NATA Handelskommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren NATA handel (även kallad med namnet: nata-trade.com), är en mäklare av Forex, Criptomonedas y CFD. Rekommenderas NATA Trade verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om NATA Trade ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är NATA Trade ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ NATA Trade nämner att vara del av: NATA Trade Limited.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Marshallöarna och Saint Vincent och Grenadinerna.

 

❌ Om vi ​​analyserar mäklarreglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: NATA Trade är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av NATA Trade, noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton: Mikrokonto, Standardkonto, Silverkonto, Guldkonto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: minsta initiala insättning på $500, fast spridning från 2 pips, hävstångseffekt upp till 1: 400, femte decimal, minsta parti 0.01, 15% insättningsbonus.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $1.000, fast spridning från 2 pips, hävstångseffekt upp till 1: 400, femte decimal, minsta parti 0.01, 25% insättningsbonus.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $2.500, fast spridning från 1 pip / variabel från 0.5 punkter, hävstång upp till 1: 400, femte decimal, 0.1 minsta lot, 30% insättningsbonus.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $10.000, fast spridning från 0.7 punkter / variabel från 0.5 punkter, hävstång på begäran, femte decimal, 0.1 lot minimum, 40% insättningsbonus.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $25.000, fast spridning från 0.4 punkter / variabel från 0.3 punkter, hävstång på begäran, femte decimal, 0.1 lot minimum, 50% insättningsbonus.

NATA Handelskontotyper
NATA Handelskontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som NATA Trade erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som NATA Trade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.

NATA Trades webbplats
NATA Trades webbplats

NATA handel ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: livediagram, ekonomisk kalender, nyheter, signaler, lite information om produkterna du erbjuder, tutorials, egentligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om NATA handel 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: nata-trade.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar NATA Trade. Vi genomför denna granskning och bedömning, på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företagets tillförlitlighet. Vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, tillhandahåller nyckelinformation om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör känna till innan de bestämmer sig eller inte investerar med ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på NATA Trade ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget NATA handel är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och är belägen i länder som är mycket farliga för denna typ av handlingar, dessutom, när vi letar efter recensioner om NATA Trade hittar vi många som är negativ och varna för denna mäklare. ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 CONSOB tillagd NATA handel till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning i september 2021 ⚠️

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om NATA Trade? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «NATA Trade: Betyg och kommentarer»

 1. jose svar

  De är bluffande och bedrägliga jävlar, lita inte på att de är hemliga tjuvar som Broker
  De ringer dig på telefonen och så länge du går med dem och biter de lurar dig och lurar dig. Lägg på snabbt och rapportera dem. De låtsas vara Lucia och ANGELICA detta är det värsta.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jose, tack för din kommentar om NATA Trade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Carlos Quevedo svar

  God morgon, finns det en möjlighet att ta ut pengarna på andra sätt?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för din kommentar om NATA Trade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *