I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Mined. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Mined och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsmined.world
???? företagetWorld Mined SAC
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad] - [e-postskyddad]
📈 PlattformOkänd
📌 PlatsLima, Peru

⚠️ Mined ägs av World Mined SAC, företaget ligger i Peru och är inte reglerat. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Mined erbjuder inte flera konton till användare.

Information på webben

Gruvwebbplats

Mined ger bara en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, inte mycket mer.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

MINED Videorecension

???? Mineds slutliga värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Mined.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Mined:

datum Uppdatering – nyheter
April 2022Klagomål mot Mined of Chilenska finanstillsynsmyndigheten CMF.
April 2022Klagomål mot Mined of Peruanska finanstillsynsmyndigheten SBS.
juni 2022Klagomål mot Mined of Uruguayanska finanstillsynsmyndigheten BCU.

Användarrecensioner

Vad tycker du om gruvdrift? Vad har varit din erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Mined.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Mined

Hur man rapporterar minerade

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Mined?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Mined en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Mined är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Mined pålitlig?

Nej. Mined är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Mined?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Mined?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

30 kommentarer om «Är gruvdrift en bluff? 2023 recensioner»

 1. Carlos Lopez P. svar

  Hallå. Denna mäklare har klagomål i flera länder. Tack vare din information hjälpte de mig att få tillbaka de investerade pengarna! dessa bloggar ger mycket värdefull information för oerfarna bedragare som oss, från Chile. Godnatt.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carlso López, tack för din kommentar om MINED. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

 2. Fabian Melendez svar

  De är riktiga tjuvar, bedragare, de är kriminella!!!! var alert!!!!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Fabian, tack för din kommentar om Mined. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.