Platinumhitech Kommentarer
I denna avdelning vi kommer att analysera Platinumhitech (kallas även av namnet: platinumhitech.com), är en mäklare av Forex, Criptomonedas y CFD. Rekommenderas Platinumhitech verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Platinumhitech ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Platinumhitech ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Platinumhitech nämner att vara del av: Platinumhitech (obefintlig)

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Storbritannien, men det finns ingen information som kan bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Platinumhitech är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Platinumhitech, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton: Pro -konto, Pro + -konto och företagskonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Pro-konto: minsta initiala insättning på $250, maximal handelsstorlek på 100 lotter, minsta handelsstorlek på 0.01 partier, hävstångseffekt tillgänglig upp till 1: 200, 24/5 support via e -post, telefon, 2.000+ tillgångar tillgängliga för handel, nyhetshandel tillgänglig.

Pro + -konto: minsta initiala insättning på $2.500, maximal handelsstorlek på 100 lotter, minsta handelsstorlek på 0.01 partier, hävstångseffekt tillgänglig upp till 1: 300, 24/5 support via e -post, telefon, 2.000+ tillgångar tillgängliga för handel, nyhetshandel tillgänglig.

Företagskonto: minsta initiala insättning på $25.000, maximal handelsstorlek på 100 lotter, minsta handelsstorlek på 0.01 partier, hävstångseffekt tillgänglig upp till 1: 500, 24/5 support via e -post, telefon, 2.000+ tillgångar tillgängliga för handel, nyhetshandel tillgänglig.

 

Platinumhitech kontotyper
Platinumhitech kontotyper (1)
Platinumhitech kontotyper
Platinumhitech kontotyper (2)

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek y klicka här för att se bild 2 i full storlek.

La plattform att fungera som Platinumhitech erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Platinumhitech tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Platinumhitech webbplats
Platinumhitech webbplats

Platinumhitech ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de produkter du erbjuder, avsnittet FAQ, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Platinumhitech 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: platinumhitech.com

📞 Telefonnummer: +44204 5484994 49283 (Storbritannien) | +29899761 XNUMX (Tyskland)

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade Platinumhitech. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Platinumhitech ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Platinumhitech är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett mycket icke-transparent offshore-skalföretag som inte erbjuder juridisk information, inte är registrerat där det nämns (eller är registrerat i en skatteparadis) och också saknar förordning (icke-reglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillade FCA Platinumhitech till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ FCA-varningen från juli 2021

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillsattes AMF Platinumhitech till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till AMF: s varning i juli 2021 ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillkom FINMA (Schweiz) Platinumhitech till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FINMA: s varning i juli 2021 ⚠️

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Platinumhitech? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Platinumhitech: Betyg och kommentarer»

 1. James W. svar

  Den här månaden har det varit två varningar tillsammans från AMF och FCA, de är skickliga manipulatorer, de har tagit 8.000 XNUMX usd från mig, jag hoppas att jag kan återställa dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej James W, tack för din kommentar om Platinumhitech. Denna mäklare är en SCAM. FCA (UK Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte regleras Se FCA -länk. Så har AMF, fransk finansregulator Se AMF -länk. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: SE LINK

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *