Annonsera med oss

Olympia Markets kommentarer

I denna avdelning Vi kommer att analysera Olympia Markets -mĂ€klaren, Ă€r en Forex -mĂ€klare. Rekommenderas Olympia Markets verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gör en recension pÄ Olympia Markets ... Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare att tillhandahÄlla viktig information om företaget. information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte, att investera hos ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: nÀmner inte det

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att den Ă€r baserad pĂ„: nĂ€mner inte det 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom det inte nĂ€mner absolut nĂ„gonting om att vara ett reglerat företag, tyder allt pĂ„ att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Olympia Markets noterar vi att de erbjuder tre olika kontotyper: Self Trader -kontot, Robot Trader -kontot och Copy Trader -kontot. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje kontotyp.

SjÀlvhandelskonto: handla pÄ egen hand, snÀva marginaler.

Robot Trader-konto: handel med robotar, automatiserad handelsupplevelse, prediktiv algoritm.

Kopiera Trader-konto: kopiera strategier och verksamhet för andra handlare, för oerfarna handlare.

Utöver detta har alla konton gratis utbildning av experter, olika handelsinstrument, utmÀrkta handelsförhÄllanden.

Olympia Markets kontotyper
Olympia Markets kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Olympia Markets erbjuder Àr: vi tror att Olympia Markets egna, eftersom det inte specificerar.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Olympia Markets tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Olympia Markets webbplats
Olympia Markets webbplats

 

Olympia Markets tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om de produkter som Olympia Markets erbjuder, förklaring av nÄgra initiala koncept i handelsvÀrlden, handledning av initiala koncept i investeringsvÀrlden, ordlista, vanliga frÄgor och tvivel, nÄgra realtidsdiagram, ekonomisk kalender, utdelningskalender, volatilitetsdiagram, verkligen inte mycket mer Àn detta ...

 

Olympia Markets och falsk reklam

 

Annonser dÀr spanska tidningar och kÀnda personer nÀmns. Falska annonser.
Annonser dÀr spanska tidningar och kÀnda personer nÀmns. Falska annonser.

 

Annonsen ovan leder till denna sida, Crypto Boom, som sedan leder till Olympia Markets.
Annonsen ovan leder till denna sida, Crypto Boom, som sedan leder till Olympia Markets.

 

Enligt olika meddelanden frÄn Olympia Markets -kunder anvÀnder mÀklaren bedrÀgliga annonser som den som kan ses pÄ bilderna, vilket slutligen inbjöd dem att investera med Olympia Markets. falska annonser. Annonsens adress, enligt klienten i Spanien som skickade oss fÄngsterna och informationen Àr https://www.secure-trades.com/#/cryptoboom?aid=24&campaignkeyword=CryptoBoom&clickid=dhjvt61220n1lgkp18apq7es

 

Olympia Markets och thecryptosoft.co

 

Olympia Markets och thecryptosoft.co
CRYPTOSOFT -annons riktad till Olympia Markets, thecryptosoft.co

Enligt olika meddelanden frÄn Olympia Markets -klienter anvÀnder mÀklaren bedrÀgliga annonser som den som ses pÄ bilderna, vilket slutligen bjöd in dem att investera med Olympia Markets. falska annonser. Annonsens adress, enligt klienten i Spanien som skickade oss fÄngsterna och informationen Àr https://thecryptosoft.co/es/members.php?adv_id=218&xparam=thecryptosoft.co%

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Olympia Markets

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: olympiamarkets.com/?lang=es Uppdatera: webbsidan verkar nu vara olympiamarkets.co

Telefonnummer: + 442039546382

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> VÀrdering pÄ Olympia Markets <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tycker vi att företaget Olympia Markets Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det nÀmner inte var det Àr baserat, det Àr en oreglerad mÀklare, det nÀmner inte vilket företag det tillhör, CNMV (spansk finansregulator) har utfÀrdat en varning mot Olympia Markets, nÀr man letar efter andra betyg pÄ Olympia Markets mestadels negativa betyg.

 

Uppdatering september 2019: Utöver de negativa funktionerna som nÀmns verkar Olympia Markets ha Àndrat sin webbplats och anvÀnder helt falska annonser för att locka nya kunder.

 

Uppdatering frÄn oktober 2019: CNMV, spansk tillsynsmyndighet, har Äterigen varnat för Olympia Markets, vi föreslÄr extrem försiktighet.

 

Baserat pÄ kundfeedback verkar Olympia Markets vara ansluten till mycket vÀlrenommerade mÀklare som t.ex. Olympius Global, KontoFX, Uppprofx y ProuFX. Vi föreslÄr extrem försiktighet.

 

Uppdatering mars 2020: enligt kundÄterkoppling, de nya mÀklarna Confixfinancial y WDC Markets Àr ocksÄ relaterade till Olympia Markets.

 

Av dessa skĂ€l anser vi att Olympia Markets inte Ă€r en rekommenderad mĂ€klare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, Ă€r det inte bĂ€ttre att ha skydd av en bra regulator? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Olympia Markets? Vad har du haft för erfarenhet?


 

Annonsera med oss

101 kommentarer om «Olympia Markets: Betyg och kommentarer»

 1. Jose svar

  JAG VAR OCKSÅ SKAMMAD AV OLYMPIAMARKNADER OCH DE LÄNGDE MITT AV MIG I ILL. ALLA MINE RÄDNINGAR HAR STÅLIT FRÅN MIG. MED HJÄLPEN FÖR MIN SON HITTA VI DIG OCH BESLUTADE ATT KONTAKTA MYCHARGEBACK ÄN OM JAG HAR INGENTING AV TRO PÅ DEM. EFTER ETT ARBETSTID OM DE KAN ÅTERGÖRA MIG PENGARNA! JAG KUNDE INTE TRO DET. LÅT TESTET FOLKEN SKA SE ATT DE FÅR DET TILLBAKA.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. Antonio svar

  ANTONIO 04/10/2020 SVAR
  Hej, jag heter Antonio, jag har redan berĂ€ttat hĂ€r i detalj hur de lurade mig, fröken Eliza Rose och Felipe Hidalgo som inte kan presenteras, jag har förlorat 11.750 25000 euro "för tillfĂ€llet" eftersom de Ă€r fördömda i spanska och utlĂ€ndska domstolar. Det var allt bra ord och stora fördelar, mitt konto nĂ„dde över 3000 5000 euro, men allt började spricka nĂ€r jag började lĂ€sa kommentarer frĂ„n mĂ„nga investerare som behandlade dem som bedragare. SĂ„ jag testade för att se om det som folk sa pĂ„ dessa sidor var sant och bad om Ă„terbetalning pĂ„ 10,000 €. Omedelbart ringde fröken Eliza Rose till mig för att berĂ€tta att hon skulle lĂ€mna sin bostad ett tag och att en annan kollega skulle ta min investering. DĂ„ dyker den största bedragaren upp som jag nĂ„gonsin har trĂ€ffat i mitt liv, Mr. Sagt och gjort, nĂ€r jag berĂ€ttade att jag var intecknad pĂ„ grund av ett lĂ„n som jag frĂ„gade med min mamma om den sista investeringen pĂ„ XNUMX XNUMX euro och att jag inte lĂ€ngre kunde betala nĂ„got mer: DĂ„ ringde han pĂ„ ett mycket kaxigt sĂ€tt för att berĂ€tta mig det Oavsett konsekvenserna, sagt och gjort, om nĂ„gra dagar Ă„terstĂ€lldes mitt konto och det avbröts. Ge dem vilket namn du vill, för mig Ă€r de de största bedragarna som jag har stött pĂ„ i mitt liv, de har inga skrupler eller empati med nĂ„gon person och de bryr sig inte om att du kan förlora allt, du och dina. Ren slop, mĂ€nniskor som borde sitta i fĂ€ngelse betalar för den skada de har gjort mot mĂ„nga mĂ€nniskor som, precis som jag, litade pĂ„ dem. FALL INTE FÖR SKAMMAN! DU ÄR VARNAD! . Jag har alla inspelningar av de samtal de ringde till mig och hur de lurade mig, det Ă€r i domstolarna dĂ€r jag lĂ€mnade motsvarande stĂ€mningar, att de fastnar Ă€r bara en tidsfrĂ„ga, och jag kommer att vara dĂ€r för att vittna mot dem . Tack sĂ„ mycket.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Olympia Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr lÀnk:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 3. ferran ibarer svar

  De Àr skamlösa tjuvar, som efter att ha bestÀllt uttag av kapital, de rÀddar dig och tvÄ dagar efter att de har dragit tillbaka begÀran om ÄtervÀndande av kapital, sÀger de att allt har gÄtt förlorat utan att ge ytterligare förklaringar
  förtjÀnar ett offentligt klagomÄl frÄn tjuvar och bedragare

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ferran, tack för att du delar din erfarenhet med Olympia Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn?

   hÀlsningar

 4. Olympia marknader Àr tjuvar svar

  God morgon, efter otaliga samtal frÄn arbetande mÀnniskor i dig, och efter att ha bokat tid och inte ringt mig, vill jag stÀnga mitt konto och fÄ tillbaka mina pengar.
  Förra samtalet hade jag en tid med Mr. Cristian, och andra gÄngen lÄter han mig vÀnta pÄ att han ska ringa mig.
  SnÀlla du!!! Jag vill stÀnga mitt konto !!
  Med vÀnlig hÀlsning.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Olympia Markets They Are Thieves, tack för att du delar din erfarenhet med Olympia Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, mejl som du har kontaktats frĂ„n? OBS! VI HAR ENDAST SKRIVAT EN GENOMGÅNG OM OLYMPIAMARKNADERNA MEN VI ÄR INTE DEL AV DENNA MÄKLARE.

   hÀlsningar

 5. Telerin svar

  För alla bedragare, om de gjorde överföringar för att tÀcka insÀttningarna, bör de bara kontakta sin bank för att indikera att de har blivit lurade (max 2 mÄnader sedan den senaste överföringen gjordes). SÀtt press pÄ banken för att kontakta tjuvens bank, sÄ fortsÀtter den att blockera medel pÄ kontot och returnera dem. De kan till och med ange det riktiga namnet pÄ kontomottagaren sÄ att de kan rapportera en person och inte ett skalföretag.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Telerin, tack för att du delar din erfarenhet med Olympia Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Information av intresse om ett möjligt sÀtt att fÄ pengarna tillbaka.

   hÀlsningar

 6. Antonio svar

  God morgon, jag heter Antonio, jag besöker regelbundet den hÀr sidan med mina klagomÄl, idag kommer jag att vara ganska kort:
  Är det inte förvĂ„nande att ingen som Ă€r ansvarig för den hĂ€r sidan, eller direkt anspelad som mitt fall, fröken Eliza Rose och herr Felipe Hidalgo, kommer ut för att visa sina ansikten och förneka, med uppgifter, vĂ„ra pĂ„stĂ„enden? Det Ă€r uppenbart om jag var en av dem och de ljög om mig, jag skulle gĂ„ till domstolen, som jag har gjort, och jag skulle komma ut för att tvĂ€tta min bild. Tydligare VATTEN. God morgon.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej igen Antonio, tack för dina kommentarer.

   hÀlsningar

 7. Antonio svar

  Mitt namn Ă€r Antonio, jag har hĂ€r berĂ€ttat i mĂ„nga mejl om hur dessa oförutsĂ€gbara har lurat mig. Fröken Eliza Rose och Felipe Hidalgo, bĂ„da var anstiftare till bluffen med övertalningsmetoderna som de mĂ„ste ha studerat mycket vĂ€l. Jag har blivit lurad 12.249 24.000 euro, vilket har blivit mer Ă€n 3000 5000 euro. Med det beloppet genomfördes bluffen nĂ€r jag försökte göra ett uttag pĂ„ € 1000. Felipe Hidalgo ringde mig genast för att berĂ€tta att han inte bara kunde ta ut det beloppet, men om han inte skrev in ytterligare XNUMX XNUMX euro inom nĂ„gra dagar skulle han förlora absolut allt. Jag sa till honom att det var omöjligt att göra det, för att göra en av inkomsterna, de XNUMX euro som var den sista jag gjorde, bad jag om ett personligt lĂ„n tillsammans med min mamma som fungerade som garant. Fröken Eliza Rose lovade mig att hon varje mĂ„nad skulle betala mig det lĂ„nebelopp som jag var tvungen att betala varje mĂ„nad. Idag har jag inte kunnat betala det pĂ„ flera mĂ„nader och vi riskerar att förlora vĂ„ra hem pĂ„ grund av deras bedrĂ€geri. HĂ€r har du e -postmeddelandena till bĂ„de bedragare och telefonnummer varifrĂ„n de ringer till SCAM alla otroende som som jag trodde pĂ„ deras lojalitet.
  [e-postskyddad]@ olympiamarkets.info
  - [e-postskyddad]
  [e-postskyddad] [
  [e-postskyddad] [[e-postskyddad]]
  Telefonnummer: 44 7585793734- 919033017- 919033016- 919033019
  LÄt dig inte luras, om de ringer dig frÄn dessa nummer inte besvÀrar att svara, kan de bli lurade.
  Tack sÄ mycket.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej igen Antonio, tack sÄ mycket för all information du har gett oss. Vi beklagar att vi inte kan hjÀlpa dig pÄ nÄgot annat sÀtt.

   hÀlsningar

 8. Antonio svar

  Hej, jag heter Antonio, jag har redan i detalj berĂ€ttat om min dĂ„liga erfarenhet av dessa professionella bedragare, i mitt fall, fröken Eliza Rose och herr Felipe Hidalgo, sĂ€tter jag namnet fröken och herren med visshet om att varken de sjĂ€lva som mĂ€nniskor vet att de förtjĂ€nar att jag respekterar. De lurade bĂ„da pĂ„ mig och lurade mig 12249 24.000 euro. Mitt konto hade ett positivt saldo pĂ„ mer Ă€n € 3000 0,13 och dĂ„ jag ville ta ut € 0,13 “mirakulöst” stannade det pĂ„ € 911234020. De Ă€r oförutsĂ€gbara och jag ser att pĂ„ den webbplatsen finns det mĂ„nga lurade, praktiskt taget ingen skriver nĂ„got positivt om dem. Idag, efter mĂ„nga veckor med mitt saldo pĂ„ 12.000 euro, ringde Felipe Hidalgo mig frĂ„n telefonen 25 (frĂ„n Madrid gĂ„r det pĂ„ min mobil). För att uppenbart sĂ€ga till mig att eftersom mitt konto Ă€r negativt kommer de att avbryta det, jag har redan sett att det har stĂ€ngts. Han gav mig att förstĂ„, utan att faktiskt sĂ€ga till mig, att om jag inte skrev in pengar skulle jag göra det direkt. Jag kan inte Ă„terge de saker som jag har sagt hĂ€r, men du kan tĂ€nka dig att efter att de har lurat mig mer Ă€n 2020 XNUMX euro sĂ€ger de till mig att jag inte lĂ€ngre har ett konto hos dem. DE ÄR SCAMMERS MED HUVUDBREV! Och om nĂ„gon efter att ha lĂ€st detta har vĂ„gat investera, Ă€r det de som vet att de varnas, inte faller i illusoriska projekt, eller att de absolut inte kommer att vinna nĂ„gonting, allt de investerar kommer de oĂ„terkalleligt att förlora. Jag har dem i rĂ€tten, och i morgon den XNUMX februari XNUMX. Jag trĂ€ffar min advokat för att vĂ€cka en internationell stĂ€mning som Ă€r pĂ„ vĂ€g. Och det Ă€r officiellt att det finns en utredning som utförs gemensamt av polisen i flera lĂ€nder dĂ€r deras fiktiva kontor utrotas, det Ă€r en perfekt organiserad maffia som kommer att falla som de alla gör, förr eller senare. Med den hĂ€r kommentaren försöker jag bara förhindra att nĂ„gon annan luras av den hĂ€r mobben. VĂ€nliga HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Tack för dina kommentarer Antonio, vi Àr mycket uppmÀrksamma pÄ din situation och vi hoppas att du kan ÄterstÀlla ditt kapital.

   hÀlsningar

 9. Antonio svar

  God morgon, jag heter Antonio och jag har redan hĂ€r berĂ€ttat om min erfarenhet av detta företag, eftersom dess webbplats var Olympiamrkets.com till denna globala Olympius. För nĂ„gra minuter sedan kallade herr Felipe Hidalgo, en av de professionella bedragarna som kĂ€nner sĂ„ vĂ€l till de mĂ€nniskor som uttrycker sina Ă„sikter om den hĂ€r webbplatsen, mig mycket upprörd pĂ„ min mobil. Samtalet jag just fĂ„tt Ă€r frĂ„n Madrid och numret Ă€r 911234019, lĂ€gg pĂ„ omedelbart om de ringer dig frĂ„n det, de kommer att lura dig och du kommer att förlora allt om de Ă€ntligen övertygar dig att investera. Den hĂ€r personen ringer mig och sĂ€ger varför jag har skrivit det dĂ€r e -postmeddelandet om honom och hans partner Eliza Rose och ber mig att dra tillbaka det. Jag har sagt till honom att jag kommer att dra tillbaka "skiten" och bland annat har han kallat mig obildad för att ha investerat med dem, jag har berĂ€ttat för honom vad som verkade rĂ€tt för mig efter att ha talat till mig i dessa termer, uppenbarligen kommer jag inte att Ă„terge det hĂ€r men alla kan tĂ€nka sig det. Han har mer eller mindre gett mig att förstĂ„ att alla som investerar i företaget och förlorar sina pengar gör det med vetskap om att de kommer att förlora det och att de mĂ€nniskor som gör det Ă€r lite mer Ă€n en skit för att göra det. Och att nĂ€r nĂ„gon investerare begĂ€r ett uttag av inkomsten Ă€r det en slump att kontot systematiskt lĂ€mnas till noll, mitt gick frĂ„n att ha mer Ă€n 24.000 0,13 euro till att vara -25 euro, vilket Ă€r sĂ„ det Ă€r nu. Jag har redan lĂ€mnat in mitt motsvarande klagomĂ„l till domstolarna, den XNUMX februari mĂ„ste jag presentera mig för att bekrĂ€fta det och tillhandahĂ„lla mer data, till exempel detta samtal som jag just hade med detta oförutsĂ€gbara. Det ses att dessa kommentarer som vi gör pĂ„ webben irriterar dem mycket, ja lĂ„t honom och fröken Eliza Rose veta att jag inte kommer att sluta göra dem sĂ„ lĂ€nge de inte lĂ€mnar tillbaka den stulna saken till mig. SĂ„ tydlig, skarp och transparent. LĂ„t alla ni som lĂ€ser detta veta att polisen Ă€r vĂ€ldigt nĂ€ra att placera var dessa karaktĂ€rer mĂ„ste vara, som gör sĂ„ mycket skada pĂ„ Ă€rliga mĂ€nniskor att det enda de har gjort hela livet har varit att arbeta, för att rĂ€dda vad lite de har, i mitt fall till och med att förlora pengar som jag inte hade och be om ett lĂ„n som jag inte kan betala och som Eliza Rose -mĂ€klaren försĂ€krade mig om att hon skulle betala mig varje mĂ„nad. NĂ„gon lade deras namn och efternamn till dessa bedragare 
.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej igen Antonio, tack sÄ mycket för att du delar med dig av all denna data och din erfarenhet av Olympia Markets, det Àr verkligen synd vad de gör, samtalen och hur de behandlar sina kunder. Vi hoppas att du kan fÄ tillbaka dina pengar.

   hÀlsningar

 10. nelson svar

  Jag har blivit lurad av Olympia Markets. Och hittills och i mer Ă€n 6 mĂ„nader har jag inte hittat formeln för att returnera pengarna lurade. INGÅRDER !!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Nelson, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Olympia Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vad hÀnder exakt nÀr du försöker ta ut dina pengar?

   hÀlsningar

 11. Antonio svar

  Hej, jag heter Antonio, jag har redan förklarat hĂ€r hur de lurade mig 12249 10.000 euro med olika inkomster. De sista € 5000 24000 genom ett lĂ„n som jag bad om eftersom Eliza Rose -mĂ€klaren försĂ€krade mig om att hon varje mĂ„nad skulle betala mig lĂ„nekvittot, hon gjorde det bara en gĂ„ng. Den hĂ€r damen kom bokstavligen ur vĂ€gen nĂ€r jag lade in nĂ„gra kanske hon aldrig svarade. Han begrĂ€nsade sig till att ringa mig för att berĂ€tta att han skulle Ă„ka i en mĂ„nad, jag vet inte var och att efter den tiden skulle vi hĂ„lla kontakten, en grym och motbjudande lögn. Den hĂ€r kvinnan berĂ€ttade för mig att en annan mĂ€klare skulle kontakta mig, i det hĂ€r fallet ringde Felipe Hidalgo mig, en despot, cool och inbiten som begrĂ€nsade sig till att berĂ€tta för mig att om jag inte skulle tjĂ€na ytterligare 5000 10000 euro skulle jag förlora allt. DĂ„ hade mitt konto över 3000 XNUMX euro. Jag berĂ€ttade för honom hur fan jag skulle göra en insĂ€ttning pĂ„ ytterligare XNUMX XNUMX euro om jag inte kunde betala XNUMX XNUMX euro -lĂ„net, som jag fĂ„r ta tillbaka mitt och min mammas hus för. Jag berĂ€ttade detta oförutsĂ€gbara att han var en skurk och en lurare, liksom hans sambo Elisa Rose. Sedan lade jag mig i hĂ€nderna pĂ„ min advokat, frĂ„n hans kontor försökte vi göra ett uttag pĂ„ € XNUMX. Min advokat försĂ€krade mig om att om kontot minskade frĂ„n det ögonblicket var det mycket tydligt att det var en bluff. Faktum Ă€r att kontot gick ner och pĂ„ nĂ„gra dagar sattes det till noll.
  En dag ringde företaget mig för att berÀtta att de skulle försöka lösa mitt problem eftersom de var beredda pÄ fall som mitt, att de om nÄgra dagar skulle ringa mig och erbjuda en lösning. Strax efter ringde den oövertrÀffade Felipe Hidalgo mig igen, (om han nÄgonsin ringer dig kan du skicka honom till helvetet direkt för att han Àr en professionell bedragare), han sa till mig att han ville ge mig nyheter, nyheten var att idioten var berÀttade igen för mig att jag hade förlorat alla mina pengar, nÀr han sÄg till att sÄ var fallet för lÀnge sedan. Jag trodde att han skulle föreslÄ nÄgot för mig i relation till vad mannen som ringde mig dÄ sa till mig att berÀtta att de skulle hjÀlpa mig att lösa mitt problem. SÀtt dig sjÀlv pÄ min plats och tÀnk vad du skulle göra om det hade hÀnt nÄgon av er som lÀste detta. Jag har lÀmnat in ett klagomÄl mot dem i domstol och jag hoppas att de snart kommer att vara dÀr de förtjÀnar. I den har jag kanske spelat in konversationer, mejl, telefonnummer, kopior av all inkomst och det uttag jag ville göra, och jag kommer att gÄ sÄ lÄngt jag kan. Lyssna inte pÄ nÄgot av deras förslag, tÀnk inte ens pÄ att investera en enda euro, de Àr gangsters utan vapen, som inte har nÄgra skrupler i att rÄna nÄgon som hamnar i vÀgen. Ren skit!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, det Àr verkligen synd att du har upplevt Olympia Markets, men vi uppskattar att du tar dig tid att dela din upplevelse med oss.

   hÀlsningar

 12. Antonio svar

  IkvÀll firas julafton hÀr i Spanien, i morgon Àr det juldag och jag har gjort min önskan, en önskan som inte har nÄgot personligt motiv. Men jag skulle vilja att vi i Är lÀmnar det sista dÀr Olympiamarkets, com, Olympiamarkets.co och Olympiagolbal, som Àr ett enda företag, demonteras av de behöriga myndigheterna eftersom de har gjort mycket skada genom att lura oskyldiga mÀnniskor under falska löften, och att var och en av medlemmarna i samma betalar med lagens tyngd eftersom det Àr det enda de förtjÀnar. I mitt fall, mÀklarna ELiza Rose och Felipe Hidalgo, i kvÀll kommer de sÀkert att göra en fantastisk middag, de kommer att skÄla med sina slÀktingar och de kommer att ge stora gÄvor till sina nÀra och kÀra, alla med pengarna lurade och stulna frÄn mÄnga mÀnniskor som idag kommer att ha mycket dÄlig tid för den skada de har gjort. Jag kommer inte att kunna efterlikna dem eftersom de har sett till att det enda jag hade, mitt hus, inte lÀngre Àr mitt, och att min mamma som Àr över 84 Är Àr pÄ vÀg att förlora sitt, allt för att tro pÄ en skrupelfri MÀklare liksom Eliza Rose, som lurade mig med sina falska löften. Jag vill inte förlÀnga mer men jag hoppas att jag 2020 kommer att se var de verkligen mÄste vara, det kommer inte att Äterbetala mina pengar men det fÄr mig att vila bÀttre. Till alla som drabbats av denna korrupta tomt önskar jag er mÄnga grattis och att under det kommande Äret uppfylls alla era önskemÄl, en kram.

  • Sofia svar

   Hej Antonio, en slÀkting investerar ocksÄ i den hÀr sidan men tjejen han pratar med Àter huvudet och han ignorerar mig. Om du kan kontakta mig för att berÀtta om din upplevelse och pÄ sÄ sÀtt kunna öppna min familjs ögon, skulle jag uppskatta det. Min email Àr [e-postskyddad]. En hÀlsning.

   • Antonio svar

    Hej Sofia, jag har redan skickat ett mejl till adressen du skrev i min kommentar, jag hoppas att jag har kunnat hjÀlpa dig och din bror.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Sofia, tack för att du delar din erfarenhet med Olympia Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

    hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Olympia Markets och Olympia Global. Vi beklagar mycket din situation Antonio.

   hÀlsningar

 13. Martin svar

  De Ă€r bedragare, tikarsöner och jag har mer Ă€n 50 vinstockar, falska försĂ€kringsinspelningar, etc., en av de största bedragarna Pablo Egana och hans kumpaner kommer att lĂ€mna dig utan ett €, skriv inte in nĂ„gonting för det Ă€r sĂ„ den hĂ€r webbplatsen som nu fungerar hĂ€r kommer att lĂ€mna dig olympiusglobal .com Jag ska ladda upp alla röstvideor etc mobilinspelningar wassap -videor osv sĂ„ att du kan se hur dessa mĂ€nniskor fungerar och varken försĂ€kring eller nĂ„got allt Ă€r ett bedrĂ€geri och nĂ€r det inte finns pengar kommer de att ta ut den du har i din anvĂ€ndarsektion ingen kommer att svara dig via post och i chatten finns en bedrĂ€geri i domstol ju mer vi Ă€r desto mer press

  vi har redan den första videon som heter
  Kryptovalutasvindlare Olympiusglobal .com bluffmÀklare bedrÀgeri kunder

  Vi kommer att fortsÀtta att överföra testerna sÄ smÄningom all information jag har sÄ att du kan lyssna pÄ vad dessa jÀvlar sÀger och vad de lovar och sedan falska skÀrmar och stöld av dina pengar

  Jag berÀttar att Mr. Álvaro Belmonte Àr en av de kontakter som alltid verkar stjÀla dina pengar, han Àr den största bedragaren och
  lögnare för att stjĂ€la alla dina pengar och sĂ€ker pĂ„ den hĂ€r webbplatsen att allt Ă€r falskt en frĂ„ga om att stjĂ€la och lĂ€mna ditt konto € 0,00 pĂ„ en vecka har du det du har pĂ„ ditt konto

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Martin, tack för att du delar din erfarenhet med Olympia Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vi rekommenderar ocksÄ att du lÀmnar din erfarenhet i Olympius Global -sektionen.

   hÀlsningar

 14. Antonio svar

  God morgon; Jag heter Antonio, och jag har redan i flera meddelanden hĂ€r berĂ€ttat om min erfarenhet av Olympiamarkets, idag Olympiaglobal. Min inkomst var € 249, € 1000, ytterligare € 1000 och en sista € 10000 12249, den senare genom ett banklĂ„n som de lovade att betala mig varje mĂ„nad, min mĂ€klare var Miss Eliza Rose, hon lurade mig elakt eftersom bara den första gick in mĂ„nad för lĂ„nebetalning Totalt investerat pĂ„ 10000 12249 euro. NĂ€r jag gjorde den sista investeringen pĂ„ 24.000 3000 euro försvann fröken Eliza Rose efter att ha ringt mig dĂ€r hon berĂ€ttade att min mĂ€klare redan skulle vara nĂ„gon annan. Hon ringde mig för att presentera sig som Felipe Hidalgo. Min investering pĂ„ 3000 5000 euro nĂ„dde mer Ă€n 5000 10000 euro. Som jag sĂ„g pĂ„ sidorna att de tyckte om Olympiamarkets att de var vĂ€ldigt negativa, försökte jag ta ut pengar för att se vad som hĂ€nde. Jag trĂ€ffade min advokat pĂ„ hans kontor och dĂ€rifrĂ„n gick vi in ​​pĂ„ mitt konto för att göra ett uttag pĂ„ € XNUMX, min advokat sa till mig att om investeringen började gĂ„ ner var det fullt möjligt att det var en bluff. TyvĂ€rr var hans prognos uppfylld och dagen efter att ha försökt begĂ€ra uttag av € XNUMX, ringer Felipe Hidalgo mig (vĂ€ldigt arg), och allt han sĂ€ger till mig Ă€r att om jag inte gör en investering pĂ„ € XNUMX kommer jag att förlora allt de investerade pengarna. Jag sĂ€ger till henne att hur ska jag investera XNUMX € mer pĂ„ mitt konto om jag har bett om ett lĂ„n pĂ„ XNUMX XNUMX € tillsammans med min mamma som vi inte kan betala för att fröken Eliza Rose lurade mig och att det kommer att kosta mig att förlora mitt hus och min mammas ocksĂ„. Den hĂ€r mannen, fröken Eliza Rose och alla som jobbar pĂ„ Olympiaglobal ger en skit om min situation och sĂ€ger Ă„t mig att ta konsekvenserna. Detta gör det klart för mig att de Ă€r skrupelfria mĂ€nniskor, att de inte kĂ€nner empati för nĂ„gon och att det enda de letar efter Ă€r dina pengar, pĂ„ ett visst sĂ€tt Ă€r de stackars elĂ€nde, oavsett hur mycket pengar de tjĂ€nar, ha eller stjĂ€la, sanningen kommer snart att bli kĂ€nd.
  I morse ringer nĂ„gon frĂ„n företaget mig vĂ€ldigt tidigt och berĂ€ttar att han gör det pĂ„ uppdrag av Felipe Hidalgo och berĂ€ttar att mitt konto har hanterats bra, att det inte Ă€r nĂ„got konstigt med det och att förlusten av pengar frĂ„n det Ă€r " saker i mĂ€rkningen ”. Sedan sĂ€ger jag till honom att jag redan har vidtagit de Ă„tgĂ€rder som jag var tvungen att vidta, och jag lĂ€gger pĂ„ telefonen. Efter detta tidiga samtal öppnar jag mitt Olympiaglobal -konto och ser att mitt konto Ă€r bokstavligen tomt, det har ett kapital pĂ„ - 0,13 euro, jag har blivit lurad 12249 24.000 euro och av de mer Ă€n 3000 21 euro som jag hade pĂ„ det innan jag gjorde uttag av 2019 € den XNUMX november XNUMX, (för inte en mĂ„nad sedan) har allt gĂ„tt förlorat. Du kan ge den hĂ€r situationen vilket namn du vill, investera alla pengar du har och förbered dig pĂ„ att förlora absolut allt, jag önskar bara dessa onda mĂ€nniskor att samma skada som de gör pĂ„ sĂ„ mĂ„nga mĂ€nniskor faller pĂ„ dem pĂ„ samma sĂ€tt och i samma proportion, till dem och deras familjer eftersom det Ă€r det enda de förtjĂ€nar, den största avsky för alla som kĂ€nner dem, Och om de Ă€r mĂ€nniskor som Ă€lskar religion, mycket troende och utövar den, Ă€n deras GUD tar hand om dem som de förtjĂ€nar. Helt enkelt det.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Tack för att du delar med dig av din erfarenhet Antonio, det Àr en riktig skam Àven om vi inte Àr förvÄnade över att denna typ av företag (mÀklare utan reglering) agerar pÄ detta sÀtt. Av denna anledning betonar vi alltid vikten av seriös reglering, det Àr det som i det hÀr fallet hindrar dem frÄn att agera sÄ hÀr med sina kunder.

 15. madx svar

  webbplatsen Àr operativ och fortsÀtter att bluffa mÀnniskor Àr hÀr olympiusglobal .com / herrar dessa tjuvar fortsÀtter att stjÀla frÄn mÀnniskor du mÄste göra nÄgot för att fastna och rapportera spela in allt de kan

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Madx, vi rekommenderar att du lÀmnar din kommentar i Olympius Global -sektionen. Vi har ocksÄ svarat pÄ din andra kommentar.

   hÀlsningar

 16. martin jose garcia diaz svar

  Hej alla och jag ska berĂ€tta vad denna rabbla stal frĂ„n mig, tricket Ă€r att du försöker med 240 € om du har lĂ€st alla dessa rookie -kommentarer innan du föll i fĂ€llan och lade 240 € dĂ€rifrĂ„n och de börjar ringa erbjuda dig att manipulera dina pengar och att det skulle vara bĂ€ttre om ditt konto har 5000e för att de ska sĂ€tta dig i en grupp dĂ€r du alltid kommer att vinna och att de erbjuder dig en försĂ€kring om att du aldrig förlorar dina pengar vĂ€l detta sĂ€ger jag eftersom jag har allt datainspelningarna av dem via telefon vĂ€l Tills allt vĂ€l faller i fĂ€llan och du lĂ€gger 3000+ 240 som du redan hade i deras hĂ€nder, kommer de in i din dator och de styr redan din dator i det ögonblicket, du stjĂ€l redan dina pengar, sikta pĂ„ att arbeta med dina pengar för att tjĂ€na pengar med dem och sedan fĂ„ ditt konto att förlora sĂ„ snart du vill fĂ„ en balans till slut att de vann med mina pengar mer Ă€n € 6000 och sedan börjar nedrĂ€kningen manipulera hela systemet och frĂ„ga dig för mer pengar att ha om du föll i fĂ€llan igen och gĂ„r in mer och i jĂ€mnHan berĂ€ttar att han lĂ€gger den ena halvan av fickan sĂ„ att du kan falla igen sĂ„ att de i slutĂ€ndan behĂ„ller din € 6000 redan vunnit och voila jag har spelat in videor varsap röst av dem ect. och jag funderar pĂ„ att göra en video eller flera pĂ„ min YouTube -kanal sĂ„ att folk vet vem de Ă€r och att rĂ€ttsvĂ€sendet utreder detta bedrĂ€geri eller stölder som vi fĂ„r frĂ„n den hĂ€r mobben

  Pengar som inte ens var mina utan frÄn visumet och jag blev lurade av dessa mÀnniskor, jag tÀnker inte vila frÄn att publicera allt du ser om denna mobb och lÀmna in nÄgot klagomÄl som saknas, jag vet att jag aldrig kommer att fÄ tillbaka mina pengar eftersom de svarar inte via post eller wassap men om de lÀser det ect. din webbplats just nu efter att ha bytt servrar flera gÄnger de arbetar nu pÄ denna webbplats olympiusglobal .com / dessa mÀnniskor har ingen kÀnsla eller förlÄtelse, de stjÀl bara sÄ att de inte har ett hjÀrta, lÄt dig inte luras som jag och jag gör dem till en video med alla mina tester, kanske tror de att jag inte gör det av skam för att jag har blivit lurad men jag kommer att bli det, jag behöver inte gömma mig och vara ett offer men om vi inte sÀger det de kommer att fortsÀtta att göra det

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Martin, tack för att du delar din erfarenhet med Olympia Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag. Vad du ocksÄ bör göra Àr att kontakta finansinstitutet i ditt land, varifrÄn skriver du till oss?

   Vi rekommenderar ocksÄ att du lÀmnar din kommentar i avsnittet om Olympius Global.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 17. Antonio svar

  Mitt namn Ă€r Antonio, och jag sammanfattar det jag redan har förklarat hĂ€r i detalj, hĂ€r i olika meddelanden att jag gjorde en investering pĂ„ € 249, tvĂ„ mer Ă€n € 1000 vardera och en pĂ„ € 10.000 för ett lĂ„n som min mĂ€klare saknar Eliza Rose Han försĂ€krade mig om att de skulle betala mig varje mĂ„nad, vilket bara uppfylldes en gĂ„ng. Totalt investerade jag 12249 24.000 euro. I mitten av förra mĂ„naden översteg min investering XNUMX XNUMX euro, jag har skĂ€rmdumpar som jag gjorde varje dag sedan jag gjorde de fyra investeringarna. En dag ringde min mĂ€klare fröken Eliza Rose mig för att berĂ€tta att hon skulle Ă„ka ivĂ€g i mer Ă€n en mĂ„nad och att en annan kollega till henne skulle kontakta mig, den hĂ€r mannen ringde mig nĂ€sta dag och presenterade sig som Felipe Hidalgo. I den första kontakten han hade med mig meddelade han att han inte hade investerat pĂ„ lĂ€nge och att jag skulle göra en insĂ€ttning sĂ„ snart som möjligt, jag började tvivla mycket pĂ„ Olympiamarkets.
  Den 27 november gjorde jag ett uttag pĂ„ € 11 sĂ„ att det kommer att tillgodorĂ€knas mitt konto, sade att uttag gjordes av min advokat frĂ„n hans kontor och han försĂ€krade mig om att om kontot började minska efter att ha begĂ€rt det beloppet var tydlig med att du förmodligen kan luras. TyvĂ€rr blev det uppfyllt.
  Det hade inte gĂ„tt mer Ă€n tvĂ„ dagar sedan min advokat tog ut 3000 €, kontot sjönk till mer Ă€n hĂ€lften utan att nĂ„gon kontaktade mig eller förklarade vad som hade hĂ€nt. Herr Felipe Hidalgo ringde mig nĂ„gra dagar senare för att berĂ€tta direkt och utan betĂ€nkligheter att om jag inte hade en inkomst pĂ„ 5000 euro skulle jag omedelbart förlora allt. Jag förklarade att jag inte kunde betala det lĂ„n pĂ„ 10000 5000 euro som jag hade begĂ€rt med min mamma utan att behöva göra det och som vi bĂ„da Ă€r beslagtagna för. Den hĂ€r mannen tror jag förresten saknar skrupler och kĂ€nner ingen empati för mĂ€nniskor som har det dĂ„ligt för att de blivit lurade, han sa Ă„t mig att hitta en slĂ€kting, en vĂ€n, vem det Ă€n vill lĂ€mna mig de 255 € att investera, inte bryr mig om att jag inte kunde betala lĂ„net som jag och min mamma frĂ„gade utan ström. Jag beskriver detta sĂ„ att du förstĂ„r omfattningen av omĂ€nsklighet som omger dessa karaktĂ€rer att allt de vill ha Ă€r pengar, pengar och pengar. Jag skulle vilja att den hĂ€r mannen eller fröken Eliza Rose skulle förneka mig vad jag avslöjar sĂ„ att jag, med den dokumentation jag har, kan förstöra deras argument, jag vet att de aldrig kommer att göra det. Idag nĂ„r min investering inte ens 24 euro, allt annat upp till XNUMX tusen nĂ„got som jag hade försvunnit. SĂ€tt de kvalificerande adjektiv du vill ha, jag har dem alla. Mitt rĂ„d Ă€r att jag inte behöver ge dig nĂ„gra, studera det hĂ€r fallet, lĂ€s och agera dĂ€refter nĂ€r du investerar i detta företag. Jag skulle vilja att de skulle ge mig tillbaka min senaste lurade euro och om de gör det kommer jag att skriva det hĂ€r med versaler, jag Ă€r rĂ€dd att det Ă€r vĂ€ldigt svĂ„rt. Tack för att du lĂ€ste mig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Olympia Markets, din historia Àr verkligen sorglig, Àven om oreglerade mÀklare tyvÀrr gör detta vÀldigt ofta och det Àr mycket svÄrt att agera mot dem senare.

   hÀlsningar

 18. Antonio svar

  Hej, jag heter Antonio: Jag har redan kommenterat hĂ€r min erfarenhet av Olympimarkets och investeringen jag gjorde pĂ„ 12249 24.000 euro, en investering som översteg 10 000 euro. Jag berĂ€ttade hur den sista inkomsten pĂ„ 5000 24.000 euro jag gjorde det genom ett personligt lĂ„n som de försĂ€krade mig om att jag skulle betala varje mĂ„nad med fördelarna med kontot. MĂ€klaren som försĂ€krade mig om att det skulle vara sĂ„ var fröken Eliza Rose, hon nĂ„dde bara den första tidsfristen och gick sedan bokstavligen "ur vĂ€gen" och sa adjö med ett telefonsamtal som berĂ€ttade för mig att frĂ„n den dagen hon ringde mig skulle det vara en annan MĂ€klare den som skulle ta min investering. Den hĂ€r nya mĂ€klaren Felipe Hidalgo ringde mig för att bara berĂ€tta för mig att om jag inte anger € 3000, skulle jag omedelbart förlora allt investerat, vilket, som jag nĂ€mnde tidigare, uppgick till mer Ă€n € 24.000. Jag bestĂ€mde mig för att kontakta min advokat och frĂ„n hans kontor tog vi ut 12.000 €. Han försĂ€krade mig om att om det var en bluff skulle detta uttag omedelbart medföra en minskning av investeringen. TyvĂ€rr blev hans prognos uppfylld och investeringen pĂ„ 900 23100 euro över natten sjönk till 3000 44 euro, hĂ€lften, sedan ned och ner till idag, vilket Ă€r 7585793734 euro. Mer Ă€n 919033019 919033016 euro har gĂ„tt förlorat sedan jag försökte ta ut XNUMX XNUMX euro. För nĂ„gra dagar sedan fick jag ett e -postmeddelande frĂ„n Felipe Hidalgo dĂ€r han berĂ€ttade att han skulle gĂ„, (utanför jag vet inte var eftersom jag inte vet var han bor) och det Ă€r dĂ€rför han inte skulle kontakta mig. Allt detta som jag berĂ€ttar Ă€r den rena verkligheten för Olympiamarkets och dess BeĂłkers, ett gĂ€ng kriminella och bedragare som bara letar efter pengar, enkla pengar för att utarma dem som investerar det och berikar sig sjĂ€lva, de har inga skrupler, och jag skulle inte vilja ha nĂ„got mer Ă€n De kommer att betala för den skada de gör sĂ„ mĂ„nga mĂ€nniskor. Detta Ă€r min erfarenhet, jag skulle vilja att de som har en helt annan Ă„sikt Ă€n min presenterar den hĂ€r med den tydlighet som jag gör. Det hĂ€r Ă€r telefonnumren dĂ€r de har kontaktat mig XNUMX-XNUMX Eliza Rose och XNUMX-XNUMX Felipe Hidalgo. Tack sĂ„ mycket.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Olympia Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 19. Antonio svar

  Hej, jag heter Antonio och jag har redan beskrivit min erfarenhet av Olympiamarkets ibland. Den 21: e 11: e 2019 hade jag ett saldo pĂ„ mer Ă€n € 24.000 3000 pĂ„ mitt konto och jag tog ut 24161,63 €, jag har skĂ€rmdumpar av min dator som visar att sĂ„ var fallet. Kontot nĂ„dde mer Ă€n 27 11 euro den 2019/5000, 3000. Felipe Hidalgo ringer mig för att berĂ€tta att pengarna kommer att gĂ„ förlorade. Jag frĂ„gar honom hur Ă€r det om jag ser att investeringen ökar varje dag. Sedan berĂ€ttar han för mig att marknaden Ă€r vĂ€ldigt dĂ„lig och att om jag inte tjĂ€nar 28 11 euro mer kommer jag att förlora allt. Jag sĂ€ger till honom att hur ska jag göra en inkomst pĂ„ det beloppet om det sista jag gjorde var efter att ha begĂ€rt ett lĂ„n tillsammans med min mamma att de lovade att betala mig varje mĂ„nad, sĂ€rskilt det var ett löfte frĂ„n fröken Eliza Rose som var min mĂ€klare nĂ€r jag gjorde den sista inkomsten. Han upprepar att detta kommer att vara fallet och att om jag inte gör in pengar kommer jag att förlora allt, jag frĂ„gar honom om 2019 € -uttaget och han sĂ€ger till mig att glömma att jag inte kommer att fĂ„ det. NĂ€sta dag, 24161,33, sjunker mitt konto frĂ„n 11194,02 2926,23 euro som jag var tvungen att till XNUMX XNUMX euro, mer Ă€n hĂ€lften utan att nĂ„gon kontaktade mig för att berĂ€tta vad som hĂ€nde pĂ„ en dag. Successivt har kontot förlorat pengar upp till XNUMX XNUMX euro som det har idag.
  Allt intresse för dessa karaktÀrer Àr att du investerar, investerar, investerar, men det ögonblick du vill dra tillbaka bluffen fullbordas. FrÄn och med idag Àr jag skyldig 10000 XNUMX euro till banken tillsammans med min mamma, jag kan inte möta varje mÄnads betalningar eftersom jag blev lurad av fröken Eliza Rose som plötsligt försvann för att trÀffa Felipe Hidalgo i helvetet, han Àr mindre bra Àn fröken Rose men bara som lögnare. Jag vet att den hÀr mannen tog mina meddelanden eftersom en av dagarna han ringde mig sa han till mig och insinuerade mig att radera dem. Jag har redan berÀttat för dig att nÀr jag fÄr tillbaka mina pengar och min mammas, kommer jag att skriva det hÀr med stora bokstÀver om det behövs, men sÄ lÀnge det inte Àr sÄ kommer jag att publicera det dÀr det behövs. Och om jag ljuger för honom att han tar mig till domstolen, ser jag fram emot att se honom ansikte mot ansikte för att berÀtta vad jag tycker, som mÀklare och som person, för honom och fröken Rose. För nÀrvarande har jag bara skrivit min Äsikt i detta forum men om jag ser att de inte vidtar ÄtgÀrder i frÄgan kommer jag att göra det i alla forum som Àr nödvÀndiga. Stort tack vÀnner.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Olympia Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag. Det Àr verkligen sorgligt och det talar mycket dÄligt om Olympia Markets allt du nÀmner, men som du kan se frÄn resten av kommentarerna Àr du inte den enda personen med den hÀr typen av problem.

   hÀlsningar

 20. Antonio svar

  Hej, jag heter Antonio. Jag har redan skrivit hĂ€r mina erfarenheter av Olympiamarkets och jag vill inte sluta göra det oavsett hur mycket de har hotat mig. För bara nĂ„gra dagar sedan, specifikt den 27 november 2019, uppgick mitt Olympiamarkets -konto till 24631,33 3000 euro samma dag som jag kommenterade vad som hĂ€nde mig nĂ€r jag begĂ€rde ett uttag pĂ„ 28 11942,02 euro. FrĂ„n vad det visade sig störde det dessa ”professionella” mĂ€klare mycket och nĂ€sta dag, den 13000: e, sjönk min investering till 6049,12 1702,86 euro. utan att nĂ„gon frĂ„n det företaget tĂ€nkte ge mig nĂ„gon förklaring. Du kommer att berĂ€tta för mig hur du kan förlora 12249 XNUMX euro frĂ„n en dag till en annan. Jag laddade upp min kommentar hĂ€r och nĂ€sta sak de gjorde Ă€r att sĂ€nka beloppet till XNUMX XNUMX euro. Som du kan verifiera maffian beteende och utanför all yrkesetik. Idag Ă€r beloppet jag har i min investering XNUMX €. Är mĂ„let klart att lĂ€mna mitt konto till noll och stĂ€nga det? Med detta kommer de XNUMX XNUMX euro som investerats med mycket uppoffring att ha försvunnit.
  Jag har skÀrmdumpar av alla transaktioner, bankinkomster, kontoförflyttningar sedan dagen jag öppnade den, de tvÄl som jag har utbytt med min mÀklare och telefonsamtalen med dem. Det Àr dÀrför jag rÄder dig att inte lÄta dig luras, allt Àr bra tills du ber om kontantuttag frÄn ditt konto, dÄ blir allt mörkt, kommunikation gÄr förlorad och ditt konto, som i mitt fall, försvinner utan att du kan göra absolut ingenting .
  - Varför kommer de i kontakt igen?
  - Mycket enkelt, de tvingar dig genom att berĂ€tta för dig att om du inte gör en annan viktig inkomst, i mitt fall 5000 € mer, kommer du att förlora all investering .. LĂ€gg alla kvalificerade adjektiv du vill missa Eliza Rose och Herr Felipe Hidalgo och deras webbplats Oympiusglobal nu, tidigare Olymimarkets.co, och Olympiamarkets.com ... alla tre sidorna pĂ„ mindre Ă€n tre mĂ„nader. Ett uppenbart sĂ€tt att försöka tappa data och spĂ„r av deras störningar.
  Tro inte att jag Àr nÄgon frÄn tÀvlingen som vill misskreditera dessa mÀnniskor och denna webbplats, jag Àr en spansk medborgare som har blivit lurad av dessa professionella bedragare. Jag kan bevisa med allt jag har att det jag sÀger Àr sant, och jag utmanar dessa mÀklare att visa mig att jag ljuger. VÀnliga HÀlsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Olympia Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag. Det Àr synd vad du nÀmner och talar mycket dÄligt om Olympia Markets, men vi mÄste berÀtta att det Àr en vanlig praxis bland oreglerade mÀklare. Du bör kontakta ditt lands regulator, CNMV, Àven om de redan har satt Olympia Markets pÄ sin svarta lista över oreglerade mÀklare.

   Har du andra nummer, kontaktnamn, mejl? Handla om Olympiusglobal, menar du det hÀr företaget?

   hÀlsningar

 21. Antonio svar

  Jag heter Antonio, jag har skrivit ett inlĂ€gg i morse som beskriver min erfarenhet av Olympiamarkets sedan maj i Ă„r, i det företaget investerade jag 12245 5 euro i olika inkomster. Mina mĂ€klare var Eliza Rose och Felipe Hidalgo. I ett tidigare inlĂ€gg förklarade jag hur jag gjorde investeringarna och hur de agerar i detta företag med mig. Min investering hade fördubblats pĂ„ knappt 6 eller 3000 mĂ„nader, men nĂ€r jag försökte fĂ„ tillbaka 5000 10.000 euro av min investering blev den drastiskt halverad. Idag fick jag ett samtal frĂ„n Felipe Hidalgo som berĂ€ttade att om jag inte gör en insĂ€ttning pĂ„ € XNUMX kommer jag att förlora alla pengarna. Jag har berĂ€ttat för honom att jag redan har tagit tillbaka mitt hus och min mammas eftersom fröken Eliza Rose försĂ€krade mig om att jag varje mĂ„nad skulle fĂ„ pengarna som det kostade mig att betala lĂ„net för den senaste investeringen som uppgick till XNUMX XNUMX euro, vilket hon inte gjorde följa. Ge det namn du vill pĂ„ detta sĂ€tt att agera. Nu har jag precis skrivit in mitt konto pĂ„ Olympusglobal.com -sidan och min investering har reducerats till hĂ€lften igen. livet eller det du har lĂ„nat utan ström, som i mitt fall. NĂ„gon som kan berĂ€tta hur en investering kan halveras pĂ„ nĂ„gra timmar? . Det Ă€r en maffitaktik med vilken de skamlöst rĂ„nar dig utan att skit vad du och dina kan lida. dra dina egna slutsatser och se hur du kan förlora varje euro du investerar med dem. Jag slutar inte förrĂ€n jag ser dem dĂ€r de behöver vara och betalar för det lidande som mĂ„nga som jag och min mamma gĂ„r igenom. Tack.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tyvÀrr arbetar du med en mÀklare som redan har svartlistats av europeiska tillsynsmyndigheter, oreglerad och ansluten till mÀklare med ett fruktansvÀrt rykte, förmodligen mÄste plattformen ocksÄ manipuleras. Det Àr synd att du litade pÄ dem, att du betalar dem Àr ingen garanti för att du fÄr tillbaka dina pengar, vi rekommenderar att du inte lÀmnar ut mer pengar och rapporterar dem till tillsynsmyndigheten, kanske du ska kontakta en specialiserad advokat.

   hÀlsningar

 22. Antonio svar

  Hej, jag heter Antonio och jag vill hjÀlpa dem som drabbats av denna Olympimarkets bluff. Jag skrev min erfarenhet hÀr för nÄgra dagar sedan och jag vill berÀtta vad som har hÀnt sedan dess. PÄ rÄd frÄn mina advokater bad jag om 3000 euro frÄn de intÀkter jag hade pÄ mitt konto. Min investering var 12245 24.000 euro och dÄ var investeringen cirka XNUMX XNUMX euro. Dagen efter att ha begÀrt det beloppet minskade investeringen med hÀlften, som om det var magiskt, frÄn en dag till nÀsta försvann mer Àn tolv tusen euro. Mina advokater försÀkrade mig om att detta var vad som skulle hÀnda, eftersom de vet hur dessa professionella bedragare fungerar. Ingen, absolut ingen frÄn Olympiamarkets kontaktade mig för att ge mig en förklaring av vad som hade hÀnt. Verkar det normalt för dig att ett seriöst företag kan agera pÄ det sÀttet? Inte jag.
  För ett tag sedan ringde herr Felipe Hidalgo mig vĂ€ldigt arg över kommentaren jag lade upp hĂ€r för nĂ„gra veckor sedan. Jag förklarade för honom att det jag just har förklarat hĂ€r om vad som hĂ€nde nĂ€r jag bad om € 3000 verkade vĂ€ldigt starkt för mig och han sa till mig att marknaden Ă€r sĂ„. Uppenbarligen Ă€r det inte en logisk förklaring för en mĂ€klare som Ă€r en bra professionell. Han berĂ€ttar sedan för mig att jag kommer att förlora alla pengar om jag inte gör en insĂ€ttning pĂ„ ytterligare € 5000 pĂ„ mitt konto. BerĂ€tta vad jag ska tycka om dessa karaktĂ€rer?
  Mitt rÄd Àr att om de ringer dig i namnet Felipe Hidalgo eller Elza Rose, direkt lÀgger pÄ telefonen eller polisanmÀler omedelbart, tror inte att bakom ett mycket succulent förmÄnsförslag finns mÀnniskor som inte har nÄgra skrupler, inte heller de kÀnner empati för nÄgon Àven om de har det svÄrt. Jag gjorde en investering pÄ 10.000 500 euro, den sista och begÀrde ett lÄn som min mamma godkÀnde, eftersom fröken Eliza Rose lovade mig att hon varje mÄnad skulle skriva in 5000 euro för att uppfylla den mÄnatliga betalningen av lÄnet, hon slutförde bara den första mÄnaden, nu vill banken ta tillbaka min mammas hus och mitt, vilket Àr det enda jag har efter en livstid. Ge detta ett namn. Och fröken Eliza Rose ringde mig och berÀttade att hon skulle vara borta i en mÄnad, och att en annan mÀklare skulle vara den som skulle ta hand om mig, det Àr herr Felipe Hidalgo. Efter en och en halv mÄnad visar miss Eliza Rose inga tecken pÄ liv och herr Felipe Hidalgo, vad han sÀger till mig Àr att om jag inte anger ytterligare XNUMX XNUMX euro mer kommer jag att förlora allt. Ge allt detta ett namn, jag har det SCAM, PURE AND HARD SCAM.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Olympia Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Allt du nÀmner lÄter fruktansvÀrt dÄligt och att de hotar dig för en kommentar om din erfarenhet eller att ditt konto gÄr ner sÄ mycket och de ger dig inte ens en förklaring om det. Men detta Àr vanlig praxis i oreglerade företag tyvÀrr. Vi tackar igen för att du delade all denna information med oss.

   hÀlsningar

 23. Antonio svar

  Hej, jag har blivit lurad € 12.245 245, lĂ„t dig inte luras, de Ă€r proffs och med bra ord fĂ„r de allt de kan och mer, jag gjorde en första investering pĂ„ € 1000, sedan tvĂ„ pĂ„ € 10.000 och slutligen en pĂ„ € 500 € . Det senare genom ett banklĂ„n som min mĂ€klare, fröken Eliza Rose, lovade mig att hon varje mĂ„nad skulle sĂ€tta in 500 euro av de vinster som kontot genererade, inkomst av dessa 10,000 euro gjorde det bara en gĂ„ng. Det vĂ€rsta Ă€r att jag lĂ„nade 5000 3 euro med min mamma och nu kan vi inte betala det. Efter att ha pratat hĂ„rt med fröken Eliza Rose sa hon till mig att hon skulle sluta vara min mĂ€klare eftersom hon skulle vara borta i fyra veckor. DĂ„ ringde Felipe Hidalgo mig, en bedragare av volym och ryggrad, han hotade med att om jag inte kom in ytterligare XNUMX XNUMX euro skulle jag förlora allt. Innan denna situation sa jag till honom att han var en perfekt skurk och en professionell bedragare. Sedan hotade han mig genom att berĂ€tta min adress i en varningston. Kontot fortsatte att fungera bra efter att webbplatsen Ă€ndrats XNUMX gĂ„nger pĂ„ mycket kort tid.
  För ett par veckor sedan försökte jag göra ett uttag pĂ„ € 3.000 och idag har jag sett att kontot över en natt har tappats med mer Ă€n hĂ€lften. För att vara exakt, i gĂ„r var det pĂ„ 24.261,63 11.924,03 och idag har det mirakulöst sett legat pĂ„ 24 XNUMX. Hur Ă€r det möjligt att en investering pĂ„ XNUMX timmar reduceras med hĂ€lften? Det Ă€r sĂ€ttet för dessa bedragare nĂ€r du försöker ta ut dina pengar, de reducerar dem till noll och pengarna försvinner. Jag har spelat in konversationer med fröken Eliza Rose och med den hĂ€r Felipe Hidalgo, telefonnummer, kanske och mejl, allt finns i domstolarna och polisen. Jag vet inte om jag kommer att förlora pengarna men jag Ă€r mycket tydlig med att jag kommer att gĂ„ sĂ„ lĂ„ngt som jag mĂ„ste gĂ„ för att fĂ„ tillbaka dem, och om jag inte gör det kommer det inte att bero pĂ„ att jag inte har försökt. FÅR INTE IN I DERAS NÄTVERK, DU ÄR SKRIFTLIGA EMBAUKATÖRER, DÅLIGA MĂ€nniskor, OCH JAG SKULLE INGENTING MER ÄN DÅ DU VAR ​​ARNERAD OCH FÖRDÅLAD FÖR SKADAN DU GÖR FÖR SÅ MĂ„nga MĂ€nniskor.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Olympia Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Allt lÄter riktigt dÄligt det du nÀmner. Du bör ocksÄ kontakta ditt lands regulator, Àven om detta hotas helt enkelt Àr vÀldigt seriöst och sorgligt. Fast med oreglerade mÀklare, för ingenting överraskar oss lÀngre.

   hÀlsningar

 24. Lourdes svar

  Hej, det har hĂ€nt mig ocksĂ„, jag investerade 250 € per faceboock och en annons frĂ„n Jordi Cruz, nu kan jag inte ens komma in pĂ„ sidan, först tog de min min idag, inte heller kan jag gĂ„ in för att se mina pengar, inte heller de svar pĂ„ mejlen deltog jag i Carlos, Sofia, Julia och den sista en viss Cristian, han sa till mig att han skulle avsluta mitt konto, men jag har inte vetat nĂ„gonting pĂ„ 3 veckor.
  Jag gÄr med i klagomÄlen

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Lourdes, tack för att du delar din erfarenhet med Olympia Markets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du siffror, e-postmeddelanden?

   hÀlsningar

 25. Markos8 svar

  HallÄ

  BerÀtta att vi redan Àr mer Àn 25 drabbade i en grupp och att polisen redan har utvecklat en ganska stor utredning. De finns i Estland, Storbritannien, Spanien och Tyskland.

  Det finns flera polisstyrkor som arbetar, faktiskt, ALLA sidorna stÀngdes, som ni vet för nÄgra dagar sedan, och nu fungerar de under andra namn.
  De har redan all information om företag bakom, konton utomlands etc.

  De Àr samma personer frÄn: KontoFX-UPROFX-OLYMPIA MARKETS och nu LIBRA MARKETS. Samma bedragare.

  Ju fler mÀnniskor vi Àr, desto mer kommer de att uppmÀrksamma oss. Skriv till mig:

  [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marcos, tack sÄ mycket för all denna information om Olympia Markets.

 26. paul svar

  Jag blev lurad av Paola Benova, hÀr lÀmnade hon sitt nummer
  +44 7427 235196
  Och din post [e-postskyddad]
  Jag ska gÄ och rapportera inom kort

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Paul, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Olympia Markets, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   hÀlsningar

 27. CHORI_GOL svar

  OM DU HJÄLPER NÅGON, UTOM DESIGNEN AV OLYMPIAMARKNADERNAS HEMSIDA, intydde jag att de Ă€r samma som KONTOFX, UPROFX OCH LIBRA MARKNADER

  OM DET HJÄLPER DIG MED NÅGOT

  LYCKA TILL ALLA SOM HAR Tappat HUVUDKAPITAL TILL DENNA SCAMMERS. FÖR NÄSTA INVESTERING MED REGLERADE MÄKLARE, INTE MED GHOST CHIRINGUITS SOM OLYMPIAMARKNADER

 28. Griggio roberto svar

  GÄ inte in i Olympia. Sono stato tratto in inganno, forse intercettato dopo aver sottoscritto ett kontrakt med altra societa di tranding online. Ho scritto subito chiedendo di recedere dal contratto lo stesso giorno ed ho anche parlato with a certo Massimo, chiedendo il rimborso della somma versata. Beh för nÀr han sÄr sin egen personliga, reser sig Nessuno och riskerar inte att samla mig pÄ sajten. Lyckligtvis var det bara 250 euro. Ma brucia farsi kommer att skrubba pÄ det sÀttet.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Griggio: ”GĂ„ inte in med Olympia. Jag har blivit vilseledd, kanske avlyssnad efter att ha tecknat ett kontrakt med ett annat handelsbolag online. Jag skrev omedelbart och bad om att sĂ€ga upp avtalet samma dag och pratade ocksĂ„ med en viss Massimo och begĂ€rde Ă„terbetalning av det inbetalda beloppet. Tja, för nĂ€rvarande verkar allt förlorat, ingen svarar och jag kan inte kontakta Olympia Markets. Lyckligtvis var det bara 250 euro. Men att bli lurad sĂ„ hĂ€r gör mig rasande. "

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Griggio, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Olympia Markets, vi beklagar mycket för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren? Har du namn pÄ konsulter, mejl eller telefonnummer?

    Vad Àr det andra företaget du nÀmner?

    HĂ€lsningar.

 29. Gloria svar

  God morgon, jag heter Gloria
  Jag föll ocksÄ i Jordi Cruz fÀlla (pÄ Facebook). Utan att förstÄ Traders eller investeringar kom jag in i denna röra.
  Jag gick till Olympia Markets webbplats och investerade 250 euro, naturligtvis försökte mÀklaren fÄ ut mina lever ur mig, men min budget rÀckte inte för vad mÀklaren kallade Carlos Prades sa till mig att om jag inte investerade mer pengar skulle han inte fortsÀtta med mig och mina fördelar skulle vara minimala.
  FrÄn den hÀr mÀklaren överförde de mig till en annan och till en annan ... och de lovade mig alla guldet och Mooren, tills jag insÄg att de smÄ eller inga fördelarna och jag bestÀmde mig för att avsluta kontot. Det finns vÀnner som inte ska returnera pengarna alls, kom meddelanden och kom och ge mig lÄng tid.
  Och jag har redan insett att jag inte Àr den enda som lurats, dÀrför gÄr jag med dig sÄ att dessa mÀnniskor inte stjÀl mer besparingar frÄn fattiga duper som jag.
  Jag har redan pratat med banken och avbrutit kortet eftersom det som skrÀmmer mig mest Àr att de har alla mina personuppgifter och vet vad de kan göra med dem.
  Jag hoppas att du kommer att berÀtta för mig och om du behöver mig att ge lite information om den hÀr mobben, berÀtta för mig att se om vi alla kan hitta en lösning.
  HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gloria, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Olympia Markets, vi beklagar mycket för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren? Har du namn pÄ konsulter, mejl eller telefonnummer?

   Kan du berÀtta mer om denna Jordi Cruz, vem Àr han? Vi Àr ocksÄ intresserade av namnen pÄ andra mÀklare, förmodligen kopplade till Olympia Markets som du sÀger passerade dig förbi.

   HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Diego, vi har uppdaterat recensionen, det Àr sant att den ursprungliga webbplatsen inte fungerar, men vi har lagt till en adress som fungerar, det talar ocksÄ mycket dÄligt om företaget att dess webbplats slutar fungera.

   HĂ€lsningar.

 30. DAVID PUIG GUIRAL svar

  de utnyttjar mÀnniskor. RAMLA INTE
  Efter en lÄng tid att försöka fÄ en av finansiÀrerna att kontakta mig för att ta ut mina pengar och med mitt konto utan rörelser sedan jag kom in,
  För tvÄ dagar sedan kontaktade en viss Felipe Hidalgo mig och berÀttade att han om tvÄ veckor skulle fÄ min inkomst.
  Nu kommer de goda nyheterna, pÄ 24 timmar har de gÄtt till jobbet för att ÄterstÀlla mitt konto utan tillstÄnd och efter att ha sagt till mig nÀr jag öppnade kontot att endast operationer skulle utföras utan risk.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej David, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Olympia Markets, vi beklagar mycket för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Det betyder att du ber om uttag och de driver ditt konto utan tillstÄnd? De Àr otroliga.

   HĂ€lsningar.

   • Gloria svar

    Exakt samma sak hÀnde mig som David. Efter upprepade gÄnger begÀrt tillbaka mina pengar i tvÄ mÄnader. IgÄr ringde de mig och sa att mitt konto Àr pÄ noll eftersom börsen har fallit.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Gloria, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Olympia Markets, vi beklagar mycket för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren? Har du namn pÄ konsulter, mejl eller telefonnummer?

     Är det att sĂ€ga att du begĂ€rde uttag och att inga operationer gjordes och förmodligen ditt konto lĂ€mnades i nollor?

     HĂ€lsningar.

 31. OLYMPIA MARKNADER ÄR Tjuvar svar

  Jag har vÀntat pÄ min pension i mer Àn tre veckor och INGENTING, de lÄter mig bara inte dra mig tillbaka. Jag fördömer, vem gÄr med? Om du ber om ett uttag behandlar de dig dÄligt, det vill sÀga jag ber om mina pengar (det Àr sÀllan jag mÄste be om det, nÀr du i andra mÀklare helt enkelt tar ut pengarna utan att frÄga nÄgon om tillstÄnd, eftersom det Àr DINA PENGAR) och de sÀger till mig att jag kommer att förlora mina pengar, det vill sÀga att han hotar mig om jag sÀger till honom att jag vill ta ut. Och jag kontrollerar stÀndigt att dessa iglar inte gör nÄgra ÄtgÀrder för att tömma mitt konto. Enligt en vÀn som Àr expert pÄ handelsplattformar berÀttar han för mig att plattformen förmodligen inte korsas med nÄgon likviditetsleverantör, att de alla bara Àr siffror pÄ skÀrmen men att pengarna aldrig investerades pÄ marknaden, investeringsplattformen manipuleras.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Olympia Markets De Àr tjuvar, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Olympia Markets, vi Àr vÀldigt ledsna för allt som har hÀnt dig ... Kanske Àr det bÀst att rapportera dem till ditt lands tillsynsmyndighet, Àven om det Àr en mÀklare som inte Àr reglerad eller som garanterar att du fÄr nÄgot tillbaka, det Àr ett exempel pÄ varför det Àr viktigt att investera hos vederbörligen reglerade företag.

   HĂ€lsningar.

  • cristina svar

   Hej, jag Àr ocksÄ med i det hÀr .. ange med lÀgsta, och jag ser att mina pengar fungerar, men de lÄter mig inte ta ut.
   Jag gjorde ett andra försök, och sedan 5.09.2019 har jag vÀntat pÄ att pengarna ska skickas till mig, och det simmar ...
   Jag skickade ett mejl, och de svarade att de kommer att kontakta mig, men fortfarande ingenting .. :(
   Du litar inte pÄ den hÀr mÀklaren, de Àr bedragare och de som arbetar dÀr Àr oförskÀmda.
   Jag gjorde ett stort misstag nÀr jag gick med pÄ att arbeta med dem, utan att verifiera vilka de Àr.
   du mÄste alltid titta och aldrig lÀgga pengar, Àven om det Àr lite, utan information. :(
   Det Àr ett kollektivt klagomÄl nÄgonstans, jag gÄr ocksÄ med ...
   hÀlsningar

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Cristina, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Olympia Markets, vi beklagar mycket för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren?

    HĂ€lsningar.

 32. JORGOR svar

  De lurade alla mina besparingar, jag vet att de sÀkert kommer att sÀga att mina kommentarer Àr falska. SÄ jag sÀger, till dem som tror pÄ Olypmia Markets, försök helt enkelt dra sig tillbaka och de kommer att se hur de aldrig lÄter dig göra uttag, de kommer att göra en miljon ursÀkter varför inte, men sanningen Àr att de aldrig tillÄter uttag. Jag blev lurad av Leon Gutti, Felipe, Peter och Lucas. Alla dessa förmodligen falska namn, men det Àr mÀnniskor som ljugit för mig i veckor för att ta pengar som jag tjÀnade med hela mitt liv. De Àr jÀvla lögnare och bedragare.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jorgor, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Olympia Markets, vi beklagar mycket för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   HĂ€lsningar.

 33. DAVID PUIG GUIRAL svar

  Hej, god morgon, för ett par mÄnader sedan investerade jag det lÀgsta erforderliga beloppet (250E) i Olympiamarkets och jag kan inte fÄ tillbaka det. De har slutat ringa mig, de svarar inte pÄ mina mejl och viljan och det goda sÀttet de hade i början har varit noll.
  Jag skulle vilja att nÄgon skulle hjÀlpa mig att fÄ tillbaka mina pengar.
  en hÀlsning

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej David, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Olympia Markets, vi beklagar mycket för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Om ÄterhÀmtning talar vi om en mÀklare utan nÄgon form av reglering, sÄ det Àr komplicerat, varifrÄn skriver du oss frÄn (land)?

   HĂ€lsningar.

 34. roni svar

  Det Ă€r en bluff, nĂ€r jag försökte dra mig tillbaka slutade de redan kontakta mig. Är du inte bara oprofessionell om inte det Ă€r uppenbarligen en stor bluff? Det hĂ€r kan du rapportera till? kundservice eller nĂ„got liknande? i mitt fall Ă€r jag frĂ„n Spanien

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej roni, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Olympia Markets, vi beklagar mycket för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   HĂ€lsningar.

 35. M svar

  detta företag Àr bara en stor bluff, de lÄter mig inte checka ut. De manipulerade mitt konto för att fÄ mig att förlora mina pengar nÀr jag berÀttade om uttag, och förmodligen mÄste jag investera igen för att tjÀna mer.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej M, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Olympia Markets, vi beklagar mycket för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   HĂ€lsningar.

 36. mcos svar

  Hej, de Àr bedragare, jag har sjÀlv verifierat det, en viss Carla var den som tog alla mina pengar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mcos, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Olympia Markets, vi beklagar mycket för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   HĂ€lsningar.

 37. Marcos1986 svar

  I mitt fall har jag ocksÄ bluffats, det var med investeringar i kryptovalutor, i Bitcoins förlorade jag nÀstan 27.000 XNUMX euro att jag gick in i en bank i Litauen. De ringde mig utan att veta var de fick telefonnumret frÄn, men efter att ha pratat med polis och advokater kommenterade de att dessa bedragare har databaser och kundlistor som de vidarebefordrar till varandra.
  I början, med investeringarna, hade jag fördelar, men nÀr jag ville ta ut en del av medlen började jag dra mig, först att om tvÄ veckor skulle de vara tillgÀngliga, och dÀrmed har vi varit 2 mÄnader.

  Vi har redan gjort ett klagomĂ„l, en annan berörd person och jag, och de berĂ€ttar att sidan Ă€gs av ett företag som Ă€r i Estland: Yield Enterprise Currency Software OÜ (företagsnummer: 14484668) med adress i Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Parda tn 4, 10151, Estland som har denna webbplats som ocksĂ„ kan vara en annan bluff. yieldenterprise.com

  Dessutom, enligt den estniska adressen dÀr den Àr registrerad, berÀttar advokaterna med vilka vi diskuterade frÄgan att andra sidor för onlinebedrÀgerier fungerar i den riktningen, till exempel coincall.com och att dessa sidor redan rapporteras och kriminalförfaranden hÀr i Spanien. De Àr ocksÄ desamma som Olympia Markets bedragare. Dessutom Àr UproFx redan under granskning av CNMV eftersom vi skickade ett mejl till dem och de svarade oss med denna lÀnk: https://www.cnmv.es/Portal/ResultadoBusqueda.aspx?tipo=1&nombre=UPROFX.

  Namnet pÄ bedragarna som vi undersöker för nÀrvarande Àr: Christian Martínez, Roberto, Hugo Orsini, Felipe Haro, Javier Martínez, Carlos Gaber, Judit Guerra, Louis Goldstein, Antonio Carrera och den förmodade stora chefen och experten: Mathew eller Eduardo Blanco

  Och e -postadresserna de anvÀnder Àr: support [@] uprofx.info, info [@] uprofx.info, compliance [@] uprofx.info ,, support [@] uprofx.info, info [@] uprofx.info, compliance [@] uprofx.info, verifiering [@] uprofx.info, carlosg [@] uprofx.net, eduardob [@] uprofx.net, javierm [@] uprofx.net

  I mitt fall ringde de mig frÄn fasta telefoner frÄn Spanien och London, t.ex. Europeiska unionen skulle undersökningen bli enklare och kan lokaliseras.

  Dessa mÀnniskor Àr yrkesverksamma inom detta, som anvÀnder en sida och nÀr de brÀnner den öppnar de en annan och fortsÀtter med samma sak (ibland anvÀnder de till och med samma namn), sÄ samarbete mellan de drabbade Àr mycket viktigt för att samla maximalt antal möjliga tester (eftersom de i vissa fall kan anvÀnda en mobil eller telefon som kan lokaliseras, en personlig e-post eller det bankkonto dÀr överföringen görs)
  Vi skapade ett e-postmeddelande för att vara i kontakt med fler offer: [e-postskyddad] och dÀrmed kunna samarbeta. Kontakta oss om du befinner dig i den hÀr situationen

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Tack för all denna information Marcos, det Àr synd att det har blivit sÄ mÄnga lurade.

 38. Angelica Custodes svar

  Hej, jag Àr offer för bedrÀgerier med Olympia Market. Jag kunde fÄ tillbaka mina pengar eftersom jag agerade snabbt. Jag sammanfattar hÀr vad som hÀnde mig och stegen som jag följde.
  1. Jag lÀste en nyhet i tidningen El Mundo (som jag senare bekrÀftade var falsk)
  2. Jag gick till din webbplats och registrerade mig. Jag investerade minimibeloppet 250 euro.
  3. Jag gick till polisen och lÀmnade in ett klagomÄl. Jag tog en kopia av dokumenten: mejl, skÀrmdumpar av mitt Olympia Markets -konto, en kopia av banken med betalningen, (samma dag som jag insÄg att det var en bluff).
  4. Jag lÀmnade in ett klagomÄl till konsumenttjÀnsten:
  https://www.ftc.gov/contact
  5. Jag gick till banken, och med kopian av klagomÄlet och klagomÄlet till konsumenttjÀnsten begÀrde jag att fÄ tillbaka betalningen.
  6. Jag signerade inte dokument om att Olympia Markts mejlade mig. De sa till mig att det var att aktivera mitt konto.
  7. Jag skickade inte dokument som Olympia Markets bad mig att aktivera mitt konto. De bad mig om en kopia av mitt kort och identitetshandling pÄ bÄda sidor och en kopia av ett kvitto pÄ tjÀnster dÀr min adress visas.
  8. Jag anmÀlde klagomÄlet till:
  Rekommenderad mÀklare [e-postskyddad] ;
  [e-postskyddad] ;
  [e-postskyddad] ; (hÀr Àr för offren att samlas för att göra ett kollektivt klagomÄl)
  9. Jag kommer att rapportera dem till CNMV (National Securities Market Commission):
  https://www.cnmv.es/portal/Inversor/Reclamaciones.aspx
  10. Slutligen veckan efter kunde banken fÄ tillbaka mina pengar.
  Hoppas denna information Àr till hjÀlp. En kram.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Angelica, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Olympia Markets, vi beklagar mycket för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Har du bara om nyheterna du nÀmner eller kan du beskriva det?

   Vi rekommenderar de drabbade att lÀsa Angelicas meddelande.

   HĂ€lsningar.

 39. Angelica Custodes svar

  Jag kunde fÄ tillbaka mina pengar eftersom jag agerade snabbt, jag sammanfattar hÀr steg för steg vad som hÀnde och vad jag gjorde:
  1. Jag lÀste en berÀttelse i tidningen El Mundo i Spanien (som jag senare bekrÀftade var falsk)
  2. Jag registrerade mig pĂ„ din webbplats och investerade minimibeloppet (€ 250)
  3. Jag gick till polisen (Spanien) och lÀmnade in ett klagomÄl: som ett bedrÀgligt företag. Ta med kopior av alla dokument, e -postmeddelanden, etc. (Jag gjorde det samma dag som investeringen gjordes).
  4. LÀgg klagomÄlet i konsumenttjÀnsten:
  https://www.ftc.gov/contact (Jag gjorde det samma dag, via Internet).
  Men jag kommer ocksÄ att klaga i Spanien.
  5. Jag gick till banken och med klagomÄlet bad jag om att avbryta betalningen. (Jag gjorde det dagen efter).
  6. GÄ inte in pÄ deras webbplats eller signera nÄgot dokument de skickar, svara inte pÄ deras samtal.
  7. Medan banken sköter ledningen, underhÄll dem: pÄ den plats dÀr jag arbetar Àr tillgÄngen till internet och telefoni begrÀnsad.
  8. För att aktivera mitt konto krÀvde jag att jag skickade en kopia av mitt kort pÄ bÄda sidor, en kopia pÄ bÄda sidor av mitt identitetsdokument och ett kvitto för betalning av tjÀnster dÀr min adress visas, (jag vÀgrade att skicka dessa dokument).
  9. Kommunicera via e -post: Jag begÀrde ett kvitto pÄ det investerade beloppet innan jag fortsatte med valideringen av mitt konto.
  10. Slutligen veckan dÀrpÄ kunde banken vÀnda transaktionen och jag fick tillbaka mina pengar.
  11. Under hela denna process rapporterade jag bedrÀgeriet till:
  [e-postskyddad] ;
  Rekommenderad mÀklare;
  [e-postskyddad] ; (HÀr förenar vi offren för att fördöma dem);
  12. Jag kommer att rapportera bedrÀgeriet till CNMV (National Securities Market Commission):
  https://www.cnmv.es/portal/Inversor/Reclamaciones.aspx

  Hoppas denna information Àr till hjÀlp. En kram.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Tack för all information Angelica, vi har svarat pÄ dina andra kommentarer.

   HĂ€lsningar.

 40. Angelica Custodes svar

  Olympia Markets Àr bedragare, de anvÀnder falska nyheter frÄn framgÄngsrika investerare. Investera inte!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Angelica, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Olympia Markets, vi beklagar mycket för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du bara webbadresserna eller kan du beskriva annonserna eller nyheterna som du nÀmner?

   HĂ€lsningar.

 41. Rayhan svar

  Det rekommenderas inte alls eftersom jag nÀstan blev lurad 1000 och eftersom jag redan var rÀdd att det var en bluff sa jag att jag ville göra en investering pÄ 25 000 men att innan jag var tvungen att göra nÄgra tester och jag kunde fÄ 650 resten om Jag blev lurad, de Àr en mÀklare som inte Àr reglerad och de berÀttade att de opererade i London och faktiskt har sitt förmodade huvudkontor i ESTLAND och opererar frÄn LATVIA, nÀr jag sa att jag ville stÀnga kontot, eftersom de redan tog hand om att förlora allt och slutligen nÀr allt var förlorat ringde de mig och jag De sa att detta var marknaden som de var mycket ledsna och voila

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rayhan, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Olympia Markets, vi beklagar mycket för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   HĂ€lsningar.

 42. FRANCISCO GOMEZ BUSTOS svar

  OLYMPIA MARKNADER ÄR EN STOR bedrĂ€geri som INTE rekommenderas för nĂ„gonting

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Francisco, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Olympia Markets ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   HĂ€lsningar.

 43. ISIDRE svar

  Jag tror att jag Ă€r en annan som denna mĂ€klare har lurat OLYMPIA MARKETS, efter en mĂ„nads vĂ€ntan, min avbokning och uttag av mina pengar, ingen ringer mig, inte heller kontaktar de mig eller svarar pĂ„ e -postmeddelanden som jag skickar dem, MÖJLIG SCAM , var försiktig, och om nĂ„gon vet mer information skulle det vara uppskattat ...

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Isidre, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Olympia Markets ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   Har du försökt att kontakta dem frÄn ett annat nummer eller e-postmeddelande?

   HĂ€lsningar.

   • ISIDRE svar

    HEJ, de ringde mig mĂ„nga gĂ„nger för att komma in för att arbeta med OLYMPIA MARKET, OCH SANNINGEN, SÅ SÅ VAR jag, ENDAST intressant X ROBOTEN, eftersom jag inte hade tid att operera, och sĂ„ var det mellan med en robot, och om jag vann 1 € om dagen med 12 operationer, om det Ă€r sant att jag gĂ„r in med minsta möjliga, och lyckligtvis för det, eftersom det inte var vad jag förvĂ€ntade mig, bestĂ€mde jag mig för att stĂ€nga roboten och driva mig sjĂ€lv, och det fanns problem, sidan var aldrig aktiv, efter att ha pratat med flera rĂ„dgivare, och bad om att stĂ€nga kontot, och att de skulle ge mig mina pengar tillbaka, och för en mĂ„nad sedan, och ingen berĂ€ttar nĂ„got för mig, inte heller svarar de pĂ„ telefon eller mejl , Jag REKOMMENDERAR det inte, den hĂ€r mĂ€klaren

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Isidre, tack för informationen om Olympia Markets, det Àr verkligen synd att allt du nÀmner om detta företag. Kanske Àr det bÀst om du kontaktar regulatorn i ditt land, var bor du?

     HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ramón, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Olympia Markets, vi beklagar verkligen vad du har varit med om ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl?

   HĂ€lsningar.

 44. Phillip svar

  Olympia Markets Àr en bra bluff att inte investera pengar !!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Philip, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Olympia Markets, vi beklagar verkligen vad du har varit med om ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl?

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *