Recensioner av PRIME FX

I denna avdelning vi kommer att analysera Prime FX-mĂ€klaren (Ă€gs av PFX Bank, som i sin tur Ă€r en del av CRLINK Limited), i vissa fall kallas det ocksĂ„ PFX Bank. Är Prime FX en pĂ„litlig mĂ€klare? Vi analyserar inte bara mĂ€klarens webbplats utan Ă€ven anvĂ€ndarkommentarer, recensioner och det rykte som mĂ€klaren har pĂ„ internet.

Prime FX Àr en Forex- och CFD-mÀklare och Àger baserad i Dominica (Àven kÀnt under sitt officiella namn "Commonwealth of Dominica"), en liten ö mycket nÀra Puerto Rico och Dominikanska republiken. MÀklaren nÀmner ingenting om dess reglering vilket redan Àr ett dÄligt tecken, vi tror att det Àr en OREGULERAD mÀklare.

Nu ska vi analysera de olika kontotyperna som mÀklaren erbjuder. Denna mÀklare erbjuder fyra olika kontotyper.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi börjar med att analysera Silver-kontot: den lÀgsta initiala insÀttningen Àr $ 2500, spridningen Àr fast frÄn 1 och variabel frÄn 0.5, den maximala hÀvstÄngen Àr 1: 400.

Denna typ av konto följs av Guldkontot: den minsta initiala insÀttningen Àr $ 1000, spridningen Àr fast frÄn 0.7 och variabel frÄn 0.5, den maximala hÀvstÄngen Àr "on demand".

Denna typ av konto följs av Platinum-kontot: den lÀgsta initiala insÀttningen Àr $ 25.000 0.4, spridningen Àr fast frÄn 0.3 och variabel frÄn XNUMX, den maximala hÀvstÄngen Àr ocksÄ pÄ begÀran.

Den sista kontotypen Àr det islamiska kontot: den minsta initiala insÀttningen Àr $ 2500, spread Àr fast frÄn 1 och variabel frÄn 0.5, den maximala hÀvstÄngen i detta fall Àr 1: 400.

Det bör noteras att plattformar att fungera tillhandahÄlls av Prime FX Àr: Sirix och MT4. HÀr Àr fler specifikationer för kontotyper om du vill gÄ mer i detalj:

Prime FX-kontotyper
Kontotyper som erbjuds av Prime FX

 

Nu ska vi analysera mÀklarens webbplats pÄ jakt efter resurser och hjÀlp för nÀringsidkaren.

Prime FX-webbplats
Prime FX-webbplats

NÄgra av resurserna Àr: ekonomisk kalender (för vissa lÀnder Àr den blockerad), grafanalys (för vissa lÀnder Àr den blockerad), grundlÀggande analys (Àven om den Àr pÄ engelska), teknisk analys (Àven alla pÄ engelska) och ett avsnitt FAQ (Àven helt pÄ engelska).

 

PrimeFX och FXC Markets, Àr de samma företag?

 

I nÀsta bildserie, till vÀnster Prime FX eller PFX Banks webbplats och till höger FXC Markets webbplats (du kan lÀsa hÀr granskning av FXC Markets) kommer vi att se likheter som fÄr oss att tro (tack vare Martin för att han pÄpekade detta) att det Àr samma företag eller samma personer bakom mÀklaren:

I den hÀr första bilden, lÀgg mÀrke till menyn, överst, den Àr densamma, sektionerna och deras ordning: "Konton - Marknader - Plattformar - Verktyg och resurser - Partnerskap - Om PrimeFX / FXC", Klicka hÀr för att se bilden i full storlek:

Prime FX och FXC Markets
Prime FX och FXC Markets

I denna andra bild ser vi avsnittet "Fx handelsvillkor" texterna Àr exakt samma, Klicka hÀr för att se bilden i full storlek

Prime FX och FXC Markets
Prime FX och FXC Markets

HÀr, noterar vi i avsnittet "RÄvaror" igen, texterna Àr exakt samma, Klicka hÀr för att se bilden i full storlek

Prime FX och FXC Markets
Prime FX och FXC Markets

I den fjĂ€rde bilden “Risk Disclosure” eller Risk Warning, Ă„terigen, texten Ă€r exakt densamma, Klicka hĂ€r för att se bilden i full storlek

Prime FX och FXC Markets
Prime FX och FXC Markets

I den femte och sista bilden, i avsnittet "VÀxla till PrimeFX" och "VÀxla till FXC-marknader", Àr texten exakt densamma, Klicka hÀr för att se bilden i full storlek. Det finns fler exempel pÄ webbplatsen som visar vad vi siktar pÄ.

Prime FX och FXC Markets
Prime FX och FXC Markets

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Övrig information om Prime FX

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta mÀklaren eller se deras webbplats sjÀlv.

webbplats: www.pfx-bank.com/es/

Telefonnummer: + 44 7441900076

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Prime FX-mÀklare, inte pÄlitlig, pÄ grund av bristen pÄ relevant information pÄ sin webbplats (sÄsom dess reglering) och ocksÄ pÄ grund av olika kommentarer och e-postmeddelanden frÄn klienter.

 

Uppdatering frÄn januari 2018: PÄ grund av mÄnga negativa kommentarer och e-postmeddelanden frÄn Prime FX-kunder som uttrycker att de inte kunde ta ut sina pengar, tror vi att Prime FX inte Àr en pÄlitlig mÀklare, det Àr ocksÄ en OREGULERAD mÀklare.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare och anvÀndare kan rösta pÄ mÀklaren.

 

Vad tycker du om Prime FX? Vad har du upplevt?

 

Vi genomför en omröstning om vilken som Àr den bÀsta mÀklaren - Du kan rösta och se resultaten hÀr

 

 

Annonsera med oss

25 kommentarer om «Prime FX - PFX Bank: Betyg och kommentarer»

 1. Guillermo Garcia Islands svar

  Jag har mitt konto aktivt i PFXBank / Prime FX, jag har 113000 3 euro i eget kapital, jag kan handla men i nÀstan 35000 Är har jag begÀrt nÄgra uttagsbelopp frÄn dem och de gör INTE, först svarade de mig men en tid senare de svarade inte lÀngre pÄ mig och de deltog inte. Jag satte in 30000 XNUMX EUR. och jag hade en vinst pÄ XNUMX XNUMX och de lÀmnade inte tillbaka nÄgonting, det vill sÀga att de lurade mina pengar. Kan jag gÄ till nÄgon instans för att försöka fÄ nÄgra av mina pengar tillbaka?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Guillermo, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Prime FX - PFXBank, vi Àr verkligen ledsna för vad du har gÄtt igenom ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden?

   Om hur man ska ÄterhÀmta sig, eftersom det Àr ett oreglerat företag, har det inte ett regleringsorgan som kontrollerar det, du har tillsynsmyndigheten i ditt land, vilket land kommer du frÄn?

   HĂ€lsningar.

 2. Tania arauz svar

  Mannen Àr Àgare till denna mÀklare. Han Àr i El Salvador. Han heter Carlos Espinal. Leta efter honom pÄ Facebook, Twitter, Instagram. Han Àr efterlyst av Fbi om de hittar honom, meddela myndigheterna ,,, eftersom det finns en belöning.

 3. mariana paniagua svar

  var inte sÄ blind internet tjÀnar till att utreda innan du lÀgger pengarna som kan föda dina barn Ätminstone se till vem som stjÀl det,

 4. Jeily svar

  Hej, jag trodde att det bara hÀnde mig men jag ser att det finns mÄnga mÀnniskor och mycket pengar Àr otroligt, de stör dig tills du Àr trött och dÄ kan ingenting inte ta ut pengarna. De Àr bedragare förhoppningsvis stoppar de dem.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jeily, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med oss, kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget?

   En hÀlsning.

 5. Guillermo Islas G svar

  Jag behöver hjÀlp.PFXBank / PrimeFX vill inte returnera nÄgot av 65000 EUR. Att jag har saldo pÄ mitt konto. Mitt eget kapital Àr 115000 EUR, jag satte in 33000, jag har en vinst pÄ 32000, totalt Àr mina pengar 65000 EUR , Jag har dem Jag begÀrde uttag pÄ 3000, 5000 och 10000 och de har inte returnerat nÄgonting. För 2/3 mÄnader sedan svarade de mig pÄ mejl som bad om ursÀkt för förseningen i uttag men nu deltar de inte lÀngre i nÄgonting, varken samtal eller mejl. NÄgon rekommendation eller Äsikt Vad kan jag göra Ät?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Guillermo, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med PFX Bank med oss, eftersom det Àr svÄrt att fÄ tillbaka pengarna eftersom det Àr en oreglerad mÀklare. Vi antar att du bör kontakta en av de finansiella tillsynsmyndigheterna i Mexiko och lÀmna in ditt klagomÄl, vi lÀmnar dig rankia .mx / blog / best-certificates-deposit / 1845552-who-regulates-financial-system-mexico, hÀlsningar.

 6. Bel svar

  KAN DU VETA FRÅN NÅGON ADVOKAT, VAD ÄR DETTA TEMA?

 7. Bel svar

  Min man, en annan lurade. De ringer och ringer och de sÀger till dig att för att inte förlora pengarna för att de Àr negativa mÄste du lÀgga in mer pengar, sÄ tills du sÀger nog, nu kan de inte lÀngre ringa, de kan vara i telefonen i 1 timme. för att övertyga dig om att ange mer pengar, i morgon gÄr vi till advokaten, men vi förvÀntar oss ingenting

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Bel, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med oss, kommer du ihÄg hur du hittade PFX Bank? Med vÀnliga hÀlsningar.

   • Bel svar

    Tack för svaret, för en telefon pÄ internet.

 8. lyudmyla svar

  Hej allihopa. pfxbank ringde min mobiltelefon och de lÀmnade mig inte ensam förrÀn jag fick pengarna. och sedan hÀnder det nÀr folk kommenterar hÀr. nÀr jag letade efter informationen om den mÀklaren vid det tillfÀllet fanns det ingenting. Jag förestÀller mig att de bara började bluffa i Spanien. Tja, ingen vill förbÀttra livet pÄ nÄgot sÀtt och möter mobben utan skam. hÀlsningar till alla och hurra.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Lyudmyla, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Prime FX, kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   hÀlsningar

 9. Raquel de Miguel svar

  Hej, jag heter Raquel, och jag lurades mycket pengar, jag pratar om mer Àn 40.000 XNUMX euro
  NÀr de uppenbarligen behövde investeringar ringde de hela tiden till dig, men nÀr du pratade med dem om att ta ut dina investerade pengar för att du behöver det försvinner de och visar inga tecken pÄ liv. Sanningen Àr att jag kÀnner mig ganska hjÀlplös, arg och andra, det dÄliga Àr att jag inte vet vad som kan göras för att fÄ tillbaka de lurade pengarna. Har nÄgon en lösning? Jag skulle vara riktigt tacksam
  hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Raquel, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med mÀklaren med oss, vi Àr mycket ledsna över att du har gÄtt igenom denna situation, för en lösning Àr det svÄrt att hitta en eftersom du frivilligt placerar ditt kapital dÀr. Kan du utöka din upplevelse lite?

   hÀlsningar

 10. flod svar

  VĂ€nner nĂ€r jag ville lĂ€gga in pengar, de ringde mig 8 gĂ„nger om dagen nu nĂ€r jag vill fĂ„ ut dem, de begrĂ€nsar sig till att suga automatiska sysslor och ingen gud ringer dig. Jag har varit en idiot, jag vet, inte t dig. Det Ă€r pengarna jag behöver för att leva om jag inte fĂ„r tillbaka dem De kommer att bli smarta mina rĂ„d för nu, frĂ„ga inte ens. Min frĂ„ga Ă€r ett företag som verkar internationellt och gör saker som inte Ă€r lagliga kan Följ. Jag tvivlar pĂ„ att de Ă€r i London men jag hittar min mĂ€klare Ă€ven om det Ă€r lp -trĂ€ff dĂ„ han inte ringer mig pĂ„ mĂ„ndag  .. ahala jag hade fel

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej RaĂșl, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med oss, hĂ€lsningar.

 11. lyudmyla svar

  Jag var tvungen att arbeta med det företaget. och om de Àr tjuvar lurade de mig frÄn 6 tusen euro. De stÀngde mitt konto att jag har tillgÄng till henne. ta inte ut nÄgot frÄn intÀkter som tjÀnar nÀstan upp till 20 tusen. de gjorde drag för mig. öppnings- och stÀngningsrörelser. kort sagt, de Àr en total bluff. de har redan inlett en bedrÀgeriutredning i Spanien. Prata med advokaten som hanterar det allmÀnna Àrendet. Han berÀttade att det finns mÀnniskor som lurat mer Àn 100000 euro. Jag tror att det inte kommer att förbli sÄ. du mÄste sÀtta stopp för allt detta.
  Den som vill arbeta med pfxbank tÀnker inte att han kommer att förlora, snarare Àn att ge pengarna till dessa bedragare.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Luydmyla, det Àr synd att lÀsa om din situation, kommer du ihÄg hur du kom till att hitta PFX Bank? Med vÀnliga hÀlsningar

 12. antonio svar

  Jag vill kommunicera che non seven affidabili per niente. Siete dei ladri mi avete scrub la bellezza di E. 15.700 XNUMX facendomi fare operazioni consigliate da quel soggetto chiamato MORELLI ANDREA che mi has fatto lose tutto.
  Siete dei ladri. Idag har jag sett vad om detta rör sig, jag sĂ„g att jag har blockerats pĂ„ platsen för Guardia di Finanza di Roma. Min önskan Ă€r att den andra personen jag sĂ„g denunceranno per truffa, pĂ„ det sĂ€ttet att han besitter ridare och sĂ€ljer en person som trufferar som il sottoscritto. Grov che vi fanno chiudere cosĂŹ non truffate piĂč nessuno.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Antonio, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss. Vi har översatt ditt meddelande, eftersom de flesta pÄ denna webbplats talar spanska, hÀlsningar!

   HĂ€r har vi ett meddelande frĂ„n en uppenbar italiensk Primex FX- eller PFX Bank-klient, vi översĂ€tter det med Google translate och meddelandet sĂ€ger följande: Jag vill sĂ€ga att du inte Ă€r pĂ„litlig alls. Du Ă€r tjuven som frustrerade mig summan av 15.700 XNUMX € genom att fĂ„ mig att göra de bĂ€sta sakerna som lĂ„ten som heter MORELLI ANDREA fick mig att förlora allt.
   Du Àr en tjuv, nÀr jag sÄg att nÄgot rörde sig blockerade de webbplatsen frÄn Guardia di Finanza i Rom. Jag hoppas att andra rapporterar bluff till dig, sÄ att du kan returnera pengar till stulna mÀnniskor som min undertecknade. Jag hoppas att de fÄr dig att stÀnga av, sÄ fuska inte lÀngre.

   -----------

   Ciao Antonio, grazie molto för att se dig dela din Äsikt med noi. Abbiamo tradotto il tuo messaggio, sett att den magiska delen av personen hans frÄga Àr parla espagnolo, saluti!

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Vero, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt, hÀlsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *