Annonsera med oss

MyCapital kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera MyCapital-mäklaren (även kallad mycapital.io och clientmycapital.cc), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas MyCapital verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om MyCapital ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det MyCapital ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Det bör noteras att MyCapital.io-webbplatsen inte har en spansk version, vi har också fått meddelanden från spansktalande kunder.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: White Rock Partners Ltd.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av MyCapital, vi märkte att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Cent-konto, minikonto, standardkonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Cent-konto- Minsta initiala insättning på $ 250.

Minikonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 10.000.

VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 100.000.

MyCapital-kontotyper
MyCapital-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som MyCapital erbjuder är: MT4-plattformen och status.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som MyCapital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

MyCapitals webbplats
MyCapitals webbplats

MyCapital ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: ekonomisk kalender, nyheter om finansiella händelser, förklaring av de finansiella produkter som MyCapital erbjuder verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om MyCapital |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.mycapital.io y clientmycapital.cc

Telefonnummer: omnämnt

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar MyCapital. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på MyCapital <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att MyCapital-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), de nämner inte vilket företag de tillhör, när de letar efter andra recensioner om MyCapital kunde vi inte hitta någon, vilket får oss att tro att det är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

Uppmärksamhet: i juni 2020 CONSOB läggs till MyCapital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.

 

Uppmärksamhet: i juli 2020 CNMV tillagd MyCapital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.

 

Uppmärksamhet: i oktober 2020 läggs CONSOB till MyCapital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
försiktighet möjlig mäklare bluff

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om MyCapital? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

165 kommentarer om «MyCapital: Betyg och kommentarer»

 1. PEDRO GONZÁLEZ svar

  Hola, yo invertí 300 euros porque un anuncio en el que arguiñano decía que había ganado un montón de dinero y que no les interesaba a los bancos convencionales que se supiera, así que caí.
  Nada más hacer el pago con tarjeta de 300 euros, me vino a la cabeza que los había perdido, en cuanto me llamaron para hacer papeleo me dijeron que no había problema que probara y si no estaba conforme que me los devolverían, ha pasado un año, y después de cientos de llamadas y de correos electrónicos sigo sin ver mis trescientos euros. 🙂 🙂 es UNA ESTAFA EN TODA REGLA. Te llama una tal MIA, despues una tal LUNA, curiosamente todas tienen la misma voz y el mismo acento.
  POR FAVOR, NO CAIGAN EN EL ENGAÑO.

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hola PEDRO, gracias por comentar sobre MyCapital. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Gisse svar

  Jag försökte de återbetalningstjänster som föreslås här och det gick bra, var inte rädd att jag kunde få tillbaka 5000 euro. Tack så mycket för recensionen.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Gisse, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar och lycka till.

 3. Toños svar

  Eftersom min kommentar som jag lämnar inte visas. JAG ÄR TOÑO. Jag föll också i händerna på dessa bedragare. Samvetslös. LAURA JANSSEN är en av dem. vi måste sluta med denna epidemi värre än CORONAVIRUS. Jag har redan anmält dem till Divincri för systematiskt internationellt bedrägeri och därmed kunna få tillbaka pengarna. Dessa brottslingar måste falla hela lagens tyngd. PERPETUAL KEDJA ELLER SOM DÖR I ELEKTRISKA STOLEN.

  • Hilario svar

   665135216 telefon låt oss fördöma i grupp vi är flera och ring mig

 4. Mauritius svar

  Mycapital.io: Det är en bluff det råder ingen tvekan. Som alla andra investerade jag 250 euro 31-7-19 och började vinsten och sedan 400 euro 26 och sedan 9 euro den 19 december och i januari såg jag att mitt konto stoppades och i februari bad jag om att ta ut för att verifiera om den riktiga sidan fungerade och sedan pandemin och de svarade inte förrän 1000/19/14, de bad mig om 8 för att låsa upp och de skulle skicka mig allt papper som verkade verkligt, till och med finanschefens pass, så jag betalade 20 euro i skatt och dag I dag fortsätter de att säga att betalningen inte har kommit trots mina kvitton.
  Jag försöker få tillbaka pengarna men jag tycker att det är omöjligt, men jag tror att något måste göras eftersom det växer för varje dag och de straffas inte och det kommer fler människor som vi i kön.
  Jag har nummer på alla telefoner som har ringt och skickat meddelanden till mig

  • Hilario svar

   Fördöma gruppen vi är flera 665135216 hilario

  • Hilario svar

   Hej, du har lyckats få tillbaka pengarna. Min vän rullar, men inte min vän.

 5. Nämnda svar

  Hej alla
  Jag har investerat 7850 euro och efter nästan ett år kan jag fortfarande inte ta ut någonting, de har ringt mig många gånger för att fortsätta investera i olika mäklare (Mia, Laura Angela) och under den sista efter coronavirus har de sagt till mig att jag hade en ackumulerade kapital på mer än 20.000 21 euro och de ville att jag skulle investera mer, men jag har sagt till dem att om de inte returnerar investeringen skulle jag inte investera mer och vi har startat processen att samla in där de skickade mig ett formulär till ange mina kontodata, men jag De säger att jag måste betala 3 procent skatt till Englands regering (som enligt dem finns där) och de skickar mig för att öppna ett konto på 4400ww.coinbase för att komma in där cirka XNUMX €. Jag vet inte vad jag ska göra, för om det var sant skulle de behöva skicka ett formulär och ett officiellt konto från England för att betala där.
  Har detta hänt någon? Har du lagt in pengar på det myntbaskontot för att betala skatt? Har de kunnat samla in vad de tjänat?

  • Javier Sanchez svar

   Sade att det har hänt mig på samma sätt som de ber mig också att betala pengarna via myntbas. Cirka budgeten är alltid samma 20% av bruttoresultatet och det typiska dokument som de skickar dig utan något nummer utan CIF och med inget annat än ett registreringssegl för Saint Vincent och Grenadinerna.
   Jag tittade också här för att se om någon hade gjort det. Jag har inte gjort det heller om du vill kontakta mig, jag lämnar min e-post [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej sa, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Ingen seriös mäklare ber dig om pengar för att göra ett kapitaluttag, det är en bluff.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 6. Pilarin svar

  Jag handlar med BGOLD CAPITAL. Också som du nämner ber de mig att återhämta mig, skriva in mer pengar och komma till ett konto som betalar, för närvarande kommer de att likvidera några belopp, som de redan har berättat för mig, jag vet inte om detta skulle stämma, vi har inte nått den punkten än. Men om något har hänt mig, vad säger jag dig ... Med denna rörelse av samtal ringde en kille mig med samma telefonnummer som BGOLDEN CAPITAL och han berättade att han ringde från MyCapital, ett annat företag, han försökte också kontakta mig som ny, jag sa till mäklaren som vanligtvis går till mig och han berättade att det var en blandning.
  Jag misstänker att de två sajterna är desamma, men jag kan inte bevisa det. Om det fungerar för mig, kontaktar de mig från telefonnumret: 911987737 (jag har också bett om information som betalar ett företag och de har inte kunnat berätta något för mig, det syns inte någonstans. Jag förstår inte vad polisen göra ????

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Pilarin, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Ingen seriös mäklare ber dig om pengar för att göra ett kapitaluttag, det är en bluff.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

  • Hilario svar

   Rapportera i grupp 665135216 XNUMX XNUMX guassap fördöma mol

 7. Juan Francisco svar

  Jag är ytterligare en av de drabbade, börjar med € 250, ytterligare 250 till, sedan 2000 och så har jag fortfarande varken mina pengar eller intäkter. Min kontakt i min huvudstad var e-postadressen Luna Hernan [e-postskyddad] det returnerar meddelandet till dig. Mitt konto visas fortfarande på sidan mycapital.io. Är det normalt om de säger att har gått i konkurs fortfarande har mitt namn listat? tack för att du gav mig utrymme att skriva.
  Lycka till med detta bedragare

 8. Javier Sánchez López svar

  En annan som drabbats av mycapital och min är fet för att jag försökte med 250 € och i februari berättade hon för mig att det fanns en mycket bra möjlighet att tjäna pengar och jag sa till henne att jag inte hade mer pengar hon sa till mig att hon råder mig att fråga för ett lån ringde min rådgivare till Emmy Walker, jag bad om lånet, han gjorde mig till ett inkomstdokument i 30 dagar, sade dokumentet garanterade kapitalet.
  Allt väldigt bra, mycket uppmärksam, mycket professionell, gör mycket bra operationer och hon berättar om stigande vinster, sedan kom koronaviruskrisen, en månad gick och jag försökte hitta henne och hon sa till mig att de inte kunde fungera eftersom kontoren är stängd.
  Varje dag skickar jag WhatsApp till honom, hans telefonnummer kommer från Cypern, han svarar nästan aldrig på mina e-postmeddelanden, han svarar inte och sidan finns inte direkt, om du skickar e-postmeddelanden till sidan returneras dessa e-postmeddelanden, så jag " jag betalar ett lån på € 5000 och jag har inte pengarna.
  Den som vill kontakta mig, be mig att hjälpa mig eller skicka mig mer information eller att jag skickar min information till dem, jag lägger min e-post. [e-postskyddad]
  Jag har sett många användare som säger att de har information men de lägger inte upp den. Jag har lämnat min e-post så att du kan skicka mig all information du har, du hjälper mig hur jag kan återställa åtminstone de investerade pengarna eftersom det står i mitt konto att jag har 11300 5000 euro jag vad jag vill ha de XNUMX som jag är skyldig banken.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Javier, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget. Om att få tillbaka pengarna rekommenderar vi att du läser detta avsnitt om kapitalåtervinning.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om MyCapital låter riktigt dåligt.

   hälsningar

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Tack så mycket för informationen Javier.

     hälsningar

  • Hilario svar

   Låt oss fördöma som en grupp 665135216 guassap lama

 9. Mao svar

  Samma sak hände mig, jag gick in 2 euro två gånger och när jag hade 250 bad jag dem att ta ut 3000 euro för att se om det kunde göras, han skickade mig meddelandet med papperet som jag måste fylla i och jag skickade det till honom, men de skickade mig aldrig någonting. När hon skrev till mig (Luna) sa hon till mig att de inte kunde skicka det på grund av coronavirusfrågan att de inte hade någon att göra proceduren, ett mycket dåligt nonsens.
  Det skulle vara nödvändigt att se om detta kunde komma fram i media så att människor som kan falla i fällan inte faller.
  Vi skulle också behöva se hur de publicerar sina bilder. Jag har en av den förmodade månen (som jag föreställde mig att det inte riktigt heter så) men åtminstone att människor ser det där ansiktet, de vet redan vad det handlar om

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Mao, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om MYCapital låter riktigt dåligt.

   hälsningar

  • Hilario svar

   Jag investerade också i mucapital, mitt telefonnummer 665135216

 10. Liudmila svar

  HEJ MITT NAMN ÄR LIUDMILA, JAG ÄR SAMMA Q MÅNGA AV MÄNNISKORNA PÅ DENNA SIDA, DET ÄR EN BLUFF I VARJE REGEL JAG HAR LÄST ALLA DINA KOMMENTARER, OM JAG SKA VETA FÖR ATT DE INTE TAR MIG FÖRSÄKRING, OCH SÅ JAG SKULLE VILL INTE INVESTERA SJÄLV, JAG SKA INTE INVESTERA RING, JAG SKICKAR HAN MEDDELANDEN OCH JAG SE Q HAN LÄSER DEM OCH DET ÄR INGET SVAR, SÅ DET VAR LAURA FÖRST OCH SEDAN MIN, TACK Q INVERT 250euro, Q, PAIN FÖR ATT DET ÄR FRÅN MITT ARBETE, OCH JAG VILL MER MER ... DEN ENDA QI VILL ATT MINA PENGAR, INVERTERADE, FÖR INFORMATION ENDOM MIA TALADE MIG ATT DE HADDE KONTORET I CYPERN, JAG VET INTE OM DET ÄR VERKLIGT, OM NÅGON HAR MER INFORMATION DET SKA VARA BRA ATT RAPPORTERA DEM I MASSOR, OCH DET SKA VARA BRA Q DET SKA GÖRA OSS MÖJLIGHET FÖR ATT KAN TA BORT ELLER ÖVERFÖRA PENGARNA, OM NÅGRA AV DIG GIVER DIG DENNA INFORMATION, DELA DET, OCH NÄR EN FRÅGAR ATT SKRIVA, RINGARNA TAGS INTE AV HP SCAMMERS ...

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Liudmila, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

  • Är en svar

   Hej ludmila! Jag heter Isa. Jag är i samma, eller ännu värre, jag investerade 5300 €
   Jag är också med min mäklare, han är en råtta av det värsta, eftersom jag ville dra tillbaka de dåliga rullarna började, felaktigheterna. Jag har sett att din kommentar är nyligen och jag kommer att rapportera den. Jag skulle vilja göra en grupptalan, den har större vikt. Jag har faktiskt redan kontaktat ett av de bästa advokatbyråerna i Madrid som rekommenderas av mäklare.
   Jag ser fram emot ditt svar.

   • Hilario svar

    Mitt telefonnummer 665135216 Jag investerade mitt kapital och de är inte bra människor att rapportera sådana klagomål

  • Hilario svar

   Denociemos i grupp 665135216 guassap är tlf.d Spanien

 11. Jesus Maria svar

  Hej god kväll, jag är under samma omständigheter, förutom med en speciellhet, att jag med ett trick lyckades få en överföring på 100 euro från ett av dina konton. Jag har data, e-postmeddelanden och telefonnummer till dem, jag kommer att skicka dem alla via e-post

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jesus, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget. Hur lyckades du dra dig tillbaka? Visst, många är intresserade av att veta detta.

   Har du namn på personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

   hälsningar

   • GIULIANO GIACOMELLI svar

    buon giorno avrei il bisogno di contattare Jesus Maria .per sapere come e riuscite a prelevare 100 euro

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Giuliano säger: god morgon. Jag måste kontakta Jesus Maria för att veta hur du kan ta ut 100 euro

     • Rekommenderade mäklare Postförfattare

      Hej Giuliano, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om MyCapital låter riktigt dåligt.

      hälsningar

  • GIULIANO GIACOMELLI svar

   ciao Jesus äter sei riuscito a ritirare i soldi. se mi aiuti io ho adesso nel räknade 24.000 euro ti posso vågar målet se ci riesci

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Giuliano säger: hej Jesus, hur lyckades du ta ut pengarna? om du hjälper mig nu har jag 24,000 XNUMX euro på mitt konto, jag kan ge dig målet om du kan

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Giuliano, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om MyCapital låter riktigt dåligt.

     hälsningar

  • Javier Sanchez svar

   Hej Jesús María, jag har lurats av 5000 euro och de svarar inte, min rådgivare är Emmy. Sidan svarar inte heller, jag skulle uppskatta om du kunde skicka mig information, e-post, telefoner etc. Tack.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Javier, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    hälsningar

  • Hilario svar

   Jag investerade i mycapital
   Tel.665135216.rapport

  • Hilario svar

   Låt oss säga upp 665135216 guassap om du har data är vi redan flera med kontodata och Tel.

 12. Anonym svar

  Hej!
  Jag har ingen erfarenhet av mycapital, och jag tror inte att jag kommer att ha någon efter dessa kommentarer. Det som verkar konstigt för mig är att jag före några dagar lade fram en kommentar som inte var dålig eftersom jag gillade flickan som jag pratade med. Den kommentaren publicerades aldrig. Vad betyder det? Att du bara är intresserad av dåliga kommentarer? För vad?
  Tack och hälsningar,

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej anonym, vi har inte förstått ditt meddelande, i alla fall rekommenderar vi att du bara investerar hos reglerade mäklare i länder som anses säkra, inte i oreglerade mäklare som MyCapital är detta mycket riskabelt.

   hälsningar

  • Luis svar

   Hej, det verkade för mig men allt som sägs är sant, det är ett bedrägeri jag säger till dig att jag har en investering på mycket pengar. Jag har betalat skatterna och de skickar inte pengarna till mig, de svarar mig inte efter mer än 20 samtal och en mängd whatsapp det och förlorat kontot, läs dem och svarar inte. Vad kan du kalla det, ge det namnet själv, och jag hoppas att det hjälper dig för något och inte händer dig på samma sätt som oss. Med vänliga hälsningar

   • Hilario svar

    Herr Luis vi talar fördömmer vi i grupp 665135216 Spanien

 13. Fernando svar

  Laura Chinga till din jävla mor hora, pengarna kommer att göra dig skit, hora varata

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Fernando, vi har inte förstått ditt meddelande. Vilken erfarenhet har du haft med MYCapital?

   hälsningar

 14. Laura Janssen svar

  De är bedragare och med en historia, rapportera det för att du inte kommer att se pengarna, de är rena skit utan skrupler, de lurar människor utan någon ånger, den eländiga riffraff, rapportera det nu, att de säkert kommer att öppna andra konton för fortsätt lura,

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Laura, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

  • Hilario svar

   Rapportera i grupp 665135216 XNUMX XNUMX Spanska samtalsrapport mol

 15. BLOMMA svar

  Hej, jag har ett konto i mycapital och rådgivaren som jag tar med mig svarar inte längre på mig. Jag vet inte vad jag ska göra för att få tillbaka pengarna, det finns inget sätt, om någon rapporterar eller har information om kapitalåtervinning skulle jag vilja veta. Det säger sig självt men jag säger, INVESTERA INTE MED DEM. DOM ÄR. VISSA. INBROKAR. RAKE SONS OF PUT * S VILL ta bort alla dina pengar från dig.

  • Ängel svar

   God morgon Flor, jag är i samma situation och som du skulle jag vilja veta hur jag kan få tillbaka min investering, på samma sätt om du har nyheter om hur du löser det här problemet, vänligen meddela mig. Tack. Hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Flor, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

  • Hilario svar

   Denuciemoles i grupp 665135216 guassap vi alla har datarapport

 16. Claudio svar

  Om de hör från ema laura eller tamara kan de redan ge upp sina pengar, LIGARE bedragare

  DE ANVÄNDER SEDUCTIVA RÖSTER FÖR ATT TA BORT PENGAR

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Claudio, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

  • Hilario svar

   Låt oss fördöma i grupp 665135216 vi är flera och till Spanien

 17. Margarita Reyes Alvarado svar

  Hej, jag har också fallit i fällan och investerat 5000 euro och de sa att jag skulle betala avgifterna och idag säger de att det ligger bredvid min investering och att de inte kan lägga in mina investerade pengar, de är skurkar och jag kommer att stämma dem eftersom det är mina pengar med vad det kostar oss att ha besparingar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Margarita, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

  • Jose svar

   Jag har fördömt det, om vi kan hjälpa varandra eller gå ihop skulle det vara bra, jag är Jose, tack

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

    hälsningar

   • Hilario svar

    Jag investerade mycapital.tlf.665135216. Låt oss säga upp

  • Hilario svar

   Denociemos i grupp 665135216 XNUMX XNUMX spansk guassap

 18. Ängel svar

  God natt, jag litar mycket på det här företaget och nu är jag förlorad, det visar sig att nu om jag vill lämna, vilket innebär att jag avbryter kontot, eftersom de ber mig om 5000 dollar att sätta in som skatt och det på 48 timmar de kommer att ge mig 25000 dollar tillbaka, sanningen Hur säker har du om du investerar och investerar och när du vill ta ut de inte ger dig ett riktigt svar, och e-postmeddelandena fungerar inte, det finns ingen möjlighet att göra en uttag i samma mäklare och att vägen är att du skickar ett formulär till e-postmeddelandena och de inte fungerar, förstår du, jag har redan investerat mer än 4500 dollar och jag känner att jag redan har tappat det men jag vill inte ge upp Jag skulle vilja att många gillar mig att gå med och hitta en lösning för att återhämta åtminstone den investering som gjorts och att ni är människor får sitt förfall för att lura människor som litar på och vill förbättra sin livskvalitet. Jag väntar på svar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Angel, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Att bli ombedd att ta ut pengar är ett mycket dåligt tecken, förutom detta kom ihåg att vi pratar om en mäklare utan någon form av reglering, ingenting garanterar att efter att du har betalat dina pengar kommer att returneras.

   hälsningar

  • Laura Janssen svar

   Jag har fördömt dem, och det finns redan flera av oss, de har fuskat mycket pengar, vi måste komma i kontakt med varandra för att gå tillsammans och var inte uppmärksamma på de människor som då ringer dig för att återkräva pengarna att de skickas av dem

  • José svar

   Jag har fördömt dem, och det finns redan flera av oss, de har fuskat mycket pengar, vi måste komma i kontakt med varandra för att gå tillsammans och var inte uppmärksamma på de människor som då ringer dig för att återkräva pengarna att de skickas av dem

  • Hilario svar

   Jag fördömer fortfarande i grupp 665135216 att vi talar spanska

 19. dani svar

  Hej mig, samma sak händer mig, jag kommer att försöka ge mig en adress för att ta pengar i handen, se om jag lyckas, jag säger till honom att jag kommer att förlora mycket på att göra en överföring och jag kommer att fånga dem om jag kan, jag kommer att säga att du kan få tillbaka dina pengar jag kommer också att försöka imorgon jag har inte gått i pension ännu och jag har försökt men vad du säger till mig, stoppa mig att han också har lurat mig jag har 11000e fått så jag kommer att försöka på minst

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Dani, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

  • Jose svar

   Hur kan vi alla komma i kontakt för att prata tillsammans om de åtgärder vi kan vidta, kan någon berätta för mig hur jag ska komma i kontakt ??? Tack

  • Hilario svar

   Låt oss fördöma som en grupp 665135216 XNUMX XNUMX m. Jag skulle vilja prata med dig Spanien Madrid

 20. Jose Maria allo svar

  JAG VILL INVESTERA NÅGOT I KRYPTVALUTAR OCH EN MÄKLARE RINGAR KONTINUERLIGT MIG ATT INVESTERA MED DEM. De kallar dem "WDC MARKETS". KAN NÅGON BERÄTTA MIG OM DE ÄR PÅLITLIGA? HÄLSNINGAR.

 21. John svar

  En annan på listan över dessa själslösa, detta måste göras till den behöriga myndighetens uppmärksamhet, det är många av oss som luras och jag tror att allas fackförening kan
  att åtminstone de kunde jaga dessa råttor, och att inga fler underkläder faller i deras stöld
  Jag hoppas kunna hålla med
  allt trots att jag tror att vi inte kommer att återhämta oss något men det kommer att tjäna som ett exempel
  HÄLSNINGAR

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

   • John svar

    JAG HAR ALLT INFORMATION OM DETTA GENTUZA ANTAL TELEFONER OCH E -POST FÖR ANDRA FLICKOR SOM VIDAR ATT SKAMMA ALLA SOM DE KAN, DET BÄSTA ÄR ATT rapportera till den behöriga polisen.

    Hälsningar till alla

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej igen Juan, kan du dela namn, nummer, e-postmeddelanden?

     hälsningar

    • Javier Sánchez López svar

     Jag har redan fördömt Civil Guard men de har inte ens svarat mig och för 2 månader sedan tror jag att jag ville ha sajterna där de är specialister, till exempel min laddare tillbaka. O. Den globala återbetalningen.

  • Hilario svar

   Låt oss fördöma som en grupp för att jaga dessa råttor 665135216 Spanien Madrid låt oss prata

 22. Ramon Bruno svar

  Jag är Ramon och jag har gjort en insättning på 215 euro i MYCAPITAL och förmodligen har jag gjort vinster. Jag har för närvarande en balans på 427 euro. Men eftersom jag sa till Laura Janssen att hon ringde mig att jag vill ta ut huvudstaden ringer eller svarar hon inte längre på mejlen jag skickar henne. Jag har varit så här i nästan en månad och det finns inget sätt att få tillbaka pengarna. Kontot stoppas och de ringer inte längre till mig. Jag ska lämna in ett bedrägeriklagomål nästa vecka om de inte återbetalar mina pengar. Mitt råd är att inte investera i den här plattformen eftersom det är en fullbluff.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ramón, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

  • Hilario svar

   Låt oss fördöma som en grupp 665135216madrid

 23. mycapital lurade mig svar

  DE TILLÅT ALDRIG ATT BORT BILDARE !!! EMA R, LAURA L. SCAMMERS !!! DE TILLÅTAR INTE MIG ATT TRA ATT INTE TA Mina telefoner om de tar mina telefoner Det är att be mig om mer pengar. SCAMMERS OF LITTLE MONTA KOMMER ALLTID ATT SE ATT JAG SKALL ANVÄNDA DEM MED LAGENS FULLA VIKT !!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej MyCapital har lurat mig, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du siffror, e-postmeddelanden?

   hälsningar

 24. Jose angel gonzalez svar

  Hej:
  Liksom alla tidigare kamrater har jag bluffats 250 €, modus operandi är detsamma som alla andra och jag har också e-postadresser: [e-postskyddad] ; [e-postskyddad] och lite telefonnummer.
  Jag kommer att göra ett klagomål till civiltjänstemannen och informera CNMV om saken och om ett kollektivt klagomål lämnas in ber jag er att lita på mig.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn?

   hälsningar

  • Är en svar

   Jag ska stämma och jag försöker kontakta de drabbade för att väcka talan om grupptalan. Jag lurades 5300 euro
   Och på kontot har jag 12.000 XNUMX euro
   När jag har beslutat att ta ut mina pengar svarar de inte på mig. Jag har redan pratat med advokater

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Isa, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    hälsningar

 25. ISMAEL svar

  Det är en fullständig bluff, jag har varit sedan september när jag investerade 250 och det finns inget sätt att få tillbaka dina pengar, de ger dig lång tid och när de ringer dig försöker de övertyga dig om att bluffa dig mer med ursäkten att den är på automatisk. Jag röstar för att göra ett vanligt klagomål och se om vi slutar med dessa bedragare.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ismael, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

  • Hilario svar

   Låt oss säga upp i gruppgrupp 665135216 guassap

 26. Emiliano gomez svar

  Mina kommentarer modereras inte och du tar dem ifrån mig, det är värt att misstänka

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Emiliano, kommentarerna verifieras och godkänns manuellt, därför publiceras de inte direkt. Vi uppskattar all information du har gett oss om MyCapital. Med detta kommer många investerare att kunna läsa och lära sig om denna mäklare.

   hälsningar

  • Hilario svar

   Låt oss rapportera 665135216 guassap madrid mellan flera a och data tlf. Rapport för e-postkonton

 27. Emiliano gomez svar

  MyCapital är ett gäng maffiakvinnor, Luna ,, Maya, Diana, Aira och Beatriz Valle Manchado med ett konto i Caixa de Cabra Cordoba som är det som får mina pengar att försvinna, de har tagit 500eu investerat och 11000 stulit med bedrägeri och Jag har bevis på detta, jag har fördömt dem till civilgardet, men de har det väl upprättat och eftersom vi inte gör ett kollektivt klagomål kommer vi inte att få något, hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Emiliano, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital, vi har svarat på dina andra kommentarer.

   hälsningar

 28. Emiliano gomez svar

  BAND OF WHITS THIEVES Mycapital.io och nu om de har en raco, rapportera mig, de har tömt mitt konto lasPERRAS

 29. Emiliano Gomez-Chacon Beldad svar

  De har ett konto på Caixa i Cabra Cordoba i namnet Beatriz Valle Manchado och de flyttar det snabbt så att de inte fastnar och vi förlorar allt som investeras mer vad de stjäl från dig skamlöst med bedrag som de har gjort med mig, den enda lösningen är att gå till för dem alla lurade ihop och att ingen tänker på att uppfinna att CAGA, HÄLSOR

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Tack för all denna information Emiliano!

  • Hilario svar

   Jag fördömer i kollektivt 665135216madrid guassap vi talar

 30. Emiliano Gomez-Chacon Beldad svar

  Det är en maffiaplott från första dagen, den största nystan görs med bedrägerier av Luna Hernández, Maya Foster, Diana González, Aira Ashon och Beatriz Valle Manchado bosatta i Cabra Cordoba med ett konto på hösten som är den som får pengarna Och det flyttar det, de har lurat mig 500 investerade eu och med bedrägeri har de stulit 11000 eu med bedrägeri som utnyttjar min identitet och gör en omedelbar överföring till Beatriz i mitt namn så att det inte finns tid att göra någonting, jag har varit sedan lördagen 31 - 01 från polisen till Civil Guard och de har inte bearbetat det än och de gjorde det mot mig på måndag, imorgon får jag igen om de behandlar det på en gång även om jag förlorar allt, men om de gör något , den enda lösningen är att få ihop oss alla och göra ett kollektivt klagomål, hälsningar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Emiliano, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du siffror, e-postmeddelanden?

   hälsningar

  • Är en svar

   Jag vill kontakta dig, jag ska rapportera. Och om det är kollektivt har vi mer vikt.

 31. Juan Francisco svar

  Jag håller med kommentarerna ovan, jag har investerat sedan september 2019 och det är sant att de investerade pengarna växer mycket, men det är väldigt svårt att återställa dem. De hanterar mitt konto, jag har kontakt med Luna Hernan, tidigare Tamara och Maite. De övertygar dig alltid om att inte dra tillbaka det och att fortsätta investera. Jag skulle vilja få tillbaka allt jag har investerat och tjänat, men jag ser det långt och tråkigt.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vad händer exakt när du ber om dina pengar?

   hälsningar

  • Hilario svar

   Kollektivt klagomål 665135216 madrid låt oss rapportera

 32. John svar

  Hej, jag har också mitt konto i mycapital.io och jag överförde precis vad jag investerade för att se som det står, det tar 24 timmar om jag ser att de betalar mig, jag kommer att investera mer för att säga, låt oss hoppas att de betalar mig

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vi rekommenderar att du inte skickar pengar till MyCapital, det är en oreglerad mäklare.

   hälsningar

  • jaun svar

   Hej, de pratar inte med mig längre, de blockerade mitt konto och jag kan inte ens komma in på sidan och ingen pratar med mig längre och pengarna visas inte någonstans, det är en bluff som andra säger, jag investerade 2250 dollar och vann avia Redan tills jag hade på kontot som 5300 och bestämde mig för att ta med mina investerade pengar och ingen annan pratade med mig och jag vet inte vad jag ska göra

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Har du försökt kontakta dem från ett annat nummer eller e-postmeddelande?

    hälsningar

  • Hilario svar

   De betalade dig ??? 665135216 guassap yo kollektivt klagomål

 33. EN MER PÅ LISTAN svar

  De berättar att du kan ta ut när du vill, men om du ber om att ta ut dina pengar, ja, de låter dig inte. Jag har varit mer än 20 dagar och jag har inte sett ett enda öre. Proceduren är att de skrämmer dig med dagliga samtal för att öka investeringen och om du inte vill får de dig att känna dig som en dåre, om du ber om att ta ut pengar försöker de övertyga dig om att sätta in mer pengar. Om du fortsätter med idén om pension kommer de helt enkelt att avbryta all kommunikation, det är åtminstone det som har hänt mig.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej One More, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

  • Hilario svar

   Jag är en till på listan över kollektiva klagomål 665135216 madrid

 34. jose calet svar

  Hej, inget att lägga till i kommentarerna, några gangsters och bedrägerier från detaljhandeln.
  Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

  • Hilario svar

   Kollektivt klagomål 665135216 vi är flera guassap eller ring

 35. Corina svar

  I början skickade jag dokumentationen till mejlet [e-postskyddad]. Nu ger det mig postleverans. Antingen finns den här adressen inte längre, eller så har de blockerat mig

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Corina, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Vad händer om du försöker kontakta rådgivaren eller kontaktpersonen, vad händer? Hur som helst, allt låter väldigt dåligt.

   hälsningar

  • Javier Sanchez svar

   E-postmeddelandet är korrekt och från och med idag fortsätter det att returneras.
   Det verkar som en spöksida. Ja, du kan alltid komma åt ditt konto, de har aldrig blockerat mig och telefonerna spelar ingen roll vad du lägger in dem eller de är inte alla från Cypern och de är virtuella telefoner, de är inte riktiga linjer heller.

  • Hilario svar

   Kollektivt klagomål 665135216 guassap madrid

 36. Samuel svar

  Jag ville börja investera med BitCoinCode och gjorde en minsta investering på 250 €, dagen efter ringde en viss "Mia" mig i telefon och hjälpte mig att installera MyCapital -plattformen och MT4 -programmet för att handla Forex ... Sedan vid två -tiden klocka Tre dagar ringde en annan tjej till mig som heter "Luna" och förklarade att hon är en mäklare med bostad i London och börjar driva mitt konto i "Real" ... ingen övning med demo eller något liknande ... hon fortsätter att ringa mig varje vecka och utföra operationer (alltid vinna) och fördubbla min investering ... så mycket att det övertygar mig att investera 350 € mer för att köpa 0,0397 Bitcoins och vi fortsätter att arbeta, tills vi har en positiv summa på 1.130 10.000 € på MyCapital -kontot . Nu erbjuder han mig att investera 1 100.000 euro för att tjäna XNUMX XNUMX euro på ett år ... Det luktar väldigt illa ... Vad råder du mig att göra för att ta ut min investering? Jag har hans whatsapp, hans foto och han ringer mig imorgon ... !!! Tack!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Samuel, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? När du drar dig tillbaka, eftersom du har det mycket svårt eftersom det är en oreglerad mäklare, försök att berätta för dem att du kommer att investera en stor summa pengar om de låter dig ta ut, för att testa dess tillförlitlighet är det en bra idé. Det stora problemet är att dina pengar redan finns i deras ägo.

   hälsningar

  • Corina svar

   Samma sak händer mig, det finns inget sätt att få tillbaka pengarna. De kan inte heller ge det tillbaka till mig i min bank. Informera mig lite så måste du lämna in ett klagomål till polisen och med det gå till din bank och se om du har tur ...

  • GIULIANO GIACOMELLI svar

   Samuel io adesso ho a capitale di 30.000 1000 euro och per ritirare 8000 euro my diakon che devo chiudere il conto and pay le spese ne avevo 1750 euro per månad fa e mi chiedeva XNUMX euro di speca..non ti ridanno i soldi.
   Jag har föreslagit att betala 1000 euro och min mandera 6000 euro,
   anche a me semper my hanno detto di aprire med 10000 euro eccetera eccetera. .

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Giuliano: Samuel nu har jag ett kapital på 30,000 1000 euro och för att ta ut 8000 euro säger de mig att jag måste stänga kontot och betala de utgifter som jag hade 1750 XNUMX euro för en månad sedan och han bad mig om XNUMX euro i utgifter ... de kommer inte returnera pengarna.
    Han föreslog att betala mig 1000 euro och han skickar mig 6000 euro,
    De berättade alltid för mig att öppna med 10000 XNUMX euro, etcetera, etcetera. .

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Giuliano, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     hälsningar

  • Hilario svar

   Kollektivt klagomål 665135216 vi talar om att du har data och bevis som är bra

 37. chuni110 svar

  Hej mig också efter att ha gjort en insättning eftersom de helt enkelt inte tillåter uttaget, de ignorerar att det inte finns något sätt att få mina pengar. Jag har väntat i mer än 3 veckor och jag har inte kunnat få en enda pent; DETTA HAR ETT NAMN: SCAM

  TAMARA, LAURA ALLA BEDRÄGARE

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej chuni110, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 38. evencio reyes svar

  JAG HAR BÖRJAT INVESTERING MED DENNA MYCAPITAL -MÄKLARE OCH NU BÖR DE MIG ATT ÖKA INVESTERINGEN INNAN 0 MER DOLLAR, DISK ATT HA STÖRRE VINSTER, SANNINGEN MISSTÄLLER JAG ATT VARA SKAMMAD OCH JAG GÖR DET TILLBAKA. KAN DU HJÄLPA MIG?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Evencio, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Har du redan försökt begära uttag av dina pengar?

   hälsningar

  • Corina svar

   Samma sak hände mig, det finns inget sätt att få tillbaka pengarna eller stänga kontot. Det enda som lämnade in ett klagomål till polisen

  • Hilario svar

   Kollektivt klagomål 665135216 madrid gusddap

 39. j. larrañaga svar

  gör en liten investering på cirka 500 euro. i början började allt bra med den här Laura Janssen ..., två eller tre eftermiddagar ... då sa jag till henne att lämna det automatiskt ... och hon insisterade på att jag investerade 6000 euro för att gå in i bitcoin (tack och lov inte ) ... då saknas ... försvann från kartan, mitt namn är en annan dam. och jag sa till honom att jag inte ville göra någonting, att jag bara ville dra tillbaka 465 som jag hade kvar. Jag lade det i systemet och där fortsätter det, ... håll dig stilla, jag sa till dem att skicka en bankcheck till min postadress, inget heller ... Jag har skickat minst ett dussin e-postmeddelanden till Laura och hennes suppleant. Det är uppenbart att det är en fullfjädrad bluff ... i mitt fall var den initiala investeringen liten, 500 euro, men mirakulöst, för Laura försökte i en viss noggrann vänlighet öka ytterligare 6000 ... Jag har varit där i mer eller mindre två månader, sedan jag gav order att de skulle skicka mig det jag har kvar ... även om det var 200 euro ... men ingenting, inte ens uppmanaren svarar. det finns gott om kommentarer

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Larrañaga, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

  • Corina svar

   Samma sak händer mig, det finns inget sätt att få tillbaka pengarna eller stänga kontot. Det enda, lämna in ett klagomål till polisen och se om du har tur ...

 40. Corina Mihaela Diaconu svar

  Varje rådgivare skyller på varandra. Jag kommer att ha haft minst 3 på fyra månader. Var och en berättar för mig något annat. De svarar inte på mina samtal eller e-postmeddelanden. För närvarande finns det bara ett nummer som fungerar och ett e-postmeddelande, de andra har upphört att existera.
  ÄR EN BEDRÄGERI VARJE REGEL !!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Corina, vi har svarat på din andra kommentar om MyCapital. Har du försökt kontakta dem från ett annat nummer eller e-postmeddelande? På samma sätt, med vad du nämner, talar han mycket dåligt om MyCapital.

   hälsningar

   • Corina svar

    Hej! De har kontaktat mig igen men de säger att jag inte kan ta ut pengarna eftersom de är i automatiskt läge och det kan inte göras. För 1/2 timme sedan pratade jag med en ny rådgivare som satte mig in (jag har bytt ut några gånger), jag har tittat på kontot, med det lilla jag förstår, och jag visar att jag inte längre har något öppet. Det sista han sa till mig är att han kommer att kommunicera med motsvarande avdelning för att göra utträdet och att de kommer att ringa mig i morgon.
    Naturligtvis tror jag inte på det, vid ett annat tillfälle skickade de till och med ett uttagsformulär, jag skickade det ifyllt och ingenting alls. Det finns inget sätt att få tillbaka pengarna. Det återstår för mig att gå till polisen och lämna in ett klagomål.

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Vad inte för att du har pengarna i automatiskt läge? Det här låter riktigt dåligt Corina.

 41. Corina Mihaela Diaconu svar

  Hej! Jag har ett namn, men de byter alltid min rådgivare. Jag skriver till den sida där jag har kontot och de svarar aldrig på mig. Laura sa till mig att hon skulle betala tillbaka mig och jag väntar fortfarande på det. Han svarar inte på mejlen eller telefonen. [e-postskyddad] Det är posten, för de andra där jag har skickat papper är inte längre tillgängliga. [e-postskyddad] pome mail leverera. [e-postskyddad] Det ger mig också postleverans. +35796515747 + 442037807583. + 34961059331 0043720778859 +35796303235
  Jag har en samtalsinspelning men jag vet inte hur jag ska bifoga en fil.
  De har försökt övertyga mig om att fortsätta. Mitt mycapital-konto är detsamma på två månader, det finns ingen som tar hand om det eftersom min rådgivare förmodligen gjorde det.
  Jag vill bara få tillbaka investeringen. Även om det skulle vara deras sak om de gav mig allt jag har på kontot för att jag har haft denna stress sedan augusti. De gör ingenting annat än att ge mig lång tid, jag vill ha mina pengar och stänga kontot !!!!
  ÄR EN GOTCHA !!!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Corina, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Du bör kontakta den finansiella tillsynsmyndigheten i ditt land, det är egentligen väldigt lite allvarligt från MyCapitals sida vad du nämner, även om det är vanligt bland mäklare utan reglering, av skäl som detta rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med mäklare med god reglering .

   hälsningar

 42. Corina svar

  När jag gjorde en insättning på 250e sa de till mig att en månad varje månad skulle jag få förmånerna på mitt konto. De har bytt min rådgivare flera gånger och ingen av dem vill lösa uttaget av mitt kapital. Jag vill bara få tillbaka investeringen och det finns inget sätt. Suport-e-postmeddelandet är ogiltigt. E-postmeddelandena som de har gett mig för att skicka min dokumentation finns inte längre, i dem alla får jag POST LEVERERI. De svarar mig inte ett enda telefonnummer som fortfarande är giltigt, WhatsApp. Det är det enda sättet att kontakta dem och de löser inte det för mig. Är ett bedrägeri i varje regel! De sa till mig att jag kunde ta ut mitt kapital när som helst och det finns inget sätt. Jag har varit där i tre månader, de har bytt min rådgivare 3-3 gånger och de följer inte vad som sagts.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Corina, tack för att du delar din erfarenhet med MyCapital och för din information. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vad händer exakt när du ber om ditt uttag?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *