✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i NGINX. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om NGINX och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsnginx.com
???? företagetF5 Networks, Inc.
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 Plattformnginx
📌 Adress801 5th Ave, Seattle, Washington 98104, USA (falskt)

⚠️ NGINX är inte listat i något register och den publicerade adressen motsvarar inte något investeringsbolag. Klienter är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

NGINX erbjuder inte olika konton för handel.

Information på webben

nginx 2 webbplats

NGINX tillhandahåller live-diagram, ekonomisk kalender, utbildningssektion, förklaring om produkterna den erbjuder, live-diagram, FAQ-sektion, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • 1-800-915-9122

???? NGINX Final Rating ????

Slutligen, och med några få ord, Vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED NGINX.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

NGINX Nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
Mars 2022Vi får ett stort antal meddelanden från NGINX-kunder som säger sig inte kunna ta ut sitt kapital.
Mars 2023Enligt meddelanden från tidigare arbetare har mäklaren två personer: Héctor Victoria Valdez och hans syster Karla Karina Victoria Valdez. De använder för närvarande detta nummer +52 55 1760 4149 (WhatsApp).
Oktober 2023Klagomål mot NGINX BaFin

Användarrecensioner

[demokrati id=”3568″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med NGINX.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av NGINX

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar NGINX

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera NGINX?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är NGINX en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att NGINX är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är NGINX pålitlig?

Nej. NGINX är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från NGINX?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till NGINX?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är NGINX en bluff? Åsikter»

 1. agustin idiot svar

  Hur får jag tillbaka pengarna jag förlorat med dem?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Agustin Moron, tack för din kommentar om NGINX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *