Kommentarer om MMFINANCIALEXPERTS

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren MMFINANCIALEXPERTS, är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen MMFINANCIALEXPERTS att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar MMFINANCIALEXPERTS. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Elit Property Vision LTD.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Bulgarien. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom MMFINANCIALEXPERTS inte nämner något om att vara ett reglerat företag, tror vi att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av MMFINANCIALEXPERTS, vi noterar att de erbjuder 8 olika kontotyper: Testkonto, Mikrokonto, Standardkonto, Silverkonto, Platinakonto, Safirkonto, Handelskonto och Företagskonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Rättegångskonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000 1, 200: 1 hävstång, guidad handel, kvartalsrapporter, uttag inom 5-XNUMX dagar.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på $ 5.000 1, 200: 1 hävstång, guidad handel, kvartalsrapporter, uttag inom 5-XNUMX dagar.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 10.000 1, 200: 1 hävstång, guidad handel, kvartalsrapporter, uttag inom 5-XNUMX dagar.

Silverkonto: lägsta initiala insättning på $ 25.000 1, 200: 48 hävstång, guidade affärer, specialaktierapporter, uttag på 10 timmar, XNUMX% rabatt på spread, riskfri verksamhet.

Platinakonto- Minsta initiala insättning på $ 50. 000, 1: 300 hävstång, guidade affärer, särskilda aktierapporter, uttag på 48 timmar, 15% rabatt på spread, riskfri verksamhet, extra 3% månadsränta.

Safir-konto- Minsta initiala insättning på $ 70. 000, 1: 400 hävstång, guidade affärer, särskilda aktierapporter, uttag på 24 timmar, 20% rabatt på spread, riskfri verksamhet, extra 4% månadsränta.

Handelskonto- Minsta initiala insättning på $ 100. 000, 1: 500 hävstång, guidade affärer, särskilda aktierapporter, omedelbara uttag, 50% rabatt på spread, riskfri verksamhet, extra 5% månadsränta.

Företagskonto- Minsta initiala insättning på $ 750. 000, 1: 500 av hävstång, guidade affärer, särskilda aktierapporter, omedelbara uttag, 50% rabatt på spread, riskfri verksamhet, extra 7% månadsränta.

MMFINANCIALEXPERTS kontotyper
MMFINANCIALEXPERTS kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som MMFINANCIALEXPERTS erbjuder är: vi tror att MMFinancialExperts egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som MMFINANCIALEXPERTS tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

MMFINANCIALEXPERTS webbplats
MMFINANCIALEXPERTS webbplats

MMFINANCIALEXPERTS ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade: mycket grundläggande förklaring och utan att gå i detalj om de tjänster som MMFINANCIALEXPERTS erbjuder, information om de produkter det erbjuder, en del levande grafik, vissa utbildningsavsnitt, inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om MMFINANCIALEXPERTS

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.mmfinancialexperts.com/?lang=es

Telefonnummer: omnämnt

E-post: [e-postskyddad]

>>> Värdering på MMFINANCIALEXPERTS <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget MMFINANCIALEXPERTS är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Bulgarien), när vi letar efter värderingar på MMFINANCIALEXPERTS kunde vi inte riktigt hitta mycket, vilket får oss att tro att det handlar om ett ”nytt” företag, CONSOB (italiensk tillsynsmyndighet) har varnat för MMFINANCIALEXPERTS. Vi föreslår att du är försiktig.

Mäklaren är släkt med företag med för många klagomål och några av dessa företag har redan varnats av olika europeiska finansiella tillsynsmyndigheter, t.ex. Bitcoinie, Wellington Investments, Brittiskt pris, Capital 245 y Richmond FG (Richmond Financial Group), bland andra företag. 

Uppdatering från oktober 2019: CNMV, spansk tillsynsmyndighet, har varnat för MMFINANCIALEXPERTS, vi föreslår extrem försiktighet. CNMV varnar också för att MMFINANCIALEXPERTS är kopplat till WWW.CAPITAL245.COM, WESTWOODOFE.COM, WWW.BITCOINOIE.COM, WWW.JBCAPITALS.COM och WWW.XCOINBROKER.COM

⛔ Uppdatering från november 2020 ⛔: enligt kommentarer och e-postmeddelanden från klienter noterar vi att MMFINANSIELLA EXPERTER är kopplad till en grupp mäklare, med ett mycket dåligt rykte, ett stort antal klagomål och många klagomål i olika europeiska tillsynsmyndigheter. I gruppen ingår mäklare som: Bitcoinie, Brittiskt pris, btcbrokerz, btcswing, Capital 245, CapitalPro Investeringar, carterfs, ciscotradesexecutiveprofx, EverestBTC, Fly Financial Group, Jbcapital, Lockwood investeringar, Merkell Group, MMFINANSIELLA EXPERTER, redfordfx, richmondfg, Stanfordfinansgrupp, stanleyscapital, T Digitalmynt, tradeprofitweb, Toppmarknad, Wellington Investments, WTC-investering y xcoinbroker. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔

/ stark>

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om MMFINANCIALEXPERTS? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

44 kommentarer om «MMFINANCIALEXPERTS: Betyg och kommentarer»

 1. WTCINVERSION - SCAM - Tjuvar svar

  1 vecka sedan
  Hej, jag har blivit lurad av vissa människor som använder nummer från VOXBONE-plattformen. Siffrorna är 919035021 - 932201352 - 911230749. Företaget heter ELIT PROPERTY VISION LTD. Det har många olagliga och bedrägliga webbplatser relaterade till handel. Är det möjligt att ge mig namnet på den person som har anställt dessa telefonnummer? De ekonomiska skadorna som de har orsakat måste bedömas och denna pöbel ska fängslas ... men inte utan att först ha återlämnat allt de har stulit. CNMV har olika varningar om bedrägeri och olaglighet de begår. Vem har anställt dessa nummer?

  Telefonen 932201352 tillhör en bedräglig handelsgrupp. De har en mängd olika webbplatser och telefoner. Företaget bakom alla dessa är ELIT PROPERTY VISION LTD. CNMV har utfärdat varningar om olaglighet och bedrägeri som de utför.
  Har 932201352 ringt dig?

  Andra farliga telefonnummer upptäcktes i Barcelona
  938031494
  933937354
  933621125
  936395452
  934090215
  935336882

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej, tack så mycket för denna information, allt du kan hitta kommer att hjälpa de drabbade mycket.

   Hälsningar.

 2. dan svar

  Tack för att du hjälpte mig att få tillbaka pengarna. Jag återhämtade mig en stor del och framför allt lämnades inte ett öre av mig till dessa tjuvar. Jag rekommenderar verkligen min återkrav

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Dan, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 3. Lurad av Elit Property Vision Ltd. svar

  Hej,
  Någon kan ge information om PRESEX SOLUCIONES DE FINANCIACIÓN Y SOLVENCIA SL - B88185921 vars administratör är Jhon Fredy Villamizar,
  INVERPRESS ASESORIA TELEMATICA SL B88274071- vars enda ägare och ensamma administratör är Juan Pablo Arias Nieto,
  LISTADOS DE MOROSIDAD SL. Kontaktpersonen för domänen, företagets enda partner och företagets enda administratör är Stephany Lorena Montilla Sánchez,
  FENIX TRADING SOLUTIONS SL B88231287 som ensam administratör Rezaeian Mohammadi Majid.

  Det är ett nätverk av bedragare med länkar till ELIT PROPERTY VISION LTD som är namnet på ett handelsföretag. De har många bedrägliga handelssidor, alla olagliga. de rånar oskyldiga människor hänsynslöst.
  De hävdar alla att de har ett kapital på 3.000 euro, ett löjligt belopp för den typ av företag de annonserar.
  capital245.com,
  westwoodofe.com,
  bitcoinoie.com,
  jbcapitals.com,
  xcoinbroker.com,
  mmfinansiellaxperter .com
  wtcinversion.com
  richmondfg .com /

  missförstånd .es / information-asnef-es-807-nummer-är-bluff0
  missförstånd .es / information-asnef-es-807-nummer-är-bluff1

  Dessa är bara början på en stor, storskalig bluff.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.