Feedback från NetoTrade

I denna avdelning Vi kommer att analysera mäklaren NetoTrade, en Forex -mäklare, som är en del av NetoTrade Global Investments Ltd. Mäklaren är baserad i Storbritannien eller Cypern, det är inte klart för oss eftersom den inte anger det på sin webbplats, vilket är negativt för en mäklare, inte specificera adressen till deras kontor. Mäklaren, åtminstone uppenbarligen, är inte reglerad, det var också omöjligt för oss att hitta den här typen av information.

Nu kommer vi att analysera de olika typerna av NetoTrade -konto, i detta fall erbjuder mäklaren 4 olika typer av konton: Mini -kontot, guldkontot, ECN -kontot och platinakontot.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi börjar då för att nämna några av funktionerna i minikontot: den minsta initiala insättningen är 500 €, spridningar från 3.3 pips, hävstångseffekt upp till 400: 1, chatt med kundsupport, 25% inlärningsbonus.
Detta följs av guldkontot: den minsta initiala insättningen måste vara minst $ 5.000, sprider sig från 2.2 pips, utnyttja upp till 400: 1, 20% inlärningsbonus, en personlig kontohanterare tillhandahålls, hjälp chatta EN LIVE, tillgång till alla inlärningsverktyg.
Den tredje kontotypen är ECN -kontot: den minsta initiala insättningen är $ 5.000, sprider sig från 0.3 pips, utnyttjar upp till 400: 1, 15% inlärningsbonus, livehjälpschatt, tekniska analysrapporter, alla tillgängliga plattformar.
Den fjärde och sista kontotypen är Platinum -kontot: minsta initiala insättning är 50.000 1.8 euro, spridningar från 400 pips, tillgänglig hävstång upp till 1: 15, XNUMX% inlärningsbonus, livehjälpschatt, analysrapporter tekniska, personliga mejl med den senaste timme av marknaden.

Det är möjligt att se fler specifikationer om de olika kontotyperna i följande bild:

Neto Trade -kontotyper
Neto Trade -kontotyper

Handelsplattformarna som mäklaren erbjuder är: MetaTrader 4 och NetoTrades egen plattform.

Nu ska vi analysera de olika resurser och hjälpmedel som mäklaren erbjuder sina kunder och handlare.

NetoTrades webbplats
NetoTrades webbplats

I fallet med NetoTrade -mäklaren, om vi letar efter hjälp eller resurser för handlare hittar vi: dagliga nyheter och analyser, även om de är föråldrade och på engelska, den populära ekonomiska kalendern, valutakalkylator, tydligen har de en tjänst med signaler från handel, även om vi inte har testat det, ett avsnitt där de förklarar handelstiderna och hur de fungerar, ett avsnitt där de förklarar vad räntor är, och de har också ett avsnitt om "Handelsskola" där de förklarar olika grundläggande begrepp om handelsvärlden. i denna mening tillhandahåller webben olika resurser till näringsidkaren.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om NetoTrade

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: www.netotrade.es/

Telefonnummer: + 44-203-514-3882 (Storbritannien) och + 41-225-181-315 (Schweiz)

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt NetoTrade -mäklaren är inte pålitlig.Varför? I allmänhet har vi hittat kommentarer med mestadels negativa erfarenheter på internet och det är en oreglerad mäklare.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

Vad tycker du om NetoTrade? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «NetoTrade»

 1. glans svar

  Detta företag betalar inte. Jag försäkrar dig, de lät mig inte dra mig tillbaka, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luci, tack för att du skriver om NetoTrade. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.