Kommentarer om 10X -programmet
I denna avdelning vi kommer att analysera 10X-program (kallas även av namnet: ricardoasto.com), är en ekonomisk utbildning. Rekommenderas verkligen 10X -programmet? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en kurs som rekommenderas? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om 10X -programmet ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Program 10X ⚠️ en rekommenderad kurs? Kan vi lita på det här företaget? Allt detta och mer i denna recension.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du?

❌ 10X program nämner att vara en del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, företaget nämner att de är baserade i Peru.

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger 10X-program, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

 

La plattform att fungera Vad Program 10X erbjuder är: det finns ingen information om detta.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som 10X -programmet tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Program 10X webbsida
Program 10X webbsida

10X-program ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster och produkter du erbjuder, avsnittet med vanliga frågor, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om 10X-program 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: ricardoasto.com

📞 Telefonnummer: +51910488316

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av 10X -programmet. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på 10X -program ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget 10X-program är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter en analys rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett oregistrerat företag, det inte visar någon form av juridisk information på sin webbplats, dessa onlinekurser ägs vanligtvis av bedrägliga mäklare och de använder dem för att locka kunder, och så vi har kunnat se, verkar detta vara ett av dessa fall. ❌

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om 10X -programmet? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «10X Program: Betyg och kommentarer»

 1. Esteban svar

  Denna kurs lämnar mycket att önska som så många andra, jag har inte lärt mig något nytt

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Esteban, tack för att du kommenterar 10X -programmet. Denna mäklare / skola är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, de ansluter dig till en piratmäklare där verksamheten inte är verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berätta att du har förlorat och de vet att de finns kvar.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *