Kommentarer till Primefunder

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren Primefunder (Ă€ven kallad primefunder.co), Ă€r en Forex- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas Primefunder verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ Primefunder. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Det Àr vÀrt att nÀmna att Primefunder-webbplatsen inte har en spansk version, men pÄ grund av meddelanden frÄn spansktalande kunder har vi ocksÄ beslutat att granska Primefunder.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Norms Group LTD.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Primefunder, mĂ€rkte vi att de erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Slim -kontot, Six Pack -kontot och fettkontot. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Smalt konto- Minsta initiala insÀttning pÄ 250 dollar, upp till 30: 1 hÀvstÄngseffekt, negativt saldoskydd, kontohantering.

Six Pack-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ 2.500 dollar, upp till 30: 1 hÀvstÄngseffekt, negativt saldoskydd, automatiserad handel, kontohantering.

Fett konto- Minsta initiala insÀttning pÄ 10.000 dollar, upp till 30: 1 hÀvstÄngseffekt, negativt saldoskydd, automatiserad handel, kontohantering.

Primefunder -kontotyper
Primefunder -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Primefunder erbjuder Àr: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlare som Primefunder tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Primefunder webbplats
Primefunder webbplats

Primefunder tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: nÄgra live -diagram, ekonomisk kalender, grundlÀggande information om investeringsvÀrlden, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om primefunder |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: primefunder.co

Telefonnummer: + 7 901 761 95 70

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pĂ„ primefunder <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tycker vi att Primefunder -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi tror att det Ă€r bĂ€ttre att vara försiktig eftersom: det Ă€r en oreglerad mĂ€klare, den Ă€r baserad i osĂ€kra lĂ€nder nĂ€r man letar efter recensioner om primefunder vi hittade verkligen inga andra recensioner, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en mĂ€klare utan meriter. Vi föreslĂ„r att du Ă€r försiktig. 

 

UppmÀrksamhet: i juni 2020 tillkom CNMV PrimeFunder till din lista över bedrÀgliga finansiella företag för att agera utan tillstÄnd.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Primefunder? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

44 kommentarer om «Primefunder: Betyg och kommentarer»

 1. Tito svar

  Har mÀnniskor provat mychargeback? Jag gjorde det för att fÄ tillbaka pengarna trots att jag först inte litade pÄ dem eftersom jag hade lurat. Men till min lÀttnad har allt blivit bra, ta en titt, ta testet, jag vet vad jag pratar om.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Tito, bra !!!, Tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. Migue tvÄ svar

  Buenas tardes !!! Jag gjorde en investering med PRIME FUNDER och nu svarar ingen eller ger tecken pÄ liv, jag behöver fÄ tillbaka mina pengar och det finns ingen som svarar i telefon eller tvÄl,
  primefunder .co /

  Du vet nĂ„gonting 'JAG KÄNNER mig och lurade, med dessa handlingar och bristande ansvar tas lusten att investera bort och naturligtvis kommer jag att tala fatalt om den hĂ€r typen av investeringar.

  Tack sÄ mycket och vÀnliga hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Migue Dos, Primefunder Àr ett företag i Saint Vincent och Grenadinerna och tyvÀrr tror jag inte att de returnerar nÄgot. De har anklagats av flera finansregulatorer i Europa sÄvÀl som av Spaniens CNMV.

   Du kan försöka fÄ tillbaka dina pengar via denna lÀnk:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 3. Luis svar

  God morgon, jag skulle vilja veta om nÄgon av dem som skrev hÀr lyckades ta ut sina pengar, och om det var sÄ de gjorde det, och om inte, skulle vi behöva göra ett kollektivt klagomÄl till polisen eller civilvakten, att sÄ skulle det ha mer vÀrde, enat vi kommer alla att bli starkare, lÄt oss kÀmpa för att fÄ tillbaka vÄra pengar, vi har en grupp och vi har redan en advokat, lÄt oss se om vi kan ÄterhÀmta oss pÄ det sÀttet

 4. Louise Arean svar

  Hej, jag blev lurad ocksÄ. I mitt fall 250 euro. Kontakterna Àr Martina Salunas 35796254033, Bella Martineli 35796211785, Ambra 35796210458. Jag har deras WhatsApp pÄ min mobil. De svarar inte. Sista samtalet frÄn en Angelica Ivanof frÄn Schweiz
  Jag vÀgrade lÀgga in mer pengar och han lade pÄ mig !!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luisa, Primefunder Àr ett företag i Saint Vincent och Grenadinerna och tyvÀrr tror jag inte att de returnerar nÄgot. De har anklagats av flera finansregulatorer i Europa sÄvÀl som av Spaniens CNMV.

   Du kan försöka fÄ tillbaka dina pengar via denna lÀnk:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 5. Maria Adriana svar

  Godnatt!
  Jag har precis lÀst detta tidigare jag har letat efter nÄgot konstigt med den hÀr sidan men det sa inget.
  Jag har ocksĂ„ fallit i detta. Jag har gjort en investering pĂ„ 500 € och fram till idag pratade jag med en tjej som heter Bella (som vet vad hennes riktiga namn kommer att vara) nĂ€r du lĂ€ser kommentarerna hĂ€r, skriv in kontot för att göra ett uttag men det Ă€r inte möjligt Ă€ven med € 100. Och att tanten sa till mig att jag kan ta ut pengarna nĂ€r jag vill. Jag har skrivit meddelanden till Whatapp men han svarar mig inte att han skulle vara tillgĂ€nglig 24/7. Jag har tagit videor genom att gĂ„ in i programmet, jag har Ă€ndrat kontolösenordet (jag antar att det kommer att vara vĂ€rdelöst men för sĂ€kerhets skull).
  Han har erbjudit mig en ekonomisk plan för en investering pÄ 30.000 6 euro över 30 mÄnader med 6% vinst, total vinst efter 144,804.27 mÄnader XNUMX XNUMX euro. Jag har detta papper signerat med ditt namn och ett företags namn, det bÀr ocksÄ en stÀmpel.
  De vet om nÄgot kan göras för att fÄ tillbaka mina pengar.
  Tack!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, Primefunder Àr ett företag frÄn Saint Vincent och Grenadinerna och tyvÀrr tror jag inte att de returnerar nÄgot, det som kan göras Àr att rapportera sina kontor varifrÄn de gör bedrÀgerierna, inte det som visas pÄ webben om inte riktiga kontor.

   Du kan försöka fÄ tillbaka dina pengar via denna lÀnk:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

  • Trinidad svar

   Första klagomÄlet, med klagomÄlet gÄr du till banken och begÀr backtracking av överföringarna pÄ grund av bedrÀgeri. Kortbetalningar om de gör ansprÄk frÄn Visa kan du ÄterkrÀva dem eftersom korten har försÀkring. MÄnga av oss pÄverkas av denna typ av plattform. Polisen har redan mycket information, de har olika namn men de tillhör alla samma maffia. Vi har skapat en sammanslutning av offer för finansiella Chiringuitos. Jag rÄder dig att söka en specialiserad advokat för att ge dig rÄd eftersom du kan göra ansprÄk pÄ bankerna. Sök inte pÄ internet efter sÀtt att fÄ tillbaka dina pengar. Det Àr samma som lurar oss. leta efter advokater med fysiskt kontor och erfarenhet eftersom det ocksÄ finns mycket bedrÀgeri.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej, Trinidad och Maria, det Ă€r korrekt att du mĂ„ste vara mycket försiktig med falska advokaters webbsidor som Ă„tervinner pengarna och i slutĂ€ndan visar det sig att de Ă€r en del av mĂ€klaren som just SKAMMAT oss. Å andra sidan mĂ„ste det beaktas att det pĂ„ juridisk nivĂ„ inte Ă€r lĂ€tt att lösa problemet snabbt.

    Vi uppmuntrar anvÀndare som blivit lurade att försöka fÄ tillbaka sina pengar via vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hÀlsningar

   • Luis svar

    Hej, Trinidad kan du hjÀlpa mig, jag har förlorat 10 tusen euro med dessa bedragare, vÀnligen lÀmna din e -post, vi har en grupp lurade av dessa kriminella, tack jag hoppas att ditt svar

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Luis, Primefunder Àr ett företag frÄn Saint Vincent och Grenadinerna och tyvÀrr tror jag inte att de returnerar en enda peso, det som kan göras Àr att rapportera sina kontor varifrÄn de gör bedrÀgerierna, inte det som visas pÄ webben om inte de riktiga kontoren.

     Du kan försöka fÄ tillbaka dina pengar via CHAT pÄ den hÀr webbplatsen eller via den hÀr lÀnken:

     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     HĂ€lsningar.

 6. Marie svar

  HallÄ
  Det hĂ€nde mig nĂ€r ALEJANDRA lĂ€t 200 dollar startkapital och sedan tog de ytterligare 500 dollar frĂ„n mitt konto. Och nĂ€r hon ville Ă„terstĂ€lla vad tjejen kallade BELLA erbjöd mig sin hjĂ€lp men det var en lögn att hon ville fĂ„ mer pengar frĂ„n mitt konto nĂ€r hon fick reda pĂ„ det, hon blockerade kontot och hon insĂ„g att hon redan visste sanningen. Nu ringer han inte till mig eller svarar pĂ„ min WhatsApp eller sĂ„ berĂ€ttar han att han inte Ă€r hĂ€r och innan han ocksĂ„ pratade med en ISABELLA nu sĂ€ger han ocksĂ„ att han aldrig har pratat med mig. Jag vaknade i morse och pĂ„ rĂ€kningen stĂ„r det att NÅGOT VAR FEL SÄGER MIG ATT ÄNDRA KONTOET. UPPVARLIGT ÄR DET EN SKAMP och vad dĂ„ligt med tiden att man inte har ett jobb.
  Det Àr deras nummer: +44113479290
  +441865587284 / +00442038854797 de som ska kontakta dig för att komma i kontakt med en nÀringsidkare, anvÀnd en annan om +46971500898 med nÄgon whatsapp pÄ +35796210458 / +35796211785.
  Egentligen anvÀnder jag alltid för att verifiera information innan jag hoppar in i saker men jag vet inte hur det inte hÀnde mig att ta reda pÄ det. Det Àr dÀrför jag lÀmnar mina kommentarer för att hjÀlpa mÀnniskor som fÄr reda pÄ det tidigare för att inte göra misstaget att investera med PRIMEFUNDER. Jag vet inte om vi kommer att kunna ÄterhÀmta oss. Om nÄgon har kunnat berÀtta stegen. Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marie, Primefunder Àr ett företag i St. Vincent och Grenadinerna och tyvÀrr tror jag inte att de returnerar nÄgot. De har anklagats av flera finansregulatorer i Europa sÄvÀl som av Spaniens CNMV.

   Du kan försöka fÄ tillbaka dina pengar via denna lÀnk:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 7. Lili jimenez svar

  JAG GJORDE MISSTAGET MED ATT GIVA MIN KORTINFORMATION !!! MEN, LYCKA JAG HAR DET ALLTID BLOCKAT. De tog mina uppgifter och efter att ha lĂ€st vad de har sagt hĂ€r sa jag till rĂ„dgivaren att jag inte var lĂ€ngre intresserad. NU har de försökt att substrahera 200 euro frĂ„n mitt konto, de gĂ„r i de 4 försöken !! TROR INTE PÅ SÅ MYCKET UNDERLÄGG

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Lili, Primefunder Àr ett företag frÄn Saint Vincent och Grenadinerna. De har anklagats av flera finansregulatorer i Europa sÄvÀl som av Spaniens CNMV. Avbryt kortet och lÄt banken ge dig ett nytt, berÀtta att du tappat bort det.

   Du kan försöka fÄ tillbaka dina pengar via denna lÀnk:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 8. Salvador svar

  Hej, jag tittar pÄ Äsikterna pÄ denna webbplats, tack och lov att jag Ànnu inte har investerat, Ivana har pratat med mig, jag tror att jag inte kommer att göra nÄgonting med dessa mÀnniskor

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Salvador, snÀlla gör det inte, med Primefunder förlorar du dina pengar, vi Àr glada att veta att vi har kunnat hjÀlpa dig.

   HĂ€lsningar.

 9. Alejandra sonson svar

  Det Àr en bluff igÄr 13 augusti. Jag har tagits bort frÄn mitt konto utan mitt tillstÄnd 200 dollar. Plus kapitalet jag gav i början har de stulit totalt 400 dollar. Ge inte pengar till dem. De Àr tjuvar. De som lÄtsas vara ett anstÀndigt företag lovar dig saker och vid timmen lÀmnar de dig hÀngande och svarar inte ens pÄ dina meddelanden eller dina samtal. Det vÀrsta misstaget. Med löfte om att de kommer att returnera dina pengar innan de tar mer frÄn dig. Ge inte bankuppgifter. VÀrst. Om OS -samtal inte svarar dessa nummer. 951820068, +35796254033, +46192777689.

  • Xavier svar

   VÀnligen inte investera med primefunder.co det Àr en bluff. LÀs detta innan du investerar ett öre

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alejandra, tack för att du delar din erfarenhet med Primefunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 10. Xavier svar

  Hej alla som har blivit lurade av primefunder. Jag Àr i samma fall som dig och investerade och nu kan jag inte fÄ pengarna. Jag har lÀst att det finns ett sÀtt att fÄ tillbaka det genom att gÄ samman och göra en grupptalan. Vi kan alla gÄ ihop och göra det om du vill. Jag lÀmnar mitt telefonnummer för att ringa mig 666836753

 11. ives svar

  Av vilken anledning jag kontaktade +357 96 211785 och de har ringt mig frÄn ett super sÀllsynt nummer 44 20 8089 8230 han rÄdde mig att ringa Alma att en annan svarade mig om att hon var pÄ semester, men hon svarar inte pÄ mitt sms och jag vill fÄ tillbaka mina pengar

  kan du hjÀlpa mig?

  • Xavier svar

   Bra ivis -utseende, jag har ocksÄ blivit lurad av primefunder. Det finns ett sÀtt att fÄ tillbaka pengarna. Jag lÀmnar dig min telefon sÄ att du kan ringa mig 666836753. Ring mig eller prata med mig via wassap sÄ ska jag förklara var tikarsönerna frÄn primefunder Àr

 12. ives svar

  Hej, jag har investerat och nu har jag velat dra tillbaka inte ens hÀlften av vad jag har investerat och han ber mig om en superhög provision, hur kan jag göra för att ÄterstÀlla Ätminstone det jag inveeti?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ivis, tack för att du har bidragit med dina kommentarer om Primefunder och förhindrat framtida bedrÀgerier eller bedrÀgerier, som du kan se pÄ vÄr webbplats ger vi dig möjligheten att kunna ÄterkrÀva hela eller delar av pengarna med ett företag som specialiserat sig pÄ det och det har visat sig vara mycket effektivt.:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mĂ€klaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor Ă€r, varifrĂ„n samtalen görs, kommer det att hjĂ€lpa mycket att rapportera denna pĂ„stĂ„dda mĂ€klare.

   Betala aldrig en provision för att fÄ tillbaka dina pengar, det Àr en bluff att lura dig Ànnu mer pengar.

   HĂ€lsningar och tur!

 13. Mayelin svar

  God morgon
.
  PÄ samma sÀtt, som jag har skrivit tidigare, Àr jag sÀker pÄ att prime financer Àr en bluff, det hÀnde mig mycket som Pedro nÀr han redan hade ett belopp som han ville ta ut. Mer pengar om mitt första investerade belopp har blivit nekat att jag frÄgade för en provision som Àr mycket högre Àn vad jag investerade ...
  Jag gör verkligen allt för att fÄ tillbaka mina pengar, jag har 3 -numret i watsap -meddelande och tvÄ har blockerat mig, ett definitivt bevis pÄ sÄdant bedrÀgeri ...
  Ni som lÀser detta hÀnder inte samma sak ...

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mayelin, tack för att du delar din erfarenhet med Premifunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

  • Xavier svar

   Bra Mayelin Jag har en frÄga om du har kunnat lösa pengarna med primefunder. Jag har opererat med dem och jag Àr rÀdd att jag inte kommer att kunna fÄ tillbaka mina pengar

 14. roman svar

  Hej! Jag fick precis ett samtal frĂ„n detta företag som erbjuder sina tjĂ€nster att investera i alla typer av tillgĂ„ngar och kryptovalutor. (Jag vet inte ens varifrĂ„n de fick min kontakt). Först deltog en tjej i mig och nĂ€r hon sĂ„g att jag var intresserad hĂ€nde hon mig med en annan tjej som talade bĂ€ttre spanska men utan att presentera sig sjĂ€lv eller nĂ„got. Först var hon vĂ€ldigt trevlig och trevlig och nĂ€r jag bad henne om mer information som driftskostnader blev hon mer nervös. I slutĂ€ndan visas inte kostnaderna nĂ„gonstans. Han visste inte heller hur han skulle förklara den exakta tjĂ€nsten de erbjuder dig och slutligen pressade han mycket pĂ„ mig att lĂ€gga in € 250 och jag sa till honom att jag behövde min tid för att ta reda pĂ„ vem de var, se Ă„sikter osv. . DĂ€r har han redan börjat vara bulgarisk med mig pĂ„ sitt sprĂ„k och har till och med kommit för att behandla mig som dum, dum och att jag kommer att missa ett bra tillfĂ€lle! Och se, jag sa till dig att jag redan handlar med andra mĂ€klare! Han har insisterat sĂ„ mycket att han i slutĂ€ndan tröttnade och lade pĂ„ mig utan att sĂ€ga hejdĂ„ ... I slutĂ€ndan var det super obehagligt som reklam det Ă€r ingenting vĂ€rt! Han har kommit för att sĂ€ga saker som: Tvekar du eller vad? .
  Om de behandlar dig sÄ hÀr innan du gÄr in, tÀnk dig dÄ ... Jag har gjort det bra att berÀtta att jag först ville analysera företaget eftersom jag senare hittade den hÀr informationen som bekrÀftar det jag redan fruktade! tack för att du gjorde dessa analyser!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Roman, tack för att du delar din erfarenhet med Primefunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 15. JOSE svar

  Jag har ett nummer frÄn vilket de har kontaktat mig för att verifiera +357 96 254033.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar dina kommentarer om Primefunder. Vilken erfarenhet har du haft av Primefunder?

   hÀlsningar

 16. Peter svar

  Jag har varit med Primefunder i en mĂ„nad och jag investerade $ 250 i början och nu ligger jag pĂ„ $ 800 men jag tvivlar fortfarande pĂ„ att nĂ„got Ă€r fel med handeln och min expert under namnet Ms Angelika MĂŒller (jag Ă€r sĂ€ker pĂ„ att det inte Ă€r det hennes namn) sa att allt Ă€r bra och det hĂ€r Ă€r en lĂ„ngsiktig investering och vĂ„rt mĂ„l Ă€r $ 10,000 XNUMX. Hittills Ă€r allt bla bla bla ... och jag vĂ€ntar tills jag gör min första betalning sĂ„ att jag vet om jag kommer att fortsĂ€tta att investera eller inte.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Peter sĂ€ger: Jag har varit med Primefunder i en mĂ„nad och investerat $ 250 i början och nu ligger jag pĂ„ $ 800 men jag har fortfarande tvivel pĂ„ att nĂ„got Ă€r fel med handeln och min expert under namnet Ms Angelika MĂŒller (I Ă€r sĂ€ker pĂ„ att det inte Ă€r hans namn) han sa att allt Ă€r bra och det hĂ€r Ă€r en lĂ„ngsiktig investering och vĂ„rt mĂ„l Ă€r $ 10,000 XNUMX. Hittills Ă€r allt bla, bla, bla ... och jag vĂ€ntar tills jag gör mitt första uttag för att se om jag kommer att fortsĂ€tta att investera eller inte.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Peter, tack för att du delar din erfarenhet med Primefunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag. Vi rekommenderar inte att investera med Primerfunder eftersom det bland andra negativa egenskaper Àr en oreglerad mÀklare baserad i lÀnder som Saint Vincent och Grenadinerna, en mycket farlig kombination.

    hÀlsningar

 17. Jose Ubieta svar

  HallÄ dÀr. Jag bekrÀftar att primefunder.co Àr ett bedrÀgeri. Jag har gjort insÀttningar i 2 veckor, jag har tjÀnat lite och nÀr jag vill göra ett stort uttag sÀger de till mig nej, de fungerar inte sÄ eftersom jag kan tvÀtta pengar. Jag har begÀrt ett mindre uttag och det Àr inte heller godkÀnt ...
  Jag hÄller pÄ att rapportera, hos en advokatbyrÄ och med banken för att försöka fÄ tillbaka mina pengar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med PrimeFunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Allt du nÀmner om PrimeFunder lÄter riktigt dÄligt.

   hÀlsningar

  • Xavier svar

   Hej Jose, samma sak hÀnder mig, kan du ge mig ditt telefonnummer sÄ hör vi av oss. Det skulle vara bra att försöka fÄ tillbaka pengarna mellan er tvÄ. Tack pÄ förhand

 18. Peter svar

  God morgon,

  Detta Àr definitivt en bluff. Till slut kontrollerade tjejen det, hon skrattade till och med Ät mig. Han sa bokstavligen till mig: jag vinner alltid, inte som du, som alltid förlorar. Jag har det i WhatsApp -konversationer, vad hÀnder att det juridiskt skulle vara mycket svÄrt att bekrÀfta det eftersom det Àr ett namn och ett nummer som inte har nÄgot att göra med webbplatsen. Men kom igen jag har ocksÄ bevis pÄ att det riktiga kontot faktiskt inte Àr riktigt, utan Àr en simulator som de har skapat för att tro att du stÀndigt tjÀnar pengar. Ett annat sÀtt att verifiera detta Àr att jag har bilder pÄ en bedrÀglig rörelse. Det vill sÀga, jag har en vinst nÀr jag sÀljer pÄ bara 3 sekunder efter öppnandet och grafen visar tydligt stigande.
  hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pedro, tack för att du delar din erfarenhet med Primefunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Har du försökt ta ut dina pengar?

   hÀlsningar

 19. Pedro Correoso svar

  Vet du om det finns nĂ„gon regel att ta ut pengarna inom 6 mĂ„nader? Jag har varit hos dem i nĂ„gra veckor (primefunder.co) och jag skrev in grundavgiften pĂ„ € 250 och pĂ„ grund av olika anledningar ville jag ta ut pengarna och det har nekats. Svaret: vĂ€nta 6 mĂ„nader pĂ„ att pengarna ska returneras. Dessutom har Ă€ven tjejen han pratade med blivit krĂ€nkt. Inte pĂ„ nĂ„got stĂ€lle pĂ„ webben stĂ„r det att det tar 6 mĂ„nader att ta ut pengarna. Hon har svarat att de inte lĂ€gger ut den informationen av samtidiga skĂ€l. Vad tror du? Kan jag sĂ€ga adjö till de 250 euro? Vet du om det finns nĂ„got som kan göras för att fĂ„ tillbaka pengarna eller gör de ursĂ€kt för 6 mĂ„nader eftersom klagomĂ„l inte Ă€r lĂ€mpliga inom den perioden?
  hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pedro, tack för att du delar din erfarenhet med Primefunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Cirka 6 mÄnader, det lÄter löjligt, kom ocksÄ ihÄg att vi pratar om en oreglerad mÀklare. Prata istÀllet med banken och ignorera avgiften för att se om de kommer att Äterbetala betalningen pÄ nÄgot sÀtt.

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *