I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i PU Prime. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om PU Prime och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatspuprime.net
???? företaget*Pacific Union LLC
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 Adress1 våningen, First St Vincent Bank Building, James Street, Kingstown, Saint Vincent och Grenadinerna

⚠️ PU Prime ägs av Pacific Union LLC, företaget ligger i Saint Vincent och Grenadinerna, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som PU Prime erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Standard$50
Prime$1000
islamisk$50
Cent$20

Information på webben

PU Prime hemsida

PU Prime ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

+1 844 200 0168

???? Slutlig utvärdering av PU Prime ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED PU Prime.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om PU Prime:

datumUppdatering – nyheter
Oktober 2022Klagomål mot PU Prime of Franska finanstillsynsmyndigheten AMF

Användarrecensioner

Vad tycker du om PU Prime? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en recension om din upplevelse av PU Prime.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av PU Prime

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar PU Prime

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera PU Prime?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är PU Prime en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att PU Prime är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är PU Prime pålitlig?

Nej. PU Prime är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från PU Prime?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till PU Prime?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är PU Prime en bluff? 2022 recensioner»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola ANONIMO, gracias por comentar sobre PU Prime. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.