PrimoTrades kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren PrimoTrade (kallas även av namnet: primotrade.co), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas PrimoTrade verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om PrimoTrade ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det PrimoTrade ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

❌ PrimoTrade nämner att vara en del av: Malarkey Consulting LTD.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att de är baserade i: Dominica.

❌ Om vi ​​analyserar reglering av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ Uppmärksamhet: PrimoTrade är en oreglerad mäklare. ⛔

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

Kontotyper | Investeringsplattform

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av PrimoTrade, märkte vi att det erbjuder 5 olika typer av konton:

Grundläggande konto: minsta initiala insättning $1.000, 24/7 support, bonus på upp till 30%, signaler i 3 dagar, grundläggande utbildning.

Silverkonto: minsta initiala insättning $2.500, 24/7 support, upp till 50% bonus, 6-dagars signaler, avancerad utbildning.

Guldkonto: minsta initiala insättning $5.000, 24/7 support, upp till 75% bonus, 12-dagars signaler, avancerad utbildning, tillgång till ett företags affärsmöjlighet per månad.

Platiniumkonto: minsta initiala insättning $20.000, 24/7 support, bonus upp till 100%, signaler i 20 dagar, avancerad utbildning, tillgång till alla företags handelsmöjligheter.

VIP-konto: 24/7 support, upp till 100% bonus, automatiska uttag, tillgång till Managed Account -möjligheten.

La plattform att fungera som PrimoTrade erbjuder är: egen plattform.

Resurser | Hemsida

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som PrimoTrade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

PrimoTrades webbplats
PrimoTrades webbplats

PrimoTrade ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live -diagram, ekonomisk kalender, marknadsuppdateringar, lite information om de produkter du erbjuder, FAQ -avsnitt, verkligen inte mycket mer än så här.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🌐 Annan information om PrimoTrade 🌐

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: primotrade.co

📞 Telefonnummer: +442030979427 - (+44) 7537152821

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar PrimoTrade. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på CousinTrade ⬅️

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget PrimoTrade är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett företag som är registrerat i ett mycket farligt område för dessa aktiviteter på grund av bristen på regler, å andra sidan, när vi letade efter mer information om PrimoTrade hittade vi en mycket negativa recensioner.

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : PrimoTrade, tillsammans med Advance Stox, TurboMillion, InvestBoostInvestCore Det drivs av Malarkey Consulting Limited, ett företag som har tagit emot många klagomål och anklagas för att lura massor av människor.

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

Vad tycker du om PrimoTrade? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «PrimoTrade: Betyg och kommentarer»

 1. hainzher solenergi svar

  Fler bedragare här investerar proffs
  investcore .pro / trading # / instrumentpanel
  han kallar sig jacobo booby hunter Ramirez eller Rodrigo Garcia

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Hainzher, vi har flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera din för att kunna betygsätta denna mäklare.

   Hälsningar.

 2. Gabriel svar

  Jag kan inte ta ut pengarna, de ger mig många ursäkter, jag vet inte hur jag ska berätta för dem, vad kan jag göra?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gabriel, tack för att du kommenterar PrimoTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.