Bux mäklare

Kommentarer om Parker Prime

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Parker Prime (även kallad parker-prime.com), är en CFD-mäklare. Rekommenderas Parker Prime verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Parker Prime ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det parker prime ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Cloudfin OU och GUM Ltd.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att vara baserad i: Estland, Bulgarien och Marshallöarna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som Parker Prime erbjuder, noterar vi att sidan inte ger information om att äga olika typer av konton.

 

Las plattformar att fungera som Parker Prime erbjuder är: Parker Primes egen plattform och MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Parker Prime tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på webbplatsen kan vara en poäng till mäklarens fördel.

Parker Prime webbplats
Parker Prime webbplats

Parker Prime tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: Bara lite information, egentligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Parker-Prime |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: parker-prime.com

Telefonnummer: 44 20 3966 3385 (Storbritannien) - 353 76 888 6039 (Irland) - 372 618 9492 (Estland) - 359 2 490 3032 (Bulgarien)

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Parker Prime. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör känna till innan de lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Parker-Prime <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att Parker Prime-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Estland, Bulgarien och Marshallöarna), när vi letar efter recensioner om Parker Prime hittar vi negativa recensioner och kommentarer från scammed människor. Vi rekommenderar att du är försiktig. 

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 har CNMV lagt till Parker-Prime till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV-varningen för januari 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Parker Prime? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Parker Prime: Betyg och kommentarer»

 1. carlos ecija svar

  Det är en tjuvhåla, jag gick in och eftersom det gick bra kopierade jag de bästa jag kunde, jag studerade varje rörelse, så jag satte dit 5 vänner och jag fick dem att kopiera mig, när vi bad om uttag gav de oss pengar eftersom det förhindrade uttag var du tvungen att göra en investering på 10000 4000 € för varje euro de hade lagt in, så jag investerade i bitcoin, överskred investeringen vida och höjde saldot från 37000 15 till 20 0 på 2000 dagar, vilket de gjorde, de öppnade operationer i valutor som till och med var omöjliga att öppna med det kapitalet, till exempel XNUMX EUR/USD lots och många liknande och de blockerade vår åtkomst, vi kunde inte ändra det, förrän vi kunde lämna konton under XNUMX, jag försökte för att komma i kontakt med alla avdelningar, alla skulle studera det, en gång senare skulle de. Tystnaden gjordes, det gjordes av en viss Alan, en riktig jävel, jag har allt inspelat på video och med fotografier, de är enkla tjuvar, denna Alan var kaxig för livet och var smart, till exempel en dag rekommenderar han Jag vet inte vem eftersom ingen i gruppen gick till oss för att köpa bitcoin, vilket är logiskt att han gick upp och sedan om han skickade e-postmeddelanden som sa att de som följde honom hade vunnit € XNUMX var, som om alla hade köpt en bitcoin, vi utan att känna till hans rekommendation den dagen vi vann mycket mer, det tjänade bara till att han kastade bort den genom att manipulera våra konton.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carlos, tack för din kommentar om Parker Prime. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.