Kommentarer till Payeer

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Payeer (kallas Ă€ven payeer.com), Ă€r en virtuell plĂ„nbok. Rekommenderas Payeer verkligen att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade Payeer. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ VĂ€skan nĂ€mner att vara en del av: Fincana Limited och Paycorp Limited.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, Payeer nĂ€mner att de Ă€r baserade i: Estland och Vanuatu.

 

✅ Om vi ​​analyserar Betalarens regler, vi ser att den regleras av VFSC

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klareDet Ă€r vĂ€ldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Payeer hittade vi ingen information om förekomsten av olika typer av konton.

La plattform att fungera som Payeer erbjuder Àr: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för nÀringsidkaren som Payeer tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Betalarens webbplats
Betalarens webbplats

Payeer tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om hur sidan fungerar, förklaring av grundlÀggande begrepp, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Payeer |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: payeer.com

Telefonnummer: har inte

E-post: kontakta direkt frÄn webbplatsen

>>> Bedömning pÄ Payeer <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Payeer Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det kan vi sÀga att det Àr ett företag som man kan lita pÄ, eftersom det Àr en av de mest populÀra plÄnböckerna i vÀrlden och det Àr reglerat pÄ tvÄ olika platser, det har ocksÄ ett bra sÀkerhetssystem. Det har ett mycket enkelt grÀnssnitt som gör det enkelt att anvÀnda Àven för dem som inte har nÄgon erfarenhet.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Payeer? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «BETALARE: Betyg och kommentarer»

 1. Gimena svar

  Jag tackar dig för den hÀr recensionen, jag började anvÀnda betalare och letade efter mer information

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Gimena, tack för att du skriver, om du har erfarenhet av dem kommer vi att uppskatta det om du köpte det hos oss.

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *