✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i NAKA-SPEL. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om NAKA GAMES och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsnaka.games
???? företaget*nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress har inte
📈 Plattformnämner det inte
📌 Adressnämner det inte

⚠️ NAKA GAMES nämner inte vem det ägs av, företaget nämner inte var den ligger, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi vidare för att analysera kontotyperna som erbjuds av NAKA GAMES, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

NAKA GAMES webbplats

NAKA GAMES ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter de erbjuder, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? NAKA GAMES slutbetyg ????

Slutligen, och med några få ord, Vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED NAKA-SPEL.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om NAKA GAMES:

datum Uppdatering – nyheter
Mars 2023Vi får ett stort antal meddelanden från NAKA GAMES-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

[demokrati id=”4137″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av NAKA GAMES.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av NAKA-SPEL

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar NAKA GAMES

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera NAKA GAMES?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är NAKA GAMES en bluff – är det en bluff?

Ja. Vi tror att NAKA GAMES är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är NAKA GAMES pålitliga?

Nej. NAKA GAMES är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från NAKA GAMES?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till NAKA-SPEL?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är NAKA GAMES en bluff? Åsikter»

 1. Ali Viera svar

  Det här företaget insisterade på att jag skulle lägga pengar hos dem, och det slutade med att de rånade mig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ali, tack för att du kommenterar NAKA GAMES. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *