Bux mäklare

Recensioner av PRIME FX

I denna avdelning vi kommer att analysera Prime FX-mäklaren (ägs av PFX Bank, som i sin tur är en del av CRLINK Limited), i vissa fall kallas det också PFX Bank. Är Prime FX en pålitlig mäklare? Vi analyserar inte bara mäklarens webbplats utan även användarkommentarer, recensioner och det rykte som mäklaren har på internet.

Prime FX är en Forex- och CFD-mäklare och äger baserad i Dominica (även känt under sitt officiella namn "Commonwealth of Dominica"), en liten ö mycket nära Puerto Rico och Dominikanska republiken. Mäklaren nämner ingenting om dess reglering vilket redan är ett dåligt tecken, vi tror att det är en OREGULERAD mäklare.

Nu ska vi analysera de olika kontotyperna som mäklaren erbjuder. Denna mäklare erbjuder fyra olika kontotyper.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi börjar med att analysera Silver-kontot: den lägsta initiala insättningen är $ 2500, spridningen är fast från 1 och variabel från 0.5, den maximala hävstången är 1: 400.

Denna typ av konto följs av Guldkontot: den minsta initiala insättningen är $ 1000, spridningen är fast från 0.7 och variabel från 0.5, den maximala hävstången är "on demand".

Denna typ av konto följs av Platinum-kontot: den lägsta initiala insättningen är $ 25.000 0.4, spridningen är fast från 0.3 och variabel från XNUMX, den maximala hävstången är också på begäran.

Den sista kontotypen är det islamiska kontot: den minsta initiala insättningen är $ 2500, spread är fast från 1 och variabel från 0.5, den maximala hävstången i detta fall är 1: 400.

Det bör noteras att plattformar att fungera tillhandahålls av Prime FX är: Sirix och MT4. Här är fler specifikationer för kontotyper om du vill gå mer i detalj:

Prime FX-kontotyper
Kontotyper som erbjuds av Prime FX

 

Nu ska vi analysera mäklarens webbplats på jakt efter resurser och hjälp för näringsidkaren.

Prime FX-webbplats
Prime FX-webbplats

Några av resurserna är: ekonomisk kalender (för vissa länder är den blockerad), grafanalys (för vissa länder är den blockerad), grundläggande analys (även om den är på engelska), teknisk analys (även alla på engelska) och ett avsnitt FAQ (även helt på engelska).

 

PrimeFX och FXC Markets, är de samma företag?

 

I nästa bildserie, till vänster Prime FX eller PFX Banks webbplats och till höger FXC Markets webbplats (du kan läsa här granskning av FXC Markets) kommer vi att se likheter som får oss att tro (tack vare Martin för att han påpekade detta) att det är samma företag eller samma personer bakom mäklaren:

I den här första bilden, lägg märke till menyn, överst, den är densamma, sektionerna och deras ordning: "Konton - Marknader - Plattformar - Verktyg och resurser - Partnerskap - Om PrimeFX / FXC", Klicka här för att se bilden i full storlek:

Prime FX och FXC Markets
Prime FX och FXC Markets

I denna andra bild ser vi avsnittet "Fx handelsvillkor" texterna är exakt samma, Klicka här för att se bilden i full storlek

Prime FX och FXC Markets
Prime FX och FXC Markets

Här, noterar vi i avsnittet "Råvaror" igen, texterna är exakt samma, Klicka här för att se bilden i full storlek

Prime FX och FXC Markets
Prime FX och FXC Markets

I den fjärde bilden “Risk Disclosure” eller Risk Warning, återigen, texten är exakt densamma, Klicka här för att se bilden i full storlek

Prime FX och FXC Markets
Prime FX och FXC Markets

I den femte och sista bilden, i avsnittet "Växla till PrimeFX" och "Växla till FXC-marknader", är texten exakt densamma, Klicka här för att se bilden i full storlek. Det finns fler exempel på webbplatsen som visar vad vi siktar på.

Prime FX och FXC Markets
Prime FX och FXC Markets

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om Prime FX

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: www.pfx-bank.com/en/

Telefonnummer: + 44 7441900076

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Prime FX-mäklare, inte pålitlig, på grund av bristen på relevant information på sin webbplats (såsom dess reglering) och också på grund av olika kommentarer och e-postmeddelanden från klienter.

 

Uppdatering från januari 2018: På grund av många negativa kommentarer och e-postmeddelanden från Prime FX-kunder som uttrycker att de inte kunde ta ut sina pengar, tror vi att Prime FX inte är en pålitlig mäklare, det är också en OREGULERAD mäklare.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

 

Vad tycker du om Prime FX? Vad har du upplevt?

 

Vi genomför en omröstning om vilken som är den bästa mäklaren - Du kan rösta och se resultaten här

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

26 kommentarer om «Prime FX - PFX Bank: Betyg och kommentarer»

 1. Guillermo Garcia Islands svar

  Jag har mitt konto aktivt i PFXBank / Prime FX, jag har 113000 3 euro i kapital, jag kan handla men i nästan 35000 år har jag begärt några uttagsbelopp från dem och de svarar INTE, först svarade de mig men en tid senare de svarade mig inte längre. De deltar inte heller. Jag satte in 30000 XNUMX EUR och jag hade en vinst på XNUMX XNUMX och de returnerar inte längre någonting, det vill säga de lurade mina pengar. Kan jag gå till alla fall för att försöka få en del av mina pengar tillbaka?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Guillermo, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Prime FX - PFXBank, vi är verkligen ledsna för vad du har gått igenom ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden?

   Om hur man ska återhämta sig, eftersom det är ett oreglerat företag, har det inte ett regleringsorgan som kontrollerar det, du har tillsynsmyndigheten i ditt land, vilket land kommer du från?

   Hälsningar.

 2. Tania arauz svar

  Mannen är ägaren till den här mäklaren. Han är i El Salvador. Han heter Carlos Espinal. Leta efter honom på Facebook, Twitter, Instagram. Han efterfrågas av Fbi om de hittar honom, meddela myndigheterna ,,, eftersom det finns en belöning.

  • Roberto Mario Mastelloni svar

   Excusa, ma ho fatto a ricerca sul site dell'FBI ma non ho trovato questo gentiluomo. Jag tror inte att om jag är dum för att jag vill spåra din Facebook eller Twitter så vet jag att det inte bara är ett falskt namn.

 3. mariana paniagua svar

  var inte så blind internet tjänar till att undersöka innan du lägger ut de pengar som kan vara utfodring för dina barn åtminstone se till vem som stjäl det,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.