Kommentarer om ömsesidiga kryptomarknader

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Ömsesidiga kryptomarknader (kallas även mutualcryptomarkets.com), är en kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas ömsesidiga kryptomarknader för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om ömsesidiga kryptomarknader ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det ömsesidiga kryptomarknader ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att de är baserade i USA, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Mutual Crypto Markets, noterade vi att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Startkonto, Grundkonto, Pro -konto, Premium -konto och Executive -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Startkonto: minsta initiala insättning på $200, 24/7 support, 5% insättningsbonus, 10% remissbonus.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $400, 24/7 support, 7,5% insättningsbonus, 11,5% remissbonus, x3 riskfri handel, utbildning, 2 dagars gratis signaler.

Pro-konto: minsta initiala insättning på $600, 24/7 support, 10% insättningsbonus, 12,5% remissbonus, x10 riskfri handel, utbildning, 7 dagars gratis signaler.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $800, 24/7 support, 12.5% insättningsbonus, 15% remissbonus, x25 riskfri handel, utbildning, 14 dagars gratis signaler.

Verkställande konto: minsta initiala insättning på $1.000, 24/7 support, 20% insättningsbonus, 20% remissbonus, x30 riskfri handel, utbildning, 30 dagars gratis signaler.

Mutual Crypto Markets kontotyper
Mutual Crypto Markets kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera Mutual Crypto Markets erbjudanden är: egen plattform (ömsesidiga kryptomarknader).

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Mutual Crypto Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Ömsesidig kryptomarknadswebbplats
Ömsesidig kryptomarknadswebbplats

Ömsesidiga kryptomarknader ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: några live-diagram, information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Ömsesidiga kryptomarknader 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: mutualcryptomarkets.com

📞 Telefonnummer: +1 (917) 936-0283

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar ömsesidiga kryptomarknader. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Ömsesidiga kryptomarknader <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Ömsesidiga kryptomarknader är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en helt olaglig mäklare som faktiskt inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet, dessutom hittar vi bara recensioner som är negativa och varnar för det när vi letar efter recensioner om ömsesidiga kryptomarknader. mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Mutual Crypto Markets? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Ömsesidiga kryptomarknader: Betyg och kommentarer»

 1. Sebastian svar

  Lita inte på dessa råttor, de kommer inte att låta mig dra mig tillbaka, jag kommer att försöka på andra sätt, men jag vet inte mycket, jag skulle vilja att de rådde mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sebastian, tack för din kommentar om ömsesidiga kryptomarknader. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 2. Daniel svar

  De fuskade mig hela tiden, de visade mig stora vinster men det var en lögn antar jag, för när jag ville ta ut hade jag ingenting, de hade tömt mitt konto, nu vet jag inte hur jag ska göra

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Daniel, tack för din kommentar om ömsesidiga kryptomarknader. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *