Kommentarer om affärsmöjligheter

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Opportunity Trade, är en valutamäklare för forex och CFD. Rekommenderas Opportunity Trade verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Opportunity Investment Ltd (i avsnittet "Om oss / Juridisk") och Opportunity Investment Funds Ltd. (i avsnittet "Om oss"), så det är inte riktigt klart.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att de är baserade i: Storbritannien (i villkoren), i sidfoten nämner de en annan adress i Storbritannien och i avsnittet "Om oss" nämner de att de är baserade i Hong Kong, så att det är inte särskilt klart var de har en bas.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: De nämner att de regleras av FCA, de nämner också att de regleras av FSA och de nämner också att de är reglerade i Hong Kong, men vi kunde inte hitta någon av de påstådda bestämmelserna, vi tror att detta är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Opportunity Trade noterar vi att det erbjuder Tre typer av konton: Standardkonto, True STP -konto och PRO ECN -konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $ 1.000, spridning på 1,8, hävstångseffekt på upp till 1: 300, minsta handel på 0,01.

Det följs av Sann STP-konto: minsta initiala insättning på $ 5.000, spridning på 1,0, hävstångseffekt på upp till 1: 300, minsta handel på 0,01.

Den sista typen av konto är Pro ECN -konto: minsta initiala insättning på $ 25.000, spridning på 1,0, hävstångseffekt på upp till 1: 300, minsta handel på 0,01.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för mäklarshandeln (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Möjlighet Handelskontotyper
Möjlighet Handelskontotyper

den plattformar att fungera som Opportunity Trade erbjuder: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Opportunity Trade tillhandahåller på sin webbplats.

Webbplats för möjlighetshandel
Webbplats för möjlighetshandel

Opportunity Trade ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: avsnitt med information för nybörjare, ekonomisk kalender, förklaring av de olika instrument som är möjliga att handla med Opportunity Trade, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, förmodligen lär de webbinarier , riskberäknare, några realtidsdiagram över populära aktier.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Opportunity Trade

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.opportunity-trade.com/es

Telefonnummer: +34932696160 och +44 (0) 2038073377

E-post: [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att Opportunity Trade är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att även om vi inte har hittat negativa kommentarer eller utvärderingar om affärsmöjligheter är det en oreglerad mäklare och informationen de ger om företaget (t.ex. plats, vilket företag de tillhör eller dess reglering) är inte klar , det är ganska förvirrande, vi rekommenderar försiktighet.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Opportunity Trade? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Opportunity Trade»

 1. Jairo svar

  Tja, jag började med bara 200 USD, jag kan inte säga att det var väldigt dåligt men jag kan säga att de tar lång tid att svara och heller aldrig svara i telefonen, det var därför han tog beslutet att inte investera mer med dem. Om några dagar skulle jag vilja göra ett försök att dra mig tillbaka och jag meddelar här att det visade sig.

  en kram

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jairo, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Opportunity Trade, vi beklagar mycket att läsa din situation ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? För en annons på internet kanske?

   Vi väntar på om du kan dra ut eller inte.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.