✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer om PaisTrade

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren PaisTrade (även kallad paistrade.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas PaisTrade verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi recenserar PaisTrade. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: PaisTrade Marknadsföring LTD.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att den är baserad på: Cypern, men denna information är falsk, vi vet inte var dess huvudkontor verkligen finns.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 Kom ihåg: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av PaisTrade noterar vi att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Utbildningskonto, Standardkonto, Premiumkonto, Guldkonto, VIP -konto och skräddarsytt konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Utbildningskonto: minsta initiala insättning på €250, hävstång upp till 1:20, fasta uppslag, självstudievideor (delvis åtkomst), basvalutor.

Standardkonto: minsta initiala insättning på €2.500, hävstång upp till 1:50, fast spridning, självstudievideor (delvis åtkomst), basvalutor + guld, silver, olja + minsta kryptovalutor, kundservice, laglig försvarsskydd.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på €20.000, hävstångseffekt upp till 1: 100, fasta uppslag, självstudievideor (full åtkomst), basvalutor + guld, silver, olja + minsta kryptovalutor, kundservice, laglig försvarstäckning, full tillgång till kryptografiska verktyg, full tillgång till affärstillgångar.

Guldkonto: minsta initiala insättning på €50.000, hävstångseffekt upp till 1: 200, fasta och flytande uppslag, självstudievideor (fullständig åtkomst), basvalutor + guld, silver, olja + kryptovalutor, kundtjänster, personlig kontohanterare, nyheter och varningar, lagligt försvarsskydd, full tillgång till krypto verktyg, full tillgång till handelstillgångar, stop loss, remissinlösenprogram.

VIP-konto: minsta initiala insättning på €100.000, hävstångseffekt upp till 1: 200, fasta och flytande uppslag, självstudievideor (full åtkomst), basvalutor + guld, silver, olja + kryptovalutor, kundservice, personlig kontohanterare, nyheter och varningar, lagligt försvarsskydd, full tillgång till krypto verktyg, full tillgång till handelstillgångar, stop loss / take profit, remiss payback program, VIP Pamm.

Skräddarsytt konto: minsta initiala insättning (kontrollera med mäklaren), utnyttja upp till 1: 200, fasta och flytande spreads, handledningsvideor (full åtkomst), basvalutor + guld, silver, olja + kryptovalutor, kundtjänst, personlig kontoansvarig, nyheter och varningar , juridisk försvarstäckning, fullständig tillgång till kryptografiska verktyg, full tillgång till handelstillgångar, stopp förlust / vinst, referensåterbetalningsprogram, deltagande i företagsevenemang, telefonförhandlingar, VIP Pamm.

PaisTrade -kontotyper
PaisTrade -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som PaisTrade erbjuder är: en egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som PaisTrade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

PaisTrades webbplats
PaisTrades webbplats

PaisTrade tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: ekonomisk kalender, nyheter, FAQ -sektion, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om PaisTrade |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: paistrade.com

Telefonnummer: + 34 911 128 817

E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

>>> Bedömning på PaisTrade <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att PaisTrade -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

När vi ser allt detta rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom: det är en oreglerad mäklare och vi vet inte var huvudkontoret verkligen ligger eftersom det använder falsk information när vi letar efter recensioner om PaisTrade har vi Vi hittade flera negativa recensioner som varnade för PaisTrade. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2020 tillkom CNMV PaisTrade till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV advertencia️ oktober 2020 varning

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om PaisTrade? Vad har du haft för erfarenhet?
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

6 kommentarer om «PaisTrade: Betyg och kommentarer»

 1. YUMBO svar

  Jag förlorade allt mitt sparande med paistrade.com, och de stal också pengar från mitt bankkonto, de stal allt från mig. Mycket VARNING! Bedragare och professionella tjuvar utan några skrupler

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej YUMBO, du kan få tillbaka det, jag försäkrar dig, ge inte upp. Tack för att du delar din upplevelse med PaisTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte mer pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. Oscar González Terrones svar

  De är utan skam, de lurade mig på det enklaste sättet på grund av min oerfarenhet, vilken synd för dem som inte vet hur de ska leva annars. Jag förlorade inte ens pengar i en operation som gjordes, de slutade helt enkelt svara mig när jag ville ta ut en del av min investering.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Oscar, du kan få tillbaka det, jag försäkrar dig, ge inte upp. Tack för att du delar din upplevelse med PaisTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte mer pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

   • YUMBO

    Min sorgliga historia börjar i december 2019, jag registrerar mig på en plattform som heter Aspen Holding och de kontaktar mig flera gånger den 19 december och den 20 januari, jag mådde inte bra då jag drabbades av blåscancer och det fungerade inte den 15: e Den 2: a av 20 ringde en viss Israel Andrade mig på uppdrag av Aspen Holding ifall han ville aktivera registret, jag frågade honom att han inte förstod investeringar och han sa till mig att inte oroa mig, att han tog hand om allt eftersom det var hans jobb. Han berättade att han representerade ett företag som heter PAISTRADE.COM. Dessutom sa han till mig att köpa BTC i en tobaksaffär och jag gjorde det, han bad mig om BTC -koder var 500 € en vecka senare skickade han mig en rapport för att göra investeringar i BTC, det fanns flera alternativ med olika belopp som jag valde ett alternativ, Han skickade mig några bankuppgifter per post för att skicka en överföring till ett kontonummer vars ägare var ett företag som heter Ustinoff Global Investment Limited Company, beläget i B Santander, en månad senare skickade jag ytterligare en överföring till ett konto i namnet på en förmånstagare som var PAISTRADE.COM -klient belägen i B. Unicaja bank, båda bankerna i Madrid. När jag begärde uttag kom problemen, jag kunde inte ta ut de intäkter som han sa att han hade. Att jag bara kunde ta ut om jag köpte 2.500 euro i BTC på btcpuntocom -bankomater och skickade dem till en plånbok och att jag om fyra timmar skulle ha vinsterna på mitt bankkonto. Jag gick inte längre med på att skicka mer pengar,
    Att missbruka min naivitet och mitt förtroende tog också bort det lilla jag hade kvar på mitt bankkonto för den ålder jag är, jag var väldigt gilipoyas, jag trodde att den här killen skulle hjälpa mig att tjäna pengar för att hjälpa min son med studerar nu inte heller för honom eller för mig, allt för den HP och hans hantlangare, de är. människor utan någon princip och utan samvete Jag tror att om de känner till skadan de gör för ödmjuka pensionärer som jag, lämnade han mig praktiskt taget på gatan, det värsta är att han visste det i 5 veckor vi pratade och jag frågade honom flera gånger om den här historien var sann och han inte gav mig sitt ord förhoppningsvis skar de ut hans tunga så att han inte lurar någon längre. Ursäkta längden på mitt brev, jag hoppas att det fungerar som ett exempel så att ingen annan faller i händerna på detta kol. Ursäkta längden på mitt brev
    Ett tvivel
    YUMBO

   • Rekommenderade mäklare

    Hej YUMBO, du kan få tillbaka det, jag försäkrar dig, ge inte upp. Tack för att du delar din upplevelse med PaisTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte mer pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *