✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

MyCapital kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera MyCapital-mäklaren (även kallad mycapital.io och clientmycapital.cc), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas MyCapital verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om MyCapital ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det MyCapital ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Det bör noteras att MyCapital.io-webbplatsen inte har en spansk version, vi har också fått meddelanden från spansktalande kunder.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: White Rock Partners Ltd.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av MyCapital, vi märkte att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Cent-konto, minikonto, standardkonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Cent-konto- Minsta initiala insättning på $ 250.

Minikonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 10.000.

VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 100.000.

MyCapital-kontotyper
MyCapital-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som MyCapital erbjuder är: MT4-plattformen och status.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som MyCapital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

MyCapitals webbplats
MyCapitals webbplats

MyCapital ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: ekonomisk kalender, nyheter om finansiella händelser, förklaring av de finansiella produkter som MyCapital erbjuder verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om MyCapital |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.mycapital.io och clientmycapital.cc

Telefonnummer: omnämnt

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar MyCapital. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på MyCapital <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att MyCapital-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), de nämner inte vilket företag de tillhör, när de letar efter andra recensioner om MyCapital kunde vi inte hitta någon, vilket får oss att tro att det är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig. 

Uppmärksamhet: i juni 2020 CONSOB läggs till MyCapital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.

Uppmärksamhet: i juli 2020 CNMV tillagd MyCapital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.

Uppmärksamhet: i oktober 2020 läggs CONSOB till MyCapital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
försiktighet möjlig mäklare bluff

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”319″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

167 kommentarer om «MyCapital: Betyg och kommentarer»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Hilda, det är en BUFFÄR, en BLEDREG, ett RÅN, kort sagt, det är en mäklare som kommer att stjäla allt från dig.

   Hälsningar.

 1. PETER GONZALEZ svar

  Hej, jag investerade 300 euro för att en annons där arguiñano sa att han hade tjänat mycket pengar och att konventionella banker inte var intresserade av att veta det, så jag föll.
  Så fort jag gjorde betalningen med ett kort på 300 euro kom det till mitt huvud att jag hade tappat bort dem, så fort de ringde mig för att göra pappersarbete sa de till mig att det inte var några problem att prova och om jag inte var nöjd de skulle lämna tillbaka dem till mig, ett år har gått, och efter hundratals samtal och e-postmeddelanden ser jag fortfarande inte mina trehundra euro. 🙂 🙂 är EN BLEUFFÄR I VARJE REGEL. En viss MIA ringer dig, sedan en viss LUNA, konstigt nog har de alla samma röst och samma accent.
  SNÄLLA LÅS INTE LURAS.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej PEDRO, tack för att du kommenterar MyCapital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Gisse svar

  Jag försökte de återbetalningstjänster som föreslås här och det gick bra, var inte rädd att jag kunde få tillbaka 5000 euro. Tack så mycket för recensionen.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gisse, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar och lycka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *