447481355892

???? Millennium Operations slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Millennium Operations.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Millennium Operations:

datumUppdatering – nyheter
-Millennium Operations har en nära relation med 53 Capital TradeEtt företag med dåligt rykte.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Millennium Operations? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Millennium Operations.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Millennium Operations

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Millennium-verksamhet

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Millennium Operations?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Millennium Operations en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Millennium Operations är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Millennium Operations pålitlig?

Nej. Millennium Operations är inte tillförlitligt, det är ett väldigt opålitligt företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Millennium Operations?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Millennium Operations?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

11 kommentarer om «Millennium Operations: utvärdering och kommentarer»

 1. Jose Manuel svar

  Hej, jag blev lurad på 53 OPTIONS, senare kallad Finance 53 Capital Trade Incorporated, senare kallad 53 CAPITAL TRADE och nu kallad Millenium operations vars webbplats är: https ://milleniumoperations .com/ . Så fort man kommer in inser man att de har gjort det i full fart och att det de vill är att fånga alla som kan bita. Jag blev lurad på 53 ALTERNATIV och lämnade mig en lång, lång tid för att hävda något som jag aldrig fick tillbaka.
  PIQU INTE de är TJUVAR.
  Jag hoppas att det är värt det så att ingen hamnar i deras SCAM-nätverk.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jose Manuel, vi kommer att uppdatera all denna information efter att ha granskat dessa uppgifter, tack så mycket för din hjälp.

   Hälsningar.

  • Caroline Reyes svar

   Min man blev rånad för mer än 4 år sedan i huvudstad 53, nu ska de ringa honom från London för att lämna tillbaka pengarna mer än vad de stal, för det måste du gå till Milenium enligt dem behåller de pengarna i en månad och efter två månader kan de dra sig ur. Var måste jag lämna in klagomålet, för vilket kapital och vilken robot frågar de om alla hans uppgifter, vad ska man göra, var man kontaktar honom.

 2. edward caceres svar

  Tydligen är det verkligen en bluff, Diana Chavarría kontaktade mig och indikerade att hon var från London Stock Exchange för att kunna få tillbaka mina pengar från 53 optioner, hon ringde mig från hennes nummer +44 7868 813632, hon berättade att genom millennium Operations kunde rädda mina pengar och jag föll, jag kontaktade dem och en chef som heter Sergi +44 7456 554673 från millennium operation ringde mig och de fick mig att skapa ett konto med 500 dollar, i det ögonblick då jag begärde lösensumman började problemen, eftersom enligt dem genererade 53 option ett krav på utebliven provision och de har mig med en obefintlig lösning i 3 veckor, de visste att jag är utan jobb och på väg att förlora mitt hus, de lekte med mitt behov, där fick jag de pengarna genom att tro på deras ord, men jag ser att det minsta de är, är att vara ärliga och noggranna människor, nu måste jag åtminstone veta hur jag ska få tillbaka pengarna som jag var tvungen att få för att returnera dem. Jag hoppas att det finns en lösning och att dessa människor får det straff de förtjänar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Eduardo, tack för att du skrev om Millennium Operations. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Silvia svar

  De har redan sagt det, det är en bluff, fall inte för det. Nu kontaktar de dig, förmodligen på uppdrag av London Stock Exchange, för att hjälpa till att ta ut pengarna från 53 Capital, och de säger till dig att du måste göra det genom https ://milleniumoperations .com /es/ front-page-espanol/ , en annan bluffmäklare. De ringer från dessa två nummer... +44 7868 813632, +44 7456 554673. Den från Millenium insisterar på att du måste betala 200 dollar för att öppna kontot och begära överföringen från Capital Trade. FALL INTE LÄNGRE. 4 år efter att bluffen övervunnits försöker de fortfarande. Den som ska vara från London Exchange hänvisar dig bara till dem och säger sedan att den inte kan rekommendera fler mäklare, eftersom de bara jobbar med det. Tydligare var.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Silvia, tack för att du skrev om Millennium Operations. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. mayracasares svar

  De ringde mig för att berätta att de tillhör London Trade
  som säger att han kan hjälpa mig att få tillbaka mina pengar som investerats i 53 Option, jag blev lurad av 60.000 XNUMX. och de säger att jag måste gå till Millennium Operations vad ska jag göra?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej mayracasares, de vill lura dig igen, om du har något alternativ att återhämta dig kommer de att berätta för dig i vår CHAT, kontakta dem så att de kan ringa dig och bedöma ditt fall gratis. Tro inte på de som ringer dig, de är en del av samma grupp av bedragare som stal dina pengar.

   Hälsningar.

 5. YASMIN svar

  Hej, jag har försökt få tillbaka mina pengar i flera dagar, är det någon som vet hur?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej YASMÍN, tack för att du skrev om Millenium Operations. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.