Kommentarer om ProTrade FX

I denna avdelning vi kommer att analysera ProTrade FX -mäklaren, är en mäklare för binära optioner. Rekommenderas verkligen ProTrade FX för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Det bör noteras att detta företag inte har sin webbplats på spanska, men vi beslutade också att granska den på grund av olika meddelanden från spansktalande kunder.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: AJN TRADE LTD.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: Marshallöarna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: nämna a registrering på Marshallöarna, men inget om någon reglering, det är en EJ-REGLERAD mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av ProTrade FX, noterar vi att det erbjuder Fyra typer av konton: Standardkontot, det klassiska kontot, premiumkontot och guldkontot.

Standard handelskonto- Minsta insättning på $ 250, delvis åtkomst till videohandledning, 7 dagar i veckan, 24 timmars support, fasta uppslag, upp till 1: 200 hävstångseffekt.

Det följs av Klassiskt konto- Minsta insättning på $ 2.500, delvis åtkomst till videohandledning, 7 dagar i veckan, 24 timmars support, fasta uppslag, upp till 1: 200 hävstångseffekt.

Den tredje typen av konto är Premiumkonto- Minsta initiala insättning på $ 20.000 7, full tillgång till videohandledning, support 24 dagar i veckan, 1 timmar, fasta uppslag, hävstångseffekt upp till 200: XNUMX.

Den sista typen av konto är Guldkonto- Minsta insättning på 50.000 7 dollar, full tillgång till videohandledning, 24 dagar i veckan, XNUMX timmars support, fasta spridningar, justerbar hävstång.

Du kan se ännu fler funktioner om ProTrade FX -mäklarkontotyper (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

ProTrade FX -kontotyper
ProTrade FX -kontotyper

den plattformar att fungera som ProTrade FX erbjuder är: det är MT4 -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som ProTrade FX tillhandahåller på sin webbplats.

ProTrade FX -webbplats
ProTrade FX -webbplats

ProTrade FX ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: videor som förklarar olika begrepp inom investeringsvärlden, investerarordlista, några e -böcker.

 

ProTrade FX och PlatinumsTrade, är de verkligen samma företag?

På grund av olika meddelanden från klienter från båda företagen bestämde vi oss för att jämföra båda webbplatserna (ProTrade Fx -webbplatsen och PlatinumsTrade -webbplatsen), och vi hittade för många likheter för att kunna handlas med rena tillfälligheter, vi tror att samma personer står bakom båda webbsidor ...

Här är en serie bilder som visar likheter för läsarna att bedöma själva.

  1. Här jämför vi hemsidan för båda webbsidorna, i den engelska versionen av samma, märk färger, typografi, design, även sektionerna och texten är desamma, bara med den här bilden borde räcka för att bevisa poängen ... Kom ihåg att i serien med bilder, till vänster är ProTrade FX -webbplatsen och till höger är PlatinumsTrade -webbplatsen. Klicka här för att se bilden i full storlek.
PlatinumsTrade och ProTrade FX, likheter
PlatinumsTrade och ProTrade FX, likheter

2. Även hemsidan, men längst ner på sidan (kallas sidfoten), märk igen, design, färger, kortlogotyper, sektioner ... Klicka här för att se bilden i full storlek.

PlatinumsTrade och ProTrade FX, likheter
PlatinumsTrade och ProTrade FX, likheter

3. Tredje och sista bilden i vår jämförelse, kontaktsektionen på båda webbsidorna. I det här fallet är inte bara designen, sektionerna och texten desamma, utan även bakgrundsbilden ... Klicka här för att se bilden i full storlek.

PlatinumsTrade och ProTrade FX, likheter
PlatinumsTrade och ProTrade FX, likheter

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om ProTrade FX

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: protradefx.com

Telefonnummer: + 442080788663

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att ProTrade FX -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Vi tror att det är bättre att INTE INVESTERA MED ProTrade FX: sanningen är att även om vi inte har hittat negativa kommentarer eller betyg om ProTrade FX, är det en oreglerad mäklare, vi tror också att det är samma personer bakom PlatinumsTrade -mäklare, som, även om vi inte har haft granskningen på länge, redan har några klagomål från kunder som uttrycker att de inte kan ta ut sitt kapital, ser det inte bra ut.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om ProTrade FX? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *