NOVAFXTRADES Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren NOVAFXTRADES (även kallad novafxtrades.com), är en Forex, Cryptocurrency, Binary Options och CFD-mäklare. Rekommenderas NOVAFXTRADES verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi recenserar NOVAFXTRADES. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågat om företaget, och vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör känna till innan de lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

 

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att vara baserad i: de nämner att vara baserad i USA, men de är inte reglerade i det landet, vilket får oss att tro att de inte riktigt är baserade i USA. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vi tror att det är en OREGULERAD mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av NOVAFXTRADES, noterar vi att de erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Nybörjarkontot, Grundkontot, Nybörjarkontot, Deluxekontot, Executive-kontot och Guldkontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Konto Nybörjare- Minsta initiala insättning på 300 $, kundsupport dygnet runt, professionella diagram, prisvarningar, personlig coach, 24 $ bonus.

Grundläggande konto- Minsta initiala insättning på 500 $, kundsupport dygnet runt, professionella diagram, prisvarningar, personlig coach, 24 $ bonus.

Startkonto: minsta första insättning på $1.000 24, kundsupport 7 timmar 2.000 dagar i veckan, professionella diagram, prisaviseringar via meddelande och e-post, personlig coach, $XNUMX XNUMX bonus, livesession med expert.

Deluxe-konto: minsta första insättning på $2.000 24, kundsupport 7 timmar 4.000 dagar i veckan, professionella diagram, prisaviseringar via meddelande och e-post, personlig coach, $XNUMX XNUMX bonus, livesession med expert.

Verkställande konto: $ 5.000 24 minsta initiala insättning, 7/10.000 kundsupport, professionella diagram, prisaviseringar via meddelande och e-post, personlig coach, $ XNUMX XNUMX bonus, livesession med expert, högre handelsgränser, avancerade inställningar av programvara.

Guldkonto: $ 10.000 24 minsta initiala insättning, 7/20.000 kundsupport, professionella diagram, prisaviseringar via meddelande och e-post, personlig coach, $ XNUMX XNUMX bonus, livesession med expert, högre handelsgränser, avancerade inställningar av programvara.

 

NOVAFXTRADES kontotyper
NOVAFXTRADES kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som NOVAFXTRADES erbjuder är: NOVAFXTRADES plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som NOVAFXTRADES tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som ges på webbplatsen kan vara en poäng till mäklarens fördel.

NOVAFXTRADES webbplats
NOVAFXTRADES webbplats

NOVAFXTRADES tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: några avsnitt som förklarar hur NOVAFXTRADES fungerar ovan, egentligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

 

| Annan information om NOVAFXTRADES |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: novafxtrades.com

Telefonnummer: omnämnt

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på NOVAFXTRADES <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att NOVAFXTRADES-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat när man letar efter recensioner om NOVAFXTRADES Vi hittade många negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om NOVAFXTRADES? Vad har du varit med om?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *