Bux mäklare

Feedback från NetoTrade

I denna avdelning Vi kommer att analysera mäklaren NetoTrade, en Forex -mäklare, som är en del av NetoTrade Global Investments Ltd. Mäklaren är baserad i Storbritannien eller Cypern, det är inte klart för oss eftersom den inte anger det på sin webbplats, vilket är negativt för en mäklare, inte specificera adressen till deras kontor. Mäklaren, åtminstone uppenbarligen, är inte reglerad, det var också omöjligt för oss att hitta den här typen av information.

Nu kommer vi att analysera de olika typerna av NetoTrade -konto, i detta fall erbjuder mäklaren 4 olika typer av konton: Mini -kontot, guldkontot, ECN -kontot och platinakontot.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi börjar då för att nämna några av funktionerna i minikontot: den minsta initiala insättningen är 500 €, spridningar från 3.3 pips, hävstångseffekt upp till 400: 1, chatt med kundsupport, 25% inlärningsbonus.
Detta följs av guldkontot: den minsta initiala insättningen måste vara minst $ 5.000, sprider sig från 2.2 pips, utnyttja upp till 400: 1, 20% inlärningsbonus, en personlig kontohanterare tillhandahålls, hjälp chatta EN LIVE, tillgång till alla inlärningsverktyg.
Den tredje kontotypen är ECN -kontot: den minsta initiala insättningen är $ 5.000, sprider sig från 0.3 pips, utnyttjar upp till 400: 1, 15% inlärningsbonus, livehjälpschatt, tekniska analysrapporter, alla tillgängliga plattformar.
Den fjärde och sista kontotypen är Platinum -kontot: minsta initiala insättning är 50.000 1.8 euro, spridningar från 400 pips, tillgänglig hävstång upp till 1: 15, XNUMX% inlärningsbonus, livehjälpschatt, analysrapporter tekniska, personliga mejl med den senaste timme av marknaden.

Det är möjligt att se fler specifikationer om de olika kontotyperna i följande bild:

Neto Trade -kontotyper
Neto Trade -kontotyper

 

Handelsplattformarna som mäklaren erbjuder är: MetaTrader 4 och NetoTrades egen plattform.

Nu ska vi analysera de olika resurser och hjälpmedel som mäklaren erbjuder sina kunder och handlare.

NetoTrades webbplats
NetoTrades webbplats

I fallet med NetoTrade -mäklaren, om vi letar efter hjälp eller resurser för handlare hittar vi: dagliga nyheter och analyser, även om de är föråldrade och på engelska, den populära ekonomiska kalendern, valutakalkylator, tydligen har de en tjänst med signaler från handel, även om vi inte har testat det, ett avsnitt där de förklarar handelstiderna och hur de fungerar, ett avsnitt där de förklarar vad räntor är, och de har också ett avsnitt om "Handelsskola" där de förklarar olika grundläggande begrepp om handelsvärlden. i denna mening tillhandahåller webben olika resurser till näringsidkaren.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om NetoTrade

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: www.netotrade.es/

Telefonnummer: + 44-203-514-3882 (Storbritannien) och + 41-225-181-315 (Schweiz)

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt NetoTrade -mäklaren är inte pålitlig.Varför? I allmänhet har vi hittat kommentarer med mestadels negativa erfarenheter på internet och det är en oreglerad mäklare.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

 

Vad tycker du om NetoTrade? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.