Kommentarer till PWM - Private Wealth Management

I denna avdelning vi kommer att analysera PWM-mĂ€klaren - Private Wealth Management, Ă€r en Forex-, CFD- och Cryptocurrency-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen förmögenhetsförvaltning för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gör en granskning av Private Wealth Management ... Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare att ge viktig information om företaget, vi ger kunskap information som alla investerare borde veta innan de beslutar eller inte, att investera i ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: nÀmner inte det,.

 

NÀr det gÀller hans lÀge, MÀklaren nÀmner att han Àr baserad i: olika lÀnder, förmodligen Àr basen i Hong Kong, men den nÀmner ingenting om den reglering (som den borde ha, om den verkligen Àr baserad dÀr) i Hong Kong, sÄ enligt vÄr mening Àr det falsk. Om det inte Àr korrekt uppmanar vi en företrÀdare för företaget att tillhandahÄlla information om reglerna.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom Private Wealth Management inte nĂ€mner absolut nĂ„got om en reglering, tyder allt pĂ„ att det Ă€r en icke-REGLERAD mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Private Wealth Management, vi noterar att det inte ger information om att ha olika typer av konton.

Las plattformar att fungera som Private Wealth Management erbjuder Àr: vi tror att den egna Wealth Management-plattformen, eftersom den inte specificerar den.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Private Wealth Management tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjÀlp som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

Webbplats för Private Wealth Management
Webbplats för Private Wealth Management

 

Private Wealth Management ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av nÄgra av de tjÀnster som denna mÀklare erbjuder, grundlÀggande förklaring av de finansiella produkter som företaget erbjuder, egentligen inte mycket mer Àn detta ...

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Private Wealth Management

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.pwm.hk/?lang=es

Telefonnummer: Tel: +852 300 85, +680 41 22 518, +5131 52 55 8526 (Mexiko), +3773 55 11 3230 (Brasilien).

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad] (post för Latinamerika).

 

>>> VÀrdering av privat kapitalförvaltning <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Private Wealth Management Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: den Àr förment baserad i Hong Kong, men den nÀmner inte den reglering som den borde ha i Hong Kong, om den verkligen Àr baserad dÀr, inte heller nÀmner den till vilket företag webbplatsen tillhör ...

 

Uppdatering mars 2020: mÀklaren Private Wealth Management Àr relaterad till mÀklare C1BROKER

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i juni 2021 tillade SFC (Hong Kong) Private Wealth Management till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
âžĄïž LĂ€nk till SFC juni 2021 Varning

 

Av dessa skĂ€l anser vi att Private Wealth Management inte Ă€r en rekommenderad mĂ€klare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag, Ă€r det inte bĂ€ttre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Private Wealth Management? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

74 kommentarer om «PWM - Private Wealth Management: Betyg och kommentarer»

 1. jorge svar

  Les han visto la cara, eso pasa por ambiciosos
  En vez de trabajar con brokers regulados, se van con esta estafa china mexicana
  vayan al interpol o a su banco para meter una denuncia

  • Rekommenderade mĂ€klare. Com Postförfattaresvar

   Hola Jorge, el dinero se puede recuperar. Gracias por aportar tus comentarios sobre PWM – Private Wealth Management y prevenir futuros engaños o estafas. PWM ES UNA ESTAFA, esta empresa ofrece prestamos ficticios para que empieces a operar con ellos y despuĂ©s te los reclaman con amenazas para que se lo envĂ­es y si no te denuncian, este sistema de trabajo es claramente una ESTAFA, ten mucho cuidado con tu dinero, el dinero no te lo regresan.

   Om du skickar pengar kommer du att förlora det sÀkert, oroa dig inte för vad de sÀger till dig, de kommer inte att kunna göra nÄgot lagligt, de Àr en SCAM och det Àr deras taktik att trycka pÄ dig, de spelar med ditt sinne och din rÀdsla, men juridiskt sett kan de inte göra nÄgonting. Pengarna slÀpps inte ens pÄ marknaden, de Àr alla fiktiva.

   Om du har bluffats rekommenderar jag att du försöker fÄ tillbaka dina initiala pengar genom vÄr chatt och de som denna mÀklare inte svarar pÄ dem, eller lÀser deras e-post eller sms eller whatsapp eller nÄgot, glöm dem eller de kommer att sluta övertyga du och de kommer att behÄlla dina pengar.

   Om du har mer information om mÀklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor Àr, varifrÄn samtalen görs, kommer det att hjÀlpa mycket att kunna rapportera den hÀr förmodade mÀklaren.

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   HĂ€lsningar.

 2. Jose svar

  Är en gotcha! Jag önskar att jag hade lĂ€st dessa bloggar innan jag "investerat" med dem. Jag litade helt enkelt pĂ„ och undersökte inte. Tack vare denna sida för att du skapade det hĂ€r kommentarsutrymmet, jag Ă€r sĂ€ker pĂ„ att mĂ„nga inte har fallit tack vare dessa recensioner.

  "Samuel Cohen" eller vad ditt riktiga lilla argentinska namn Àr, du Àr en elÀndig person. Folk kommer att blomstra för att investera, vi litar pÄ dig, och du lurade oss bara.

  Jag borde inte flytta ett hÄr, men Karma finns, och du kommer att betala en efter en till alla och de som din grupp har lurat.

  Jag kommer inte ens svara pÄ dina samtal eller meddelanden lÀngre, det Àr inte vÀrt att slösa tid med dig. Min tid Àr mer vÀrdefull Àn en grupp tomma och elÀndiga mÀnniskor.

  Tror du verkligen att bakgrundsljudet och ditt skrik pÄ marknaden faller? Uff du vann Oscar för Ärets sÀmsta prestation.

  Mina herrar, min slutsats ignorerar dem, det Àr bara lögn och de behÄller dina pengar. De fÄr kontot att vÀxa och i slutet en dag ringer de dig att marknaden föll och att stoppförlusten inte fungerade och de lÀmnar kontot med ett negativt saldo.

  Total besvikelse över detta företag.
  Atte. Jose Casagrande

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, pengarna kan Ă„tervinnas. Tack för att du ger din feedback om PWM - Private Wealth Management och förhindrar framtida bedrĂ€gerier eller bedrĂ€gerier. PWM ÄR EN SCAM, detta företag erbjuder fiktiva lĂ„n sĂ„ att du kan börja arbeta med dem och sedan hĂ€vdar de dem med hot att skicka det till dem och om de inte rapporterar dig Ă€r detta arbetssystem uppenbarligen en SCAM, var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.

   Om du skickar pengar kommer du att förlora det sÀkert, oroa dig inte för vad de sÀger till dig, de kommer inte att kunna göra nÄgot lagligt, de Àr en SCAM och det Àr deras taktik att trycka pÄ dig, de spelar med ditt sinne och din rÀdsla, men juridiskt sett kan de inte göra nÄgonting. Pengarna slÀpps inte ens pÄ marknaden, de Àr alla fiktiva.

   Om du har bluffats rekommenderar jag att du försöker fÄ tillbaka dina initiala pengar genom vÄr chatt och de som denna mÀklare inte svarar pÄ dem, eller lÀser deras e-post eller sms eller whatsapp eller nÄgot, glöm dem eller de kommer att sluta övertyga du och de kommer att behÄlla dina pengar.

   Om du har mer information om mÀklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor Àr, varifrÄn samtalen görs, kommer det att hjÀlpa mycket att kunna rapportera den hÀr förmodade mÀklaren.

   Som du kan se pÄ vÄr webbplats ger vi dig möjligheten att kunna Äterbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som Àr specialiserat pÄ det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

  • jorge svar

   Jose, jag Àr pÄ vÀg att ÄterfÄ pengarna tack vare hjÀlp av den hÀr sidan, Savannah chattassistenten Àr vÀldigt snÀll och vi Àr redan i fÀrd med att ÄterhÀmta sig med stÀmningen och hennes advokatbyrÄ

 3. andy svar

  hahaha den mannen gjorde samma sak mot mig, han Àr en tikson

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Andy, tack för att du gav din feedback om PWM - Private Wealth Management och förhindrade framtida bedrĂ€gerier eller bedrĂ€gerier. PWM ÄR EN LUR, det hĂ€r företaget erbjuder fiktiva lĂ„n sĂ„ att du kan börja arbeta med dem och sedan hĂ€vdar de dem med hot att skicka det till dem och om de inte rapporterar dig Ă€r detta arbetssystem helt klart en SCAM, var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
   Om du skickar pengar kommer du att förlora det sÀkert, oroa dig inte för vad de sÀger till dig, de kommer inte att kunna göra nÄgot lagligt, de Àr en SCAM och det Àr deras taktik att trycka pÄ dig, de spelar med ditt sinne och din rÀdsla, men juridiskt sett kan de inte göra nÄgonting. Pengarna slÀpps inte ens pÄ marknaden, de Àr alla fiktiva.
   Om du har bluffats rekommenderar jag att du försöker fÄ tillbaka dina initiala pengar genom vÄr chatt och de som denna mÀklare inte svarar pÄ dem, eller lÀser deras e-post eller sms eller whatsapp eller nÄgot, glöm dem eller de kommer att sluta övertyga du och de kommer att behÄlla dina pengar.
   Om du har mer information om mÀklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor Àr, varifrÄn samtalen görs, kommer det att hjÀlpa mycket att kunna rapportera den hÀr förmodade mÀklaren.

   Som du kan se pÄ vÄr webbplats ger vi dig möjligheten att kunna Äterbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som Àr specialiserat pÄ det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej lurad, tack för att du har kommenterat PWM - Private Wealth Management och förhindrat framtida bedrĂ€gerier eller bedrĂ€gerier. PWM ÄR EN LUR, det hĂ€r företaget erbjuder fiktiva lĂ„n sĂ„ att du kan börja arbeta med dem och sedan hĂ€vdar de dem med hot att skicka det till dem och om de inte rapporterar dig Ă€r detta arbetssystem helt klart en SCAM, var mycket försiktig med dina pengar, pengarna returneras inte till dig.
   Om du skickar pengar kommer du att förlora det sÀkert, oroa dig inte för vad de sÀger till dig, de kommer inte att kunna göra nÄgot lagligt, de Àr en SCAM och det Àr deras taktik att trycka pÄ dig, de spelar med ditt sinne och din rÀdsla, men juridiskt sett kan de inte göra nÄgonting. Pengarna slÀpps inte ens pÄ marknaden, de Àr alla fiktiva.
   Om du har bluffats rekommenderar jag att du försöker fÄ tillbaka dina initiala pengar genom vÄr chatt och de som denna mÀklare inte svarar pÄ dem, eller lÀser deras e-post eller sms eller whatsapp eller nÄgot, glöm dem eller de kommer att sluta övertyga du och de kommer att behÄlla dina pengar.
   Om du har mer information om mÀklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor Àr, varifrÄn samtalen görs, kommer det att hjÀlpa mycket att kunna rapportera den hÀr förmodade mÀklaren.

   Som du kan se pÄ vÄr webbplats ger vi dig möjligheten att kunna Äterbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som Àr specialiserat pÄ det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 4. Nano svar

  Hej rekommenderade mÀklare, tack sÄ mycket för att du hjÀlpte mig att fÄ tillbaka pengarna. Jag tittade överallt och det enda som fungerade var min Äterkrav. Jag ÄterhÀmtade mig en stor del, nu ÄterstÄr det bara att fördöma dem tillsammans sÄ att de hamnar i fÀngelse för all skada de har gjort.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Nano, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr vÀldigt glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 5. Andres svar

  Har nÄgon lyckats fÄ tillbaka sina pengar?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Andres,
   Försök att Ätervinna pengarna du skickade dem, som du kan se pÄ vÄr webbplats, ger vi dig möjligheten att kunna Äterbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som Àr specialiserat pÄ det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

  • jorge svar

   Jag har gjort nÄgra affÀrer med dem sedan pandemin startade i mars.
   Som i allt har jag vunnit och tappat till slut alla dessa mÀklare Àr kasinon och det Àr bÀst att stoppa bordet nÀr du vinner. NÀr vi vann i september tog jag ut mina initiala pengar och fortsatte spela med mina vinster.
   Som överallt erbjöd de mig fler produkter för att behÄlla mina pengar, men jag stod fast och drog tillbaka dem.
   Mitt rÄd Àr att nÀr du satsar fÄr du alltid dina pengar och lÄter vinsten fungera.
   Idag hade jag en förlust med aktier men jag hoppas kunna ÄterhÀmta mig med bitcoin.
   Jag hÄller pÄ att öppna en lÄngsiktig investering med dem. DÄ ska jag berÀtta hur det gick.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Jorge, tack för att du kommenterade PWM - Privat rikedom (vi vet att du Àr en del av mÀklaren och vill lura vÄra anvÀndare) Hantera och förhindra framtida bedrÀgerier eller bedrÀgerier, detta företag erbjuder fiktiva lÄn sÄ att du kan börja arbeta med dem och sedan hÀvdar de dem med hot att skicka det till dem och om de inte rapporterar dig Àr detta arbetssystem helt klart en SCAM, var mycket försiktig Med dina pengar returneras inte pengarna till dig.
    Om du skickar pengar kommer du att förlora det sÀkert, oroa dig inte för vad de sÀger till dig, de kommer inte att kunna göra nÄgot lagligt, de Àr en SCAM och det Àr deras taktik att trycka pÄ dig, de spelar med ditt sinne och din rÀdsla, men juridiskt sett kan de inte göra nÄgonting. Pengarna slÀpps inte ens pÄ marknaden, de Àr alla fiktiva.
    Om du har bluffats rekommenderar jag att du försöker fÄ tillbaka dina initiala pengar genom vÄr chatt och de som denna mÀklare inte svarar pÄ dem, eller lÀser deras e-post eller sms eller whatsapp eller nÄgot, glöm dem eller de kommer att sluta övertyga du och de kommer att behÄlla dina pengar.
    Om du har mer information om mÀklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor Àr, varifrÄn samtalen görs, kommer det att hjÀlpa mycket att kunna rapportera den hÀr förmodade mÀklaren.

    Som du kan se pÄ vÄr webbplats ger vi dig möjligheten att kunna Äterbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som Àr specialiserat pÄ det och som har visat sig vara mycket effektivt:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hÀlsningar

    • jorge svar

     Mina herrar, jag arbetar inte för DETTA ELLER INGA ANDRA INVESTERINGSFÖRETAG. I mars med karantĂ€nen bestĂ€mde jag mig för att börja investera hos dem och med ytterligare tvĂ„ mĂ€klare som jag ocksĂ„ har granskat i den hĂ€r bloggen.
     Min strategi som tÀnkte att Ärets sista kvartal skulle bli mycket svÄrt för mig och för marknaderna pÄ grund av vintern och covid, var att ta mina pengar och bara lÀmna mina vinster.
     Jag klargör det i alla mina recensioner, dessa företag Àr kasinon, du behöver inte spela med de pengar du behöver.
     Var seriös i dina bedömningar. Det stör mig vÀldigt mycket att de involverar mig i ett företag dÀr jag inte arbetar, jag har jobbat för Cemex i 21 Är. Leta efter min linkedin!

 6. NATALI svar

  Hej, snÀlla, jag skulle vilja ha nÄgra rÄd
  Jag tror att jag hamnade i det hÀr PWM-företaget, jag betalade $ 2000, nu antas det att de gav mig en driftskredit, Àven om de till en början inte sa det pÄ det sÀttet till att börja med, med vem jag hade kontakt jag talade om en operativ sÀkerhet och vÀl detta förvirrade mig. Nu visar det sig att för denna "kredit" ber de mig 10.000 XNUMX dollar mer
  Med allt som jag nyligen har lÀst pÄ olika plattformar i företaget Àr jag vÀldigt förvirrad och har inte förtroendet att göra en sÄdan insÀttning
  Min största oro Àr om dessa karaktÀrer vÀcker riktigt rÀttsliga ÄtgÀrder, om man kan fÄ problem av detta slag
  Om nÄgon har erfarenhet som de kan dela med mig skulle jag verkligen uppskatta det.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Natalie, tack för att du lÀmnat dina kommentarer om PWM - Private Wealth Management och förhindrar framtida bedrÀgerier eller bedrÀgerier, detta företag erbjuder fiktiva lÄn sÄ att du kan börja arbeta med dem och sedan kommer de att krÀva dem med hot sÄ att du kan skicka det till dem och om de inte rapporterar dig, Detta arbetssystem Àr helt klart en SCAM, var mycket försiktig med dina pengar, det Àr mycket möjligt att de inte returnerar dem till dig.
   INTE OM DU HÄNDER ATT SKICKA DEN PENGARNA, SKICKA INTE DE 10.000 XNUMX $, du kommer att förlora dem sĂ€kert, oroa dig inte för vad de sĂ€ger till dig, de kommer inte att kunna göra nĂ„gonting lagligt, de Ă€r en bedragare taktik för att trycka pĂ„ dig, de leker med ditt sinne och med din rĂ€dsla, men lagligen kan de inte göra nĂ„gonting. De pengarna kom inte ens in pĂ„ marknaden, det Ă€r allt fiktivt, snarare rekommenderar jag att du försöker fĂ„ tillbaka dina initiala pengar genom vĂ„r chatt och de hĂ€r mĂ€klarna svarar inte pĂ„ dem, lĂ€ser inte deras e-post eller sms eller whatsapp eller nĂ„gonting, glöm det, de kommer antingen att övertyga dig och behĂ„lla dina pengar.
   Om du har mer information om mÀklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor Àr, varifrÄn samtalen görs, kommer det att hjÀlpa mycket att kunna rapportera den hÀr förmodade mÀklaren.

   Som du kan se pÄ vÄr webbplats ger vi dig möjligheten att kunna Äterbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som Àr specialiserat pÄ det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 7. ANONYM OÄNVÄNDIG svar

  HĂ€lsningar, JAG VILL FRÅGA DIG FÖR REKOMMENDATIONER OM VAD DU GÖR, DET HÄNDES OM 3 MÅNADER SIDAN JAG VAR ÖVERTALADE ATT BETALA MER ÄN 2000 $ ATT ANGÅ PWM

  DET RESULTATAR ATT TILL DAG HAR JAG ALDRIG KAN TITTA NÅGOT FRÅN MITT KONTO, MEN MED ETT LITT AVFALL MED VILLKOR SOM INTE FÖRESKRIVS I KONTRAKTEN SOM DE FÅR ATT SKRIVA PÅ, GJORDE DET FÖR ATT GÖRA MIG EN HANDELSKRAFT ELLER SOM DET GJÖR ATT GÖRA MIG EN HANDLING “OPERATIVE COLLATERAL” $ 10.000 XNUMX OCH NU VET jag INTE vad jag ska göra, SEDAN JAG HAR SÖKT FÖR MER INFORMATION PÅ ONLINE OCH JAG HITTER INGET POSITIVT ELLER SOM FÅR ATT LITA PÅ BOLAGET ATT SÄTA IN DENNA PENNING MER ATT JAG INTE HAR DET HUR JAG MEDDELAR DET FRÅN STARTEN TILL PERSONEN MOTSTÄNDIGT FÖR MITT KONTO

  SAMTIDIGT VILL JAG INTE HA ETT PROBLEM I MITT LAND ELLER UTANFÖR genom att inte göra insĂ€ttningen.

  VAD REKOMMENDERAR DU ????

  P.S. OM DET TJÄNSTER FÖR ATT FRÅNTA DEM, HAR JAG KONTRAKTEN, DEN FÖRESLAGNA INSÄTTNINGEN FÖR KONTO, NAMN, E-POST, TELEFONNUMMER SOM KALLADE MIG FRÅN Olika delar av vĂ€rlden

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anonyma bekymrade, till de av PWM - Private Wealth Management, ge dem inte en god morgon !!! det finns, de lÀgger in det pÄ ditt konto men det Àr monopolpengar, det Àr falska pengar, verksamheten gÄr aldrig över pÄ marknaden, vad de alltid gör Àr att behÄlla alla pengar och be om mer och mer och nÀr du vill ta ut eller begÀra ett uttag, dÄ av misstag ALT gÄr förlorat.
   Svara inte pÄ dem och betal inte för fler hot som de skickar dig via SMS eller e-post. De kommer inte att stÀmma, de vill bara lÀgga rÀdsla i kroppen sÄ att du betalar, men gör inte det.
   Försök att Ätervinna de $ 2.000 som du skickade dem, som du kan se pÄ vÄr webbplats, ger vi dig möjligheten att kunna Äterbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som Àr specialiserat pÄ det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 8. antonio garcia svar

  som kan vara en pÄlitlig mÀklare?

 9. Natali Pierola svar

  Hej, jag tror att jag ocksÄ lurades av de frÄn PWM, snÀlla, om du kan hjÀlpa mig, jag har namn pÄ de personer som har kontaktat mig, kontraktet de skickar, telefonnummer

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Natalie, tack för att du har bidragit med dina kommentarer om PWM - Private Wealth Management och förhindrat framtida bedrÀgerier, detta företag erbjuder fiktiva lÄn sÄ att du kan börja arbeta med dem och sedan kommer de att krÀva dem med hot sÄ att du kan skicka det till dem och om de inte rapporterar dig, Detta arbetssystem Àr helt klart en SCAM, var mycket försiktig med dina pengar, det Àr mycket möjligt att de inte returnerar dem till dig. Om du har mer information om mÀklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor Àr, varifrÄn samtalen görs, kommer det att hjÀlpa mycket att kunna rapportera den hÀr förmodade mÀklaren.

   Som du kan se pÄ vÄr webbplats ger vi dig möjligheten att kunna Äterbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som Àr specialiserat pÄ det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Natalie, tack för att du har bidragit med dina kommentarer om PWM - Private Wealth Management och förhindrat framtida bedrÀgerier, detta företag erbjuder fiktiva lÄn sÄ att du kan börja arbeta med dem och sedan kommer de att krÀva dem med hot sÄ att du kan skicka det till dem och om de inte rapporterar dig, Detta arbetssystem Àr helt klart en SCAM, var mycket försiktig med dina pengar, det Àr mycket möjligt att de inte returnerar dem till dig. Om du har mer information om mÀklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor Àr, varifrÄn samtalen görs, kommer det att hjÀlpa mycket att kunna rapportera den hÀr förmodade mÀklaren.

   Som du kan se pÄ vÄr webbplats ger vi dig möjligheten att kunna Äterbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som Àr specialiserat pÄ det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 10. PlatshÄllarbild för Andrea Tijerina svar

  Hej, jag har arbetat med detta företag i ungefÀr 4 mÄnader och sanningen Àr att jag inte har haft nÄgra problem, de har alltid varit ganska snÀlla och Àrliga med vad de erbjuder. Jag Àr vÀldigt bekvÀm med företaget.
  Jag har haft nÄgra förluster i handeln men i genomsnitt har jag mer vinster och det har gjort ganska bra.
  HĂ€lsningar, jag rekommenderar att du arbetar med dem.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Andrea, tack för att du lÀmnat dina kommentarer om PWM - Private Wealth Management och förhindrar framtida bedrÀgerier eller bedrÀgerier, detta företag erbjuder fiktiva lÄn sÄ att du kan börja arbeta med dem och sedan kommer de att krÀva dem med hot sÄ att du kan skicka det till dem och om de inte rapporterar dig, Detta arbetssystem Àr helt klart en SCAM, var mycket försiktig med dina pengar, det Àr mycket möjligt att de inte returnerar dem till dig. Om du har mer information om mÀklaren eller om du vet var deras verkliga huvudkontor Àr, varifrÄn de ringer, kommer det att hjÀlpa mycket att kunna rapportera den hÀr förmodade mÀklaren.

   Som du kan se pÄ vÄr webbplats ger vi dig möjligheten att kunna Äterbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som Àr specialiserat pÄ det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 11. natalia svar

  En viss Marcelo Morales har ringt mig och de erbjuder mig ett lÄn pÄ 2000 dollar för att köpa aktier i Netflix med ett hÀvstÄngssystem. SÄ mycket insisterande har verkat mycket misstÀnksam för mig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Natalia, tack för att du lÀmnat dina kommentarer om PWM - Private Wealth Management, det Àr en bluff, inte skicka dem pengar eller betala dem nÄgonting, allt du skickar förlorar och de kommer inte att returnera dem till dig. De Àr mycket insisterande och övertygande, deras enda mÄl Àr att bluffa dig, det Àr vad de gör.

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr lÀnk:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 12. Rigoberto Lopez svar

  Varför godkÀnde de inte min kommentar, om jag ocksÄ Àr ytterligare ett offer för dessa bedragare, och jag gav information med namn och efternamn, eller Àr det att du ocksÄ Àr rÀdd för dessa bedragare för Private Wealth Management (PWM). Jag lÀmnade in klagomÄlet till min bank för att se om de kan Äterbetala den internationella banköverföringen. Fall inte i fÀllan att vilja tjÀna enkla pengar, om de vinns, men dessa skurkar, bedragare, djÀvulens barn, kommer inte att tillÄta att du tar ut dem, dina pengar och de vinster som kan uppnÄs, de har alla: Private Wealth Management. Hong Kong, GenÚve Schweiz och Houston Texas, bara Gud vet var de hÀr bedragarna Àr och var de Àr, de sÀger till och med att de Àr emot penningtvÀtt, och dÀrmed fÄr de dig att tro att allt Àr lagligt, men det Àr EN STOR LUR .

  • franky svar

   Hej, jag vĂ€ntar ocksĂ„ pĂ„ att du ska godkĂ€nna min kommentar, jag rĂ€ddade mig frĂ„n att göra insĂ€ttning pĂ„ de första 2 tusen, samma sak hĂ€nde mig, men lyckligtvis lyckades jag göra om överföringen nĂ€r jag sĂ„g det hĂ€r inlĂ€gget och en video pĂ„ Youtube. Erbjudandet var ocksĂ„ liknande för mig, till en början ringde mig nĂ„gon med en mexikansk accent som kallade sig Hector som ringde mig flera gĂ„nger frĂ„n det nummer han köpte dĂ€r han förmodligen Ă€r i Texas, de tar hand om alla detaljer, de anvĂ€nder bakgrundsljud sĂ„ att det verkar som att han Ă€r pĂ„ en plats full av mĂ€nniskor som han. De försöker koppla in dig med en förmodad driftskredit pĂ„ 2 tusen dollar som du sjĂ€lvklart inte kommer att kunna ta ut förrĂ€n du sĂ€tter in dina pengar, de gör en förmodligen riskabel operation dĂ€r de vinner och dĂ€rifrĂ„n sĂ€ger de dig att du mĂ„ste sĂ€tta in pengar. Jag sa till dem att jag inte skulle lĂ€gga in pengarna och de hotade mig med en rĂ€ttegĂ„ng som fĂ„r mig att skratta eftersom de Ă€r bedragare haha ​​sanningen var att jag kunde skratta med mexikans reaktion att nĂ€r jag sa till honom att jag hade beslutat att operera pĂ„ egen hand.

   Jag vill dela följande:
   1. LÄt ingen arbeta med dina pengar, sÄvida du inte gÄr in i kollektiva investeringsfonder med banker eller pensionsfonder.
   2. Var inte hotad med fordringar eller kreditaviseringar för en pÄstÄdd kredit som de ger dig nÀr detta inte skyddas av nÄgon, de Àr bara siffror pÄ en dator som du inte kan röra eller ta ut.
   3. Misstrolighet av naturen och om nÄgot inte verkar du alltid sÀga nej. Ett pÄstÄdt företag i Hong Kong, dÀr inte ens sprÄket Àr engelska, Àr inte att lita pÄ. En nÀringsidkare som inte Àr reglerad Àr inte tillförlitlig.

   Namnen och kontona som anvÀndes var:
   Hector (mexikansk accent), Joao Silva (brasiliansk accent), Victoria Herrera, Samuel Cohen

  • erma svar

   Hej Rigoberto, du har mycket rÀtt, dessa mÀklare Àr alla bedragare, jag borde inte lita pÄ dem, de lurade mig, de tar hand om dig mycket bra men bara för att fÄ dig att falla och fÄ dina pengar. go4rex-investerare Àr de största tjuvarna dÀr ute. NÀr du vill ta ut pengarna sÀger de dig att du inte kan och helt enkelt ger upp dem för borttappade. lita inte pÄ kryptovalutor.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Erma, tack för att du lÀmnat dina kommentarer om PWM - Private Wealth Management och förhindrar framtida bedrÀgerier eller bedrÀgerier, detta företag erbjuder fiktiva lÄn sÄ att du kan börja arbeta med dem och sedan kommer de att krÀva dem med hot sÄ att du kan skicka det till dem och om de inte rapporterar dig, Detta arbetssystem Àr helt klart en SCAM, var mycket försiktig med dina pengar, det Àr mycket möjligt att de inte returnerar dem till dig. Om du har mer information om mÀklaren eller om du vet var deras verkliga huvudkontor Àr, varifrÄn de ringer, kommer det att hjÀlpa mycket att kunna rapportera den hÀr förmodade mÀklaren.

    Som du kan se pÄ vÄr webbplats ger vi dig möjligheten att kunna Äterbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som Àr specialiserat pÄ det och som har visat sig vara mycket effektivt:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hÀlsningar

 13. Rigoberto Lopez svar

  Dessa bedragare har en preferens för affÀrsmÀn och proffs: De flesta av mÀklarna fuskar dig med $, 250 dollar, men dessa tjuvar frÄn Private Walth Management tar frÄn början $ 2,000, XNUMX att du aldrig ser dem igen: Idag kommer jag att upptÀcka dessa internationella bedragare med namn: Först: Deras jurisdiktion sÀger de, att de har det i Hong Kong, det vill sÀga om du har en tvist med det hÀr företaget, mÄste du resa till Hong Kong: Du Àr omedelbart vilse med denna jurisdiktion:

  De letar efter dina telefoner pÄ internet; Jag har min verksamhet pÄ internet och mina telefonnummer: Tips: Om du ser ett samtal som kommer in med tillrÀckligt mÄnga nummer, svara inte ens det samtalet, för de Àr dumma, jag undvek dem i flera dagar, men dessa bedragare Àr dumma: DU SVAR INTE; Àven om de ringer dig en miljon gÄnger, eller byter chip.

  De lovar dig att du kommer att vinna pÄ aktiemarknaden, en viss Nicolås, frÄn Houston Texas, nÀr de redan hakade dig, de ger dig ett samtal till en viss Samuel Cohen som Àr i GenÚve Schweiz.

  Dessa bedragare arbetar med LÅN; De lĂ„nar ut dig $ 2,000, 2,000 och de börjar investera, och du ser att du vinner, detta motiverar dig att skicka dem $, 15,000 XNUMX, men om du gĂ„r tillbaka, hotar herr Samuel dig och sĂ€ger till dig att om du skickar inte pengarna, det kommer att flĂ€cka din kreditrekord i ditt land och Ă€ven internationellt. Skicka inte dina pengar till dessa bedragare, för du kommer att förlora dem, jag tappade nĂ€stan XNUMX XNUMX dollar.

  Först var det $ 2,000 4,000, sedan sa analytikern som tilldelade mig att han heter: Aaron Belmonte, i en operation som genomfördes ringde han mig och sa att vi mÄste förlÀnga garantin för att inte förlora kontot. och de lurade mig ytterligare $ 15,000 dollar tills det nÄdde nÀstan $ XNUMX dollar. NÀr de insÄg att jag ville ta ut, tog de i en operation alla pengarna frÄn kontot, och trenden var nere, det vill sÀga vi var tvungna att sÀlja, men den hÀr bedragaren, Belmonte, handlade inte kort, men lÀnge, det Han köpte istÀllet för att sÀlja och mördade mitt konto och till och med lÀmnade mig ett negativt saldo pÄ mitt konto.

  Jag klagade till dem för att de hade lurat mig och de sa till mig att de skulle placera mitt Àrende i ett visst socialt rÄd som de har i företaget pÄ grund av den globala krisen pÄ grund av COVID-19, men flera veckor har redan passerat, och de har inte kontaktat mig Ànnu, jag har skickat e-postmeddelanden, för pÄ grund av kostnaden för samtalet kan vi inte ringa, men de har inte svarat pÄ e-postmeddelandena.

  BRÄNSJANDE: OM DU LÄSER DETTA, FALL INTE I DENNA BEDRÄGARENS KLAGOR, SLÖS INTE DINA PENGAR OCH. Jag hoppas att nĂ„gon hjĂ€lper till med mitt vittnesmĂ„l, eftersom jag nĂ€stan ett Ă„r hade att göra med dessa bedragare.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rigoberto, tack för att du har lÀmnat dina kommentarer om PWM - Private Wealth Management, det Àr en bluff, inte skicka dem mer pengar eller betala dem nÄgonting, allt du skickar förlorar och de kommer inte att returnera det till dig.

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr lÀnk:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

  • Misael Orlando Aya Silva svar

   Det hÀnde mig exakt samma sak med samma karaktÀrer

 14. Andrew svar

  [e-postskyddad] Jag rekommenderar inte den hÀr mÀklaren eller nÄgon annan, eftersom jag förlorade nÀstan $ 15,000 XNUMX pÄ en minut, i en transaktion med denna PWM -mÀklare, vÀnner, girighet tar dig ingenstans, för att jag vill vinna Ànnu mer förlorar jag allt.

  BÀttre investera i fastigheter i ditt land, slösa inte bort dina pengar, Wall Street stjÀl lÀtt vÄra besparingar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Andres, tack för att du delar din erfarenhet med PWM - Private Wealth Management. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr lÀnk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 15. fernando molina svar

  Hej God eftermiddag, jag skulle vilja veta om det Àr nÄgon som har kunnat ta ut helt eller delvis sina pengar, eftersom jag inte fick möjlighet, de satte mig i ett driftslÄn som förmodligen pantsÀtter ditt konto och du kan inte ta ut förrÀn du tÀcker din skuld ... .I slutÀndan har du pengar i Ätanke som du inte kan ta ut och du hamnar skyldig dem, de Àr sÄ övertygande att jag för nÀrvarande inte vet hur sant allt detta Àr, jag hade en intervju genom zoom fick de mig att skriva ett kontrakt .... sanningen Àr att jag Àr förvirrad.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fernando, tack för att du lÀmnat dina kommentarer om PWM - Private Wealth Management och förhindrar framtida bedrÀgerier eller bedrÀgerier, som du kan se pÄ vÄr webbplats, ger vi dig möjligheten att kunna Äterbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som Àr specialiserat i det och det har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mĂ€klaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor Ă€r, varifrĂ„n samtalen görs, kommer det att hjĂ€lpa mycket att rapportera denna pĂ„stĂ„dda mĂ€klare.

   HĂ€lsningar och tur!

 16. Jeysson svar

  Just nu pratar jag med en rÄdgivare och han frestar mig att investera, eller hur eller hur?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jeysson, det rekommenderas inte.

   HĂ€lsningar.

 17. Alexander svar

  Idag var jag pÄ vÀg att öppna ett konto i Private Wealth Management, de överraskade mig och pÄ grund av insisteringen och den lilla eller ingen erfarenhet som man har i den hÀr rullen gick jag tillbaka och pÄ samma sÀtt har jag pengarna investerade i andra saker som jag gör kör jag i mitt land och jag sÄg den hÀr sidan och jag vill ha mer info. om det, hÀlsningar. Tack

  Pd Jag har din licens, kan jag dela den?

 18. Daniel svar

  NÄgon har erfarenhet av hur man fÄr tillbaka pengarna frÄn dessa olyckliga bedragare.

 19. Wilber svar

  Hej Jag skulle vilja veta information om denna mÀklare kallas foreverwealthfx .com /
  Det Àr tillgÀngligt i mt5 de skapade kontot för mig och de sÀger till mig att för att sÀtta in mÄste du öppna ett konto förutom banken att de skapar det och minimum Àr 5 tusen dollar kundtjÀnstnumret Àr +852 53170804

 20. Miguel svar

  Jag tror att jag Àr ett annat PWM-offer, jag har redan skickat dig $ .2,000 USD. De skickade ett kontrakt pÄ 8 ark, de ringde dig pÄ morgonen för att godkÀnna investeringen och de ringde dig pÄ eftermiddagen för att berÀtta hur mycket du har tjÀnat. Jag tÀnkte investera lite mer, men med de hÀr kommentarerna bör vi bÀttre lÄta de 30 dagarna gÄ, som de sÀger till dig efter den initiala investeringen, för att kunna ta ut pengarna. I avtalet föreskrivs att avvikelser eller klagomÄl mÄste göras i Hong Kong

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Miguel, tack för att du delar din erfarenhet med Private Wealth Management. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

  • William svar

   Miguel och ge upp dem för borttappade, killarna kommer att ge dig tusen ursÀkter sÄ att de inte ger dig dina pengar, be om din pension för att se vad de sÀger dig att hur mycket konstigt de inte betalar dig

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej William, tack för att du delar din erfarenhet med PWM. Vilken erfarenhet har du haft med dem?

    hÀlsningar

  • Victor Hugo svar

   Hej Miguel! hur var din investering? kunde du fÄ tillbaka ditt kapital?

  • Dany Vasquez svar

   Hej Miguel, kan du kommunicera med mig [e-postskyddad]; Som det var, har jag varit med dem i en och en halv mÄnad och frÄn det jag har upplevt tror jag att jag hÄller pÄ att bli lurad.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Dany, tack för att du delar din erfarenhet med Private Wealth Management. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

    Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Allt du nÀmner om Private Wealth Management lÄter riktigt dÄligt.

    hÀlsningar

 21. Alexander svar

  Detta "företag" Àr detsamma som C1Broker: c1broker .com.
  Samma adresser och samma telefonnummer.
  I Australien kallas det 'PWMCenter'.
  Det Àr extremt svÄrt att spÄra detta företag och dess "filialer". Jag har Ànnu inte sett information om deras representanter, styrelseledamöter, VD, etc ... INGENTING!
  Som M & A-specialist kan jag bara sÀga att: det luktar inte gott; en signatur som inte visar sitt ansikte Àr en signatur som inte finns. De ringde mig och stÀngde redan anslutningen. Jag slösar inte bort min tid pÄ att investera i Nigeria.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alexander, tack för att du delar din erfarenhet med Private Wealth Management - PWM. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Om vad du nÀmner om C1Broker, faktiskt om vi nu försöker komma in pÄ webbplatsen Private Wealth Management, omdirigerar det oss till C1Broker-webbplatsen. Kanske Àr det en bra idé att lÀmna en kommentar till avsnitt om mÀklaren C1Broker.

   hÀlsningar

 22. oscar svar

  De Ă€r tjuvar, en mexikan ringer till dig, sedan en argentinare och slutligen en spansk analytiker, DE INVESTERAR INTE HÄR I PWM DE ÄR Tjuvar

  Jag skulle vilja veta om jag kan rapportera dem eller med vilken enhet jag kan bekÀmpa nÄgra av de pengar som de stal frÄn mig, det var mer Àn $ 30 tusen dollar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Oscar, tack för att du delar din erfarenhet med Private Wealth Management. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 23. Segrare svar

  Akta dig att de Àr nÄgra bedrÀgerier jag inte rekommenderar dem
  Jag förlorade mer Àn 30 tusen dollar med pwm i maj 2019 och de ska sÀlja dig tanken att om marknaden gÄr ner pÄ ett extremt sÀtt, mÄste de agera till din fördel och undvika att du förlorar ditt kapital till varje pris att stoppförlusten men de gör det inte och de bryr sig om de kan eller inte, det ser mer ut som ett bluffföretag ... de Àr en riktig m ... de fÄr dig att tro att du tjÀnar pengar nÀr du inte gör det, var försiktig, de Àr en bluff !!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Victor, tack för att du delar din erfarenhet med Private Wealth Management. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 24. Jose Lezcano svar

  De ringde mig för ett tag sedan, mÀklaren ser ut som att investeringen Àr vÀldigt trevlig men det ger dig inte mycket inblick i företagets information, inte ens hur de fÄr din kontakt. Om jag lÀgger till det i den information som tillhandahÄlls av denna webbplats skulle jag inte rekommendera det, enligt min mening Àr det en bluff.

  SkÄl


  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José, tack för att du delar din erfarenhet med PWM Private Wealth Management. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? SĂ„ du vet inte hur de fick dig?

   hÀlsningar

   • Segrare svar

    Jag har all information du behöver, Àven inspelningar av dessa tjuvbarn xxxx

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Victor, dela all denna information med oss, pratar du om ljud eller videor?

     hÀlsningar

     • Segrare

      Jag har ljud
      Jag har skÀrmdumpar
      Jag har namn
      Telefonnummer
      Namnet pÄ sonen till p ... som deltog i mig och enligt honom brÀndes mitt konto
      Jag har en kopia av kontraktet, allt du vill för att kunna avslöja dessa "Tjuvar" ...

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej Victor, du kan ladda upp detta till webbplatser som IMGUR och dela lÀnken hÀr sÄ att vi alla kan se det till exempel. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

      Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

      hÀlsningar

    • angela svar

     Victor, de kallas nu c1broker som kommentaren ovan

     om du anger c1broker .com Àr det samma som dessa rÄttor c1broker.net och pwm.hk Àr desamma

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej Angela, tack för informationen, vi har uppdaterat recensionen om Private Wealth Management.

      hÀlsningar

    • dany svar

     Hej Victor, nÀr du Àntligen kom ut ur dessa rÄttor, jag Àr med det problemet just nu, de har rÄnat mig och fortfarande stör de mig, vad kan man göra för att fÄ tillbaka pengarna, de Àr tjuvar, tjuvar. Jag rekommenderar inte att du rör med dessa mÀnniskor, bedragare, omedvetna, men allt i detta liv Àr betalt.

 25. Luis svar

  Hej, nÄgon som redan har erfarenhet av den hÀr mÀklaren?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, vi ser ocksÄ fram emot fler erfarenheter frÄn PWM Private Wealth Management-kunder, hur hörde du om dem?

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *